Görüş Bildir
Haberler
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun Arasına Serra Arıtürk mü Girdi? Evlilikte Kriz! Serra Arıtürk Kimdir?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun Arasına Serra Arıtürk mü Girdi? Evlilikte Kriz! Serra Arıtürk Kimdir?

Magazin dünyasının başarılı çiftleri arasında yer alan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün evliliğiyle alakalı şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre Kadir Doğulu 2016 senesinde hayatını birleştirdiği eşi Neslihan Atagül’ü rol arkadaşı Serra Arıtürk ile aldatıyor. Bu haberi duyanlar Serra Arıtürk'ün hayatını merak etti. Peki Serra Arıtürk kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte ortaya atılan iddiaların detayları ve Serra Arıtürk'ün hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün evliliğinde kriz olduğu iddiası gündeme geldi. Daha önce Aşkın Tarifi dizisinde ateşli sahneleriyle ve yan yana birbirlerinin gözlerine bakarak şarkı söyledikleri video ile çok konuşulan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün beraber olduğu iddia edildi. Magazin dünyasında aşklarını adeta gözler önüne serip, haykıran çift hakkında böyle iddianın çıkması duyanları şaşkına çevirdi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun Arasına Serra Arıtürk mü Girdi?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun Arasına Serra Arıtürk mü Girdi?

Duyurduğu ölüm ve ayrılık haberlerinden dolayı magazin dünyasında ‘felaket tellalı’ lakabıyla tanınan ses sanatçısı Onur Akay, Kadir Doğulu’nun son dizisindeki rol arkadaşı Serra Arıtürk’le birlikte olduğunu iddia etti.

Onur Akay Açıklaması

Onur Akay Açıklaması

Onur Akay açıklamasında 'Serra ve Kadir 2 hafta ortadan kaybolmuş. Çok sıkıntılı dönemler yaşıyormuş Neslihan. Aldatma olayını Neslihan Atagül de öğrenmiş ve adeta yıkılmış. Kulağıma gelen dedikodulara göre Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun yakın zamanda içerisinde boşanacağı yönünde bilgiler alıyorum” ifadelerini kullandı.

Çiftten Açıklama Geldi mi?

Çiftten Açıklama Geldi mi?

Çıkan bu iddiaların ardından Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ten henüz bir açıklama gelmedi ilerleyen zamanlarda nasıl bir açıklama yapacakları ise merak konusu oldu.

Serra Arıtürk Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Serra Arıtürk Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

22 Haziran 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Serra Arıtürk, gitar konusunda en büyük eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan aldı. Şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer almaya başladı. Liseyi Özel Denizatı Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazanmıştır. 2019 yılında 'Kendimi Bilmeden' adlı şarkısını yayımladı. Arıtürk aynı zamanda Amy Winehouse destekçisidir. 2021 yılında ise Kanal D'de yayımlanan Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın