Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Tez Canlısın?

etiket Ne Kadar Tez Canlısın?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Toplantına 5 dakika kalmış ama henüz 20 dakikalık mesafedesin desek?

4. Arkadaşların senin hızlı yürüdüğünü mü söyler, yavaş mı?

5. İşe neyle gidip geliyorsun?

5. İşe neyle gidip geliyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki haksızlığa uğradığında ne yaparsın?

7. Son olarak bu insan tiplerinden hangisi senin sinirini bozar?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tez canlılığın normalin üstünde!

Verdiğin cevaplara göre tez canlılığın normalin üstünde! Sen her şeyin bir an önce olup bitmesini istiyorsun. Kargo beklemek falan en sevmediğin iş. Elinde olsa kargonu gidip genel merkezden sen alırsın. Otobüs beklemek, arkadaşlarını beklemek, kısacası beklemek sana göre kesinlikle değil. Arkadaşlarınla en çok kavga ettiğin mesele de buluşmalara geç gelmeleri. İnsanlar senin bu özelliğini sevmese de senin elinden gelen bir şey yok. Bu tez canlılığının sana avantajları da yok değil. İş görüşmeleri, dersler, sınavlarda tam zamanında orada oluyorsun.

Tez canlılıkta çığır açmışsın!

Stres bu aralar senin göbek adın olmuş!  Her şeye yetişip hepsiyle başa çıkabilmek adına kendini yiyorsun. Adeta stres topu olmuşsun, kendi kendini yoğuruyorsun. Durup bir nefes alıp azıcık dinlenmeye, kendini dinlemeye ve sakince düşünmeye ihtiyacın var. Zaten yeterince tez canlısın; işlerini bir şekilde koyarsın yoluna. Sana acil biraz meditasyon öğrenmeni de tavsiye edebiliriz. Yazık, vallahi hasta olacaksın :)

Kabul et, biraz tez canlısın!

Zaman zaman tez canlı biri olduğunun sen de farkındasın; ama yeri geldiğinde bu tez canlılığa dur diyerek kendini rahatlatmanın yollarını da bulabiliyorsun. Bir miktar stres iyidir zaten, insanı motive eder; tıpkı sende olduğu gibi. Tabii ki de şu hayat karmaşası içinde, özellikle de sorumluluk bilinci taşıdığın durumlarda strese giriyorsun ama asla hayatını zindana çevirecek kadar değil. Tutturabildiğin dengeye özendik!

Pamuk gibisin!

Sen nasıl böyle kaldın bilmiyoruz ama hayatı gelişine yaşayan, zorlukları olgunluk ve sükunetle karşılayabilen birisin. Sende tez canlılık yaratacak, seni mutsuz edecek şeylere kapıların kapalı. Hele de senin dışında gelişen ve kontrolün dahilinde olmayan şeyler için kendini hayatta da yok yere paralamazsın. Anı yaşamak önemli, öncesi ya da sonrası için gerilmenin anlamı ne değil mi? Vallahi mis. Kafaya bak, pırıl pırıl :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
310
119
75
39
24
21
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eslem

Tez canlılığın normalin üstünde!

Emrullah Enes

18 yaş altı diyom işe neyle gidiyon diyon aq

Yasin Karaburun

Tez canlılıkta çığır açmışsın!