Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Soğukkanlısın?

etiket Ne Kadar Soğukkanlısın?

Bakalım korktuğun anlarda veya panik yaptığın anlarda ne kadar soğukkanlısın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Diyelim ki, bu adrenalin dolu sporlardan birini hayatın boyunca yapmak zorundasın. Hangisini tercih edersin?

4. Bazı durumlar vardır ki insan stresten ve heyecandan bayılacak gibi olur. Peki sen aşağıdaki durumlardan birini yapmak zorunda kalsan hangisini seçerdin?

5. Bu mürekkep resmine baktığında ilk hangisini gördün?

5. Bu mürekkep resmine baktığında ilk hangisini gördün?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çooook eski zamanlarda yaşıyorsun. Yaptığın bir yanlış yüzünden ceza alacaksın. Cezanı kendin seçeceksin. Hangisini seçersin?

7. Son olarak, soğuk ve yağmurlu bir gecede evde yalnızsın. Yatağında uyumaya çalışırken ilk başta tıkırtılar duydun ama önemsemedin. Daha sonra bu tıkırtı odana yaklaşan ayak seslerine dönüştü. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Efsanevi derecede soğukkanlısın!

Efsanevi derecede soğukkanlısın!

Senin de her insan gibi korkuların var ancak bunların farkındasın ve üstüne gitmekten geri durmuyorsun. Kanının çekildiğini hissedecek kadar korktuğun durumlarda bile mantığını elden bırakmayıp, soğukkanlılıkla çözümler üretiyorsun. Doğal olarak bu halin hayatına da yansıyor, risk almaktan ve bunların sonuçlarından korkmuyor hatalarınla yüzleşebiliyorsun belki de bu yüzden düşsen bile her seferinde yeniden ayağa kalkabiliyor, yanlışlarına rağmen önünde sonunda başarıya ulaşıyorsun!

8. Abartılı bir şekilde soğukkanlısın!

8. Abartılı bir şekilde soğukkanlısın!

Sendeki bu soğukkanlılık tehlikeli cinsten. Ciddi anlamda hiçbir şeye tepki vermiyorsun hatta kılın dahi kıpırdamıyor. Evet soğukkanlılık iyi bir şey olsa da sendeki biraz psikopatlık derecesinde. Genel olarak önceliği kendisi olan ve çevresine karşı duyarsız birisin. Sanırız bu da seni duygusuzlaştırmış. İşin tehlikeli kısmıysa; bu durumun seni acımasızlaştırması. Hiçbir şeyden korkmadığın gibi hiçbir olaydan ya da kişiden etkilenmiyor, sana yanlış yapanı da asla affetmiyorsun. Hal böyle olunca gerçekten seni kızdıracak bir şey yapana ya da kalbini kıran birine vereceğin tepkiler tehlikeli boyutlara gelebilir, bizden söylemesi!

Sana soğukkanlısın denemez!

Sana soğukkanlısın denemez!

İnsanız hepimizin bazı korkuları vardır ancak sende bu durum biraz daha fazla sanki. Her an her şey, herkes sana zarar verecekmiş gibi hissediyor kendini iç dünyana hapsediyorsun. Bu yüzden de sosyal ilişkilerinde oldukça fazla problem yaşıyorsun. Hissettiğin korkuların ve zaaflarının üstüne gitmeli ve potansiyelini ortaya çıkarmalısın. Kendini insanlara karşı biraz daha aç ve yeri geldiğinde onlardan yardım istemekten çekinme lütfen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
529
187
106
78
45
40
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elifnaz Çelikbaş

Abartılı bir şekilde soğukkanlısın! Sendeki bu soğukkanlılık tehlikeli cinsten. Ciddi anlamda hiçbir şeye tepki vermiyorsun hatta kılın dahi kıpırdamıyor. E... Devamını Gör

Sonsuzluğa kadar yanlızlığı seçer kurtulurum, böyle ceza mı olur, kim takip edecek ahaha

Hipergrafi

Ya bir kaç metrekarelik tabut gibi dar uzun bir hücrede sonsuza dek yalnızlığa mahkum olacaksan? Bir yatak, bir klozet bir duş başlığı o kadar. Duvarlar gri,... Devamını Gör

beetlejuice

Ben resimde ne balık ne maske nede örümcek gördüm burda semaz<en var gibi 2 tane :))