Görüş Bildir
Haberler
Ne Tür Bir Cazibeye Sahipsin?

etiket Ne Tür Bir Cazibeye Sahipsin?

Senin farklı bir caziben var bunu biliyorsun değil mi?  Ama nasıl bir cazibeye sahip olduğunu öğrenmek için; 

Haydi teste! 

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Hadi bakalım, akşam parti olduğunu duydun, nasıl giyineceksin?

4. Peki karşındaki insanda seni etkileyen şey genelde nedir?

5. Bir günlüğüne bu ünlülerden birinin yerine geçecek olsaydın, hangisini seçerdin?

6. Söyle bakalım, spor yapmayı sever misin?

7. Ve son olarak, eski erkek/kız arkadaşına bu sözlerden birini armağan et.

Gözlerindeki cazibeyle herkesi etkliyorsun!

Bakışlarındaki cazibeye hayran kaldık resmen. Senin şu caziben var ya, kimsede yok be! Bunun için özel bir şey yapmana gerek yok, doğuştan gelen bir özellik bu! Kişiliğin olsun, dış görünüşün olsun, her şekilde insanların dikkatini çekmeyi başarıyorsun. En paspal halinle bile, bir konuşmanla karşındakini adeta eritiyorsun! İnsanların seni kontrol etmesine asla izin vermiyorsun ki, bu da seni vahşi ve cazibeli olarak görmelerine neden oluyor. Kontrolün tamamen sende olması, özgürlüğüne düşkün olman ve yeri geldiğinde sert olman seni aşırı çekici yapıyor! Formülünü bize de söyler misin? Senin gözlerin, o bakışların yeter! Öyle anlamlı bakıyorsun ki insanlara senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanlarla konuşurken göz temasına çok önem veriyorsun. Çünkü gözlerin her zaman gerçekleri söylediğini düşünüyorsun. E tabi hal böyle olunca da gözlerinle insanları resmen cezbediyorsun. Tanımadığın bir insan bile bakışından etkilenebiliyor. Bunu aslında bilinçli olarak yapmıyorsun, senin doğuştan gelen bir caziben var. Sen de bunu kullanmasını çok iyi biliyorsun. Tabii gözlerinin de güzel oluşu en büyük etkenlerden biri. Anlamlı bakışlarınla da daha da bir alevleniyor. Resmen ateş ediyorsun!

Senin asıl caziben tarzında!

img-s2.onedio.com

Görünüşünde muhteşem bir cazibe var. Öyle böyle değil hem de! Tabii insanlar bunu ilk bakışta anlamayabilir, seni tanıdıkça, içinin güzelliğini de gördükçe onlara aşırı derecede çekici geliyorsun. Yeri geldiğinde gizemli bir havaya giriyor, insanları merak içerisinde bırakıyorsun. Kendini düşündürmeyi iyi biliyorsun. Bu da sana ayrı bir hava katıyor diyebiliriz! Bu ihtişamından ve ışıltından hiç vazgeçme, böyle çok güzelsin! Kendine has giyim tarzın ile insanların dikkatini fazlasıyla çekiyorsun. Çünkü hem kendine yakışanı hem de kombinini çok güzel seçiyorsun. Renkleri birbiri ile öyle uyum içinde kullanıyorsun ki dikkat çekmemen imkansız. İnsanların ne dediğini çok umursamıyorsun. Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan o şekilde kombinini oluşturuyorsun. Tercihlerine her zaman için güveniyorsun. Hatta genelde siyah rengini  kıyafetlerinde çok kullanırsın. Sana da çok yakıştığını düşünüyorsun. Bunu çok iyi de taşıyorsun. En dikkat çekici noktan kıyafetlerin ve onu mükemmel bir şekilde taşıman. Bir ortama girdiğin zaman ilk önce insanlar ne giydiğini merak ederler ve gözleriyle süzerler. Sonra sana selam verirler. Bu biraz da çekememezliğe giriyor gerçi. Ama bunlar senin umurunda değil. Cool bir insansın ve bunu korumayı her zaman tercih edersin. Gerçekten mükemmel bir detaysın!

Asıl cazibe sempatikliğinde!

Sen o kadar sempatik bir insansın ki gerçekten insanlar sana bayılıyor. Evet, çekici yanın da var. Ama sen sempatik oluşun ile ön plandasın. Çünkü kendini öyle fazla kasmazsın. Olduğun gibi davranırsın ve senin için dış güzellikten önce iç güzellik daha ön plandadır. İnsanlar ile konuşurken jest ve mimiklerini çok etkili kullanıyorsun. Mesela elin kolun asla rahat durmuyor. Bu tez canlı oluşundan kaynaklanıyor olsa gerek. Daima iyi niyetlisin ve bu zaten direkt yüzünden anlaşılıyor. Çünkü insanlara karşı hep güler yüzlüsün. Böyle olunca da doğal olarak insanlar sana daha çabuk ısınıyorlar. Dışarıdan böyle gözüktüğün için zaman zaman çok sıkıntı yaşıyorsun. Çünkü her insanla muhatap olmayı sevmezsin. Ama hal böyle olunca insanlar senin iyi niyetini kullanabiliyorlar. O yüzden bu sempatikliğini biraz azaltan mı ne? Bu kadar sempatik olmamalısın! Bu cazibeyle karşındaki insana ayıp ediyorsun valla. :)

Senin tüm caziben fiziğinde!

Senin en cazibeli yanın fiziğin! O kadar güzel bir fiziğe sahipsin ki insanların resmen imreneceği cinsten. 'Endamın yeter be!' sözü resmen senin için söylenmiş gibi. Kendine zaten çok dikkat eden bir insansın. Özellikle yediğin yemekler senin için çok önemlidir. Sağlıksız şeyler yemeyi çok sevmezsin. Her zaman yararlı şeyler yemekten yanasın. Spora da önem veriyorsun. Senin için sağlıklı olmak her şeyden önce geliyor. Kendini böyle çok daha iyi hissediyorsun. Bunu hem dış görünüşüne hem de sağlığına yansıtıyorsun. Bu yüzden üzerine ne giysen yakışıyor. Öyle çok kıyafet derdin yok açıkcası. Ne bulursan onu giyiniyorsun, nasıl olsa yakıştığını biliyorsun ve güzel de taşıyorsun. Kendine bu konuda çok güvendiğin aşikar. Resmen caziben ile ortalığı yakıp yıkıyorsun. Maşallah!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
300
163
85
25
16
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Ya ben bu ünlü(!)lerden hiçbirinin yerine geçmek istemiyorum, yerine geçmek isteyeceğim ünlü koyar mısın lütfen... "Senin asıl caziben tarzında!" Bi o var za... Devamını Gör

Mrt Özn

Gözlerindeki cazibeyle herkesi etkliyorsun!

Gizem Yenikler

Gözlerindeki cazibeyle herkesi etkliyorsun!