Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Zalimsin?

etiket Ne Kadar Zalimsin?

Testi çöz, senin ne kadar zalim bir insan olduğunu söyleyelim! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Diyelim ki; sevgilin arkadaşlarıyla birlikte dışarı çıkıp eğleneceğini söyledi ve o akşam sen de dışarı çıktın. Fakat sevgilinin arkadaşlarıyla olmadığını, başka kız/erkek ile birlikte samimi olduğunu gördün. Ne yapardın?

4. Peki arkadaşlarınla bulunduğun bir ortamda en yakın arkadaşının seni bozmaya çalıştığını fark ettin. Sen de aynı şekilde karşılık verip onu yerin dibine sokar mısın?

5. Peki şu hayatta izlemekten keyif aldığın ve ömrümün sonuna kadar izlerim dediğin film türü bunlardan hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha öncesinde arkadaşına borç para vermiştin fakat şu anda çok sıkıştın ve paraya ihtiyacın var. Bu durumu arkadaşına söylediğinde ise borcunu şu anda veremeyeceğini söyledi. Yine de onu zorlayıp paranı almaya çalışır mıydın?

7. Hadi söyle bakalım, üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandın?

8. Ve son olarak, şu an bize sevgilinin olup olmadığını söyle de testimizi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kim zalim bir insan olmak kim?

Sen kim zalim olmak kim? Senin gibi iyi niyetli, çevresindeki insanları hem düşünen hem de değer veren bir insan yok. Sana yanlış yapsalar dahi içindeki iyiliği her zaman korumaya ve insanlara samimi yaklaşmaya çalışıyorsun. Sana zalimce davrananlara bile tavrını belli ediyorsun. Çünkü her insanın içinde az da olsa iyiliğin ve güzelliğin olduğuna inanıyor, onu bulmaya çalışıyorsun. Hatta bu kalbindeki güzellik yüzüne o kadar vurmuş ki, güleryüzlü ve sempatik tavırlarınla insanların sana karşı güzel bir şekilde yaklaşmasını sağlıyorsun. Çünkü görüyorlar ki senden onlara zarar gelmez ve senin gibi birine kimse de zarar  vermek istemez. Tabii ne kadar iyi ve saf duygularınla insanlara yaklaşsan da bazı insanların içerisinde kötülük yer alıyor. Aslında bu kötülük duygusunun sebebi senin o yüksek enerjin ve aurandan kaynaklanıyor. Bu insanlarda ayrı bir kıskanma, özenme duygularını oluşturuyor. Anlayacağın etrafındaki her insanı da kendin gibi zannetmemelisi. Çünkü bazılarının içinde fesatlık o kadar fazla ki seni resmen çekemiyorlar. O yüzden sen ne kadar sana kötülük yapan ve fesatlık yapan insanlara iyi davransanda bazıları vazgeçmiyor. Sana ne kadar zalimce davransalar da sen asla buna karşılık vermeyen melek gibi bir insansın. O yüzden sen kim zalim olmak kim?

Bazen sen bile kendine inanamıyorsun!

Bir insan sana nasıl davranırsa sen de öyle karşılık verenlerdensin! Eğer sana iyilikle ve samimiyetle yaklaşıyorlarsa sen daha fazlasıyla gidersin. Fakat bir insanın içinde az da olsa bir fesatlık bir kötülük sezdiğin an tavrını net bir şekilde belli edersin. O yüzden bazen gerçek bir iyilik meleği bazense tam zalim bir insan olabiliyorsun. Sana zalimce davranan insanalara karşı aldığın o kötü tavıra bazen sen bile inanamıyorsun. Özellikle sana yanlış yapan insanlara karşı bir zalimsin bir zalimsin anlatamayız. Resmen gözün hiçbir şey görmüyor ve o sinirle karşındakine kök söktürüyorsun. Seni yakından tanıyan insanlar senin bu yönünü çok iyi bilirler. O yüzden senin bir şeye sinirlendiğini gördüklerinde hemen susmayı tercih ederler. Karşı gelmeye kalkmazlar bile. Çünkü bilirler ki o an onları da gözün görmeyecek ve kalplerini kıracaksın. Neyse gel gelelim ki, sen yeri geldiğinde tam bir ponçik yeri geldiğinde ise tam bir baş belasına gönüşebiliyorsun. Anlayacağın tam bir çılgınsın ve bunu sen de çok iyi biiyorsun. Umarız hayatının bundan sonrasında senin bu yanını ortaya çıkaran insanlar olmaz ve mutlu mesut hayatına devam edersin.

Senin gibi zalimini görmedik be!

Sen insanlar üzerinde o kadar etkili bir insansın ki gerek sözlerinle, gerek davranışlarınla gücünü gösterebiliyorsun. Eğer istediğin bir şey varsa ve karşındaki insan istemiyorsa onu bir şekilde yaptırırsın. Çünkü sen gerçekten işini çok iyi biliyorsun. Ve inan etrafındaki insanların senin hakkında ne düşündüklerini gram umursamıyorsun. Aslında kalbinin derinliklerinde çok duygusal ve narin bir insansın. Fakat bu yönünü insanlara göstermekten kaçınıyorsun. Çünkü sen insanlara ne kadar iyi niyetinle yaklaşırsan yaklaş onların sana hem kötü niyetli yaklaştıklarını ve canının yandığını fark ettin. Bundan dolayı insanlara karşı olan tavrın gayet sert bir şekilde. Hele sana kötülük yapan insanları söylemiyoruz bile. Onlara karşı tam bir zalim oluyorsun. Bazıları için de sana bir şey yapmasına gerek kalmadan içindeki o kötü duyguyu hissediyorsun. Ve bunlara karşı da çok acımasız davranabiliyorsun. Bu söylediğimiz fiziksel olarak bir şiddet değil tabii ki de. Psikolojik olarak, tavır olarak kendini belli ediyorsun. Laflarınla resmen yerin dibine sokuyor, yanında bir dakika durmalarına bile izin vermiyorsun. Resmen onlara hak ettiğini verdiğini düşünüyorsun. Valla senden korkulur...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
474
176
128
42
20
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?