Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Vicdansızsın?

etiket Ne Kadar Vicdansızsın?

Testi çöz, senin ne kadar vicdansız bir insan olduğunu söyleyelim! Sen de merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, bir ortamda "dediğim dedik" bir insan mısındır?

4. Peki hayatına yön verirken insanların ne düşündüğünü önemser misin?

5. Diyelim ki; daha önceden hiç haz etmediğin bir insanın senin yardımına ihtiyacı olduğunu öğrendin. Bu durumda ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç beklemediğin bir insanın sana yanlış yaptığını gördün diyelim yine de onu affeder misin?

7. Ve son olarak, genel olarak duygularınla mı yoksa mantığınla mı hareket edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Vicdansızlık nedir bilmezsin!

Sen kim vicdansız olmak kim? Öylesine merhametli öylesine düşünceli bir insansın ki senden iyisi yok. Her zaman kendinden önce insanları düşünür, onlar kırılmasın diye elinden geleni yaparsın. Yolda yürürken hiç tanımadığın bir insana bile yardım edersin. Çünkü onu öylece bırakmaya el vermez. Kalbini ne kadar kırarsalar kırsınlar senin öyle güzel bir yüreğin var ki, ne bir kin ne bir öfke barındırıyorsun. Elinde kalan son ekmek parçasını bile ihtiyacı olan biriyle paylaşırsın. Sevginin gücüne inanan, herkese iyilikle yaklaşan muhteşem bir insansın. Etrafındaki insanlar senin bu yanına resmen bayılıyorlar. Kalbinin güzelliği yüzüne öyle bir vurmuş ki, o güleryüzünle insanların içini ısıtıyorsun. Senin vicdanın her şeyden daha büyük. O yüzden senden kimseye zarar gelmez. Çünkü merhamet sahibi olmayan insanlar genelde sadece kendini düşünüp, bencil olurlar. Fakat sen insanları öylesine umursuyor ve onların iyiliğini düşünüyorsun ki bazen kendini geri plana bile attığın oluyor. Şeker gibi bir insansın. Bu iyi kalpliliğinle karşına daima güzel insanlar çıkması dileğiyle...

Bazı anlarda vicdansızlık damarın atmıyor değil!

Sen normalde çok merhamet sahibi bir insansın. İnsanlara her zaman iyi niyetle yaklaşırsın. Öyle hiçbir olaya karışmaz sakin bir insansın. Fakat bu insanlar pamuk gibi bir insanı bile zaman zaman çıldırtabiliyor. O yüzden bazı anlarda o kadar vicdansız bir insan oluyorsun ki bu duruma sen bile şaşırıyorsun. Özellikle hiç beklemediğin insanların sana karşı olan tutumu seni çileden çıkartabiliyor. Bu gibi durumlarda gözün hiçbir şey görmüyor ve sinirinden köpürüyorsun. Aklına gelirse söylüyor ve yapıyorsun. Bunun en büyük sebeplerinden biri de artık hayatına seni kötü etkileyen insanları almamayı düşünüyorsun. Çevrende seni senin gibi önemseyen ve değer veren insanları tutmak istiyorsun. Bunun için de var gücünle uğraşıyorsun. Gerçekten normalde pamuk gibi bir insansın fakat seni bile çileden çıkaranlar oluyor. O yüzden seni hak etmeyen insanlara istediğin kadar vicdansızlık yapabiliyorsun. Bazen geçekten kimseyi umursamıyor, sadece kendini düşünüyorsun. Çünkü böyle daha mutlu olduğunu düşünüyorsun. En iyisini de yapıyorsun.

Valla senin kadar vicdansızını görmedik!

Valla ne yalan söyleyelim senden korkulur! Zamanında senin kadar iyi kalplisi, merhametlisi ve düşüncelisi yoktu. Fakat zaman içinde fark ettin ki insanlar sen ne kadar iyi olursan senin bu yanını o kadar suistimal ediyor. O yüzden senin için birkaç önemli insan dışında diğer insanları dikkate almıyorsun. O kadar umursamaz bir insan haline dönmüşsün ki sanki kimse umrunda değil. Evet, biliyoruz normalde hiçbir zaman böyle bir insan değildin. Fakat sen umursamaz olmadığında daha çok üzülüyorsun ve daha çok canın yanıyor. O yüzden bundan sonra senden umursamazı, bencili yok. Etrafındakiler ne derse desin seni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Çünkü artık sadece kendi düşüncelerini önemsiyorsun. İçindeki merhameti ve iyiliği sadece yakının bildiğin insanlara göstermeyi tercih ediyorsun. Çünkü böyle daha mutlu olduğuna inanıyorsun. Diğer insanların sana kötülük yaptığını ya da kötü düşüncelere sahip olduğunu gördüğünde vicdansız mı vicdansız bir insan olabiliyorsun. Umarız kendini daha iyi ve mutlu hissettiren insanlar hayatına girer ve sen de kötü yanını göstermek istemezsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1008
424
261
84
63
49
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bazı anlarda vicdansızlık damarın atmıyor değil!

Naz Kamile Kaymak

Valla senin kadar vicdansızını görmedik!

Baysangur of benoa

7 soruyla vicdan analizimi olur mk?