Görüş Bildir
Haberler
Neden Bu Kadar İsyankârsın?

etiket Neden Bu Kadar İsyankârsın?

Ebru Çiftçi
19.09.2018 - 18:04 Son Güncelleme: 15.10.2018 - 13:04

Sen de her şeye isyan edenlerden misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Hayatında son zamanlarda yolunda gitmeyen şeyler var mı?

3. Hayatında son zamanlarda yolunda gitmeyen şeyler var mı?

4. Söyle bakalım, peki şu an sevgilin var mı?

5. Diyelim ki, en yakın arkadaşının senin arkandan konuştuğunu duydun. Ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki 1500 TL ile ay sonunu getirebilir misin?

7. Ve son olarak, saçlarını genelde hangi zamanlarda kestirirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Herkes, her şey üzerine geliyor!

Senin hayatında canını sıkan bir şeyler var. Hatta yolunda gitmeyen ve seni uğraştıran şeyler bunlar. Sen hayatını düzene sokmak için ne kadar elinden geleni yapsan da, hep bir pürüz çıkıyor. Çıkan pürüzleri bir şekilde düzeltmeye çalışsan da artık o kadar yorulmuşsun ki, hiçbir şey yapmamak istiyorsun. Her şey üstüne üstüne geliyor. E doğal olarak sen de isyan bayraklarını çıkarıyorsun. Artık bir şeyle daha mücadele etmeye halin yok gibi. Aynı zamanda etrafındaki insanlar da senin canını fazlasıyla sıkmaya başladı. Belki de artık kimseye tahammülün olmadığı için insanların her yaptığı sana batıyor. Ama ne yazık ki, durumlar bu şekilde. Son zamanlarda herkes, her şey o kadar üzerine geliyor ki isyan etmemek elde değil!

Senin isyanın güveni sarsan insanlara!

Sen etrafındaki insanları her zaman kendin gibi zannettiğin için çok üzülüyorsun. Onlara her şeyden fazla güveniyorsun ve sonucunda hayal kırıklığına uğruyorsun. Doğal olarak, bu hayal kırıklığı seni depresyona sürüklüyor. Sonunda da zaten isyan bayraklarını çıkarıyorsun. Bu zamana kadar kime güvendiysen, seni hep yarı yolda bıraktılar. Bu ister arkadaş çevren olsun ister ilişki konuları. Her ikisinde de hayal kırıklığına uğradığın aşikar. Bu yüzden senin en büyük isyanın insan ilişkileri konusunda oluyor. Artık kimseyle muhatap olmak, görüşmek istemiyorsun. Çünkü insanlara olan güvenin tamamen kaybolmuş. Artık hiç kimseyi samimi bulmuyorsun. Geçmişe dair hala içinde bir burukluk var. Ne kadar uğraşsan da onu atamıyorsun. Artık sürekli bu durumdan dolayı isyan edesin geliyor. Ama biz sana inanıyoruz, bunların hepsinin üstünden geleceksin.

Yapmak isteyip yapamadığın her şeye karşı isyanın var!

Her şey bir yana senin canını sıkan asıl mesele maddi konular. Çünkü daha fazla imkanın olsa, yapmak istediğin çok şey var. Hem kendini geliştirmek adına hem de bir şeylerden zevk almak adına. Ama elindeki imkanın bunların hepsini yapmana izin vermiyor. O yüzden çoğu zaman isyan ediyorsun. Bu durumu nasıl çözeceğini sürekli düşünmek de seni yıpratıyor. Çünkü artık o kadar sıkılmışsın ki bir şeyleri yapmak isteyip yapamamaktan. Canına tak etmiş. Ama sen güçlü bir insansın. Aynı zamanda mücadeleci bir yapın var. Böyle durumlarda pes etmemelisin ve hayatına kaldığı yerden devam etmelisin. Böyle yapasın ki, istediğin ne varsa onları teker teker gerçekleştirebilesin. Biz sana inanıyoruz, sen de kendine inandığın zaman tüm sorunlar çözülecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
617
170
95
45
28
26
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?