Görüş Bildir
Haberler
Nefret Ettiğin Şeylere Göre Sen Kimsin?

etiket Nefret Ettiğin Şeylere Göre Sen Kimsin?

Nefret ettiğin şeyler senin kişiliğin hakkında bilgi veriyor. Psikolojik olarak altında yatan birçok sebepler olabiliyor. Sen de bize nelerden nefret ettiğini söyle, senin kim olduğunu söyleyelim! 

Hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seni eleştiren insanlardan nefret eder misin?

2. Seni yönlendirmeye çalışan insanlardan?

3. İnsanlar içinde ağlamaktan?

4. Sosyal medyada sürekli paylaşım yapılmasından?

5. Yemek yerken bir insanın sürekli konuşmasından?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayallerinin önüne sürekli bir engel çıkmasından?

7. Yeni tanıştığın insanların gereksiz samimiyetinden?

8. Çok fazla hayalperest olan insanlardan?

9. Son olarak, her şeye kırılan insanlardan?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Herkesi kendinden daha fazla düşünen biri...

İnsanlara tüm iyi niyetinle ve sevginle yaklaşıyorsun. Onları mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsun. Her anlarında yanında olarak onlara ne kadar değerli olduklarını hissettiriyorsun. Onlara o kadar çok bağlısın ki bunu sevginle gösteriyorsun. Oldukça yoğun duygulara sahip bir insansın ama bunu dışarıdan kendini belli etmiyorsun. Genelde her şeyi kendi içinde yaşıyor, dışarıya yansıtmamaya çalışıyorsun. İçin kan ağlasa bile yüzündeki gülümsemeyi eksik etmiyorsun. Etrafındaki insanları kendinden daha fazla düşünüyorsun. İnsanlara değer veriyorsun ama karşılığını pek alamıyorsun. Onlara verdiğin sevginin ve değerin karşısında doğal olarak beklentiye giriyorsun. İstiyorsun ki insanlar da sana kendini değerli hissettirsin. Haklısın da... İnsan değer verdiği kadar değer görmek istiyor. Hepimiz bu duyguyu derinden hissetmek isteriz. Özellikle de sevdiğimiz kişilerden. Genelde sana değersiz hissettiriyorlar ve sen buna içten içe çok üzülüyorsun. Çünkü sevilmediğini veya değersiz olduğunu düşünüyorsun. Bunun doğru olmadığını ve tek başına değerli olduğun bilmelisin. İnsanların sana biçtiği değer hiç önemli değil. Sen kendine biçtiğin değer kadarsın, bunu unutma!

Her şeyle savaşmaktan yorgun düşmüş biri...

Sen önüne çıkan tüm engellerle savaşmaya çalışan ve artık yorulan bir insansın. Her ne kadar etrafındaki insanlara güçlü görünmeye çalışsan da içten içe çok zorlanıyorsun. Hayatında gerçekleştirmek istediğin her şey için çabalamaktan ve savaş vermekten çok yorulmuşsun. Sürekli bir şeylere koşturuyor ve sonuç almak istiyorsun. Bazen kendini inanılmaz düşmüş hissediyorsun. Sanki bütün dünyayı sırtında taşıyormuşsun gibi bir ağırlık var üzerinde. Tabii tüm bunların yanında verdiğin emeklerinin karşılığını alamama korkusu yaşıyorsun. İlerideki hayatım nasıl olacak acaba diye kendini düşünmekten alıkoyamıyorsun. Her şeye yetişmeye çalışmaktan gerçekten çok yorulmuşsun. Ne kadar güçlü ve dayanıklı durmaya çalışsan da içinde yapayalnız bir kişilik var. Kimseye anlatamadığın, üzüntüler yaşadığın ve içinden çıkamadığın bazı sorular seni yıpratıyor. Mutluymuş gibi davranmaktan yani diğer yüzünü göstermekten artık bıkmışsın. Ama içini kime dökeceğinden emin de olamıyorsun. Çünkü seni anlayacaklarını tam olarak düşünmüyorsun. O yüzden sorunlarınla tek başına kalıyorsun. Her ne kadar bu karanlık tarafını bastırmaya çalışsan da öyle anlarda hissettiriyor ki, başa çıkamıyorsun. Artık çok ama çok yorulmuşsun.

Herkese ve her şeye rağmen yalnız hisseden biri...

Onca kalabalık onca yakın arkadaş onca aşklara rağmen kendini yapayalnız hisseden birisin. Kimsenin samimiyetine inanmıyorsun. Bu yüzden içini açmaya çekiniyorsun. Etrafında bir sürü kişi olmasına rağmen kimseye kendini yakın hissetmiyorsun. Duygularını hep içine atıyorsun. Özellikle geceleri tek başına kaldığında bu yükün ağırlığını daha çok hissediyorsun. Bütün duygularınla ve hislerinle tek başına başa çıkmaya çalışıyorsun. Bu hayatta kendinden başka kimsenin sana faydası olmayacağının bilincindesin.  Sırf daha fazla incinmemek için beklentisiz bir şekilde yaşamaya çalışıyorsun. İnsanların samimiyetine hiç ama hiç güvenmiyorsun. Sanki insanlara olan inancını yitirmiş gibisin. Belki de geçmişte yaşadığın kötü tecrübelerden kurtulamadığın için öyle hissediyorsundur. Kimseyi, kendine belirlediğin sınırlar içine sokmamaya çalışıyorsun. Böylece kendini daha güvende hissediyorsun. Yalan dolanla uğraşmaktansa yalnız olmayı tercih ediyorsun...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
937
190
118
69
45
32
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baver Asana

Her şeyle savaşmaktan yorgun düşmüş biri... valla doğru takmıyorum artık kimseyi

Gizem Yenikler

Her şeyle savaşmaktan yorgun düşmüş biri...

kaneki_tokyo.ghoul

her şeyle savaşmaktan yorgun düşmüş birisi