Görüş Bildir
Haberler
Ne Söylediler, Ne Oldu?

Ne Söylediler, Ne Oldu?

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadele devam ederken ülkemiz astrologları konu ile ilgili 2020 yorumlarında tüm dünya ve ülkemizi de yakından ilgilendiler bir takım öngörüler de bulunmuşlardı. 

Ne zaman normale döneriz?

Salgında 2. dalga olur mu?

Ülkemiz nasıl etkilenir?

Salgın ne zaman bulacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekonomi ne olacak gibi soruların cevaplarını astrolojik olarak yorumlamışlardı.

Ekonomi ne olacak gibi soruların cevaplarını astrolojik olarak yorumlamışlardı.

İşte bu öngörü ve tespitleri sizler için topladık; bakalım kimler neleri bilememiş..

Basında ve sosyal medyada sıkça gördüğümüz ünlü astrolog Dinçer Güner Habertürk televizyonunda sunuculuğunu Fatih Altaylı’nın yaptığı

Teke Tek programında 2020 ile öngörülerini şöyle belirtmişti:

- Amerika ciddi ölçüde toprak kaybedecek, ekonomik dar boğaza girecek,

- Çin olumlu anlamda büyüyecek, teknoloji konusunda ilerlemeler gösterecek,

7 Mayıs’ta kendi Youtube kanalından paylaştığı videosunda ise;

- 21 Haziran'da normale döneceğimizi, 2.dalga içinse sadece bir ihtimali varsayıyor.

Hangileri gerçek oldu hangileri olmadı size bırakıyor diğer astroloğumuz nam-ı değer ‘’ geliyor gelmekte olan’’ sözünü sıkça zikreden Astrolog Elvan’ın kehanetlerine geçiyoruz.

Hangileri gerçek oldu hangileri olmadı size bırakıyor diğer astroloğumuz nam-ı değer ‘’ geliyor gelmekte olan’’ sözünü sıkça zikreden Astrolog Elvan’ın kehanetlerine geçiyoruz.

14 Nisanda büyük bir olay olacak diyerek tweet atıp gerçekleşmeyince hayatının linçini yedi ama kehanetlerine son vermeyi asla düşünmedi. Kendisi ucu açık cümlelerle gizemli olmayı kendine düstur edinse de konuştuğu dili anlamayan takipçileri tarafından iğneleniyor.

13-14-15 Kasıma dikkat çekerek Jüpiter Pluto kavuşumu var, yer yerinden oynayacak, bütün düzen değişecek diyerek yeniden yanıldığını söylesek yanlış olmaz.

Bir başka Astroloğumuz sosyal medyada twitburç olarak tanınan Sevgili Zeynep Turan ise Türkiye’de 2020 yılında siyasi partilerde sandalye sayıları değişecek, partiler arası transferler çok konuşulacak demişti. Erken seçim konuşulur, 2020 yılının 2.yarısında seçim dinamikleri netleşir demişti. (independent Türkçe yayını)

Bir başka Astroloğumuz sosyal medyada twitburç olarak tanınan Sevgili Zeynep Turan ise Türkiye’de 2020 yılında siyasi partilerde sandalye sayıları değişecek, partiler arası transferler çok konuşulacak demişti. Erken seçim konuşulur, 2020 yılının 2.yarısında seçim dinamikleri netleşir demişti. (independent Türkçe  yayını)

Futbol için de öngörülerde bulunan Turan statlar dolar taşar, UEFA Türk futboluna ciddi yaptırımlarda bulunur demişti.

Siyasiler için öngörüde bulunmasını isteyenler için de 2020 yılının en çok konuşulan, yıldızı parlayacak olan siyasi kişisi olarak Hulusi Akar’ı göstermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
25
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Taksim Delisi Cenk

Astroloji prim yapacak ortam bulabiliyorsa kesinlikle birşeyler olucak.

YorumluYorum

şu şu olacak ... Kaynak: 😉 (şş olacak😉)