Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Sır Tutabilirsin?

etiket Ne Kadar Sır Tutabilirsin?

2 kişinin bildiği sır mıdır değil midir? Eğer sırsa sen ne kadar sır tutabiliyorsun?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Gıybet yapma konusunda kendine 100 üzerinden kaç verirdin?

4. Daha geçen ay senden para almış bir arkadaşın yine senden para istedi. Ne yaparsın?

5. Üzerindeki gerginliği nasıl atarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki fazladan hangisini isterdin?

7. Son olarak bir arkadaşın seni arayıp dese ki "Bugün acil buluşmamız lazım" bundan ne çıkarırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sır küpüsün!

Sır küpüsün!

Senin en büyük özelliklerinden biri konu ne olursa olsun ağzını açmaman. Bu yüzden sır konusunda da çok sağlamsın. Sessiz sakin bir köşede oturur ve sadece dinlersin. Tabii kulağı deliklilerdensin orası ayrı. Kendi işine yarayacak her konuyu bilir, duyarsın. Fakat kimse senden sır alamaz. Sen düşmanın dahi olsa açığını vermekten hoşlanmazsın. Ama dalga geçer ve imada bulunursun. Fakat ne olduğunu asla anlatmazsın. En güvenilir insanlardan birisin. Bu yüzden etrafındakiler ne olursa olsun sana yöneliyor. Bu güvenilirliğini tam uzaklardan belli ediyorsun. Bir konu üzerine tartıştıktan sonra 'Aman neyse canım, bize ne' der ve geçersin. Gıybetinden geri de durmazsın orası ayrı. Fakat büyük olsun küçük olsun sırları kesinlikle tutuyorsun. İçine ata ata doluyorsun fakat yine de susuyorsun. Konulara büyük bir titizlikle yaklaşıp en detayına kadar inersin. Kafanın içinde ne fırtınalar kopar. Yine de sessiz sakinliğini bozmazsın.

Biraz sır tutabiliyorsun!

Biraz sır tutabiliyorsun!

Sessiz sakinsin. Herkese ağzını açmazsın. Sessizliğinin içinde bazı zamanlarda kopan fırtınalarla gıybetleri anlatmadan da edemezsin. Sana verilen bir sırrı anlatıp anlatmama derecen çok yarı yarıya. Riskli bir durum demiyorum fakat her insanda olduğu kadar. Kendi sırlarını ve açığını kimseye vermezsin. Yakın arkadaşlarının da sırlarına sahip saklarsın fakat düşmanların senin gıybetinden korkmalı! Sen sır tutma konusunda gayet güvenilirsin aslında neden bu çelişki anlaşılmış değil. Tabii bunlar büyük sırlar değil. Birini etkileyecek hayati sırlar konusunda sen ciddi şekilde sır tutabiliyorsun. Bizce sen sır tutmak konusunda yarı yarıya bir çelişki içinde kalıyorsun. İnsanların diğerlerine oranla sana sır verme olasılığı daha yüksek. Sana güveniyorlar aslında. Onların güvenini de çoğu kez boşa çıkartmıyorsun. Fakat sigara içen kardeşini gidip ailene ispiyonlayabilirsin. :) Bu tabii biraz da kardeşe olan gıcıklıkla bağdaşabilir.

Sır tutma konusunda iyi değilsin!

Sır tutma konusunda iyi değilsin!

Sen, sırları tutabilen, en iyi arkadaşlık, dostluk kurabilen bir insansın! Fakat bazen duyduğun büyük sırları birisine anlatmadan asla rahat edemiyorsun. Buna ister gıybet de, ister ağzını tutamama sen bazı sırları kendinden geçerek anlatmayı çok seviyorsun. En yakınına tabii. Ha bir de sırları söyledikten sonra 'Sakın kimseye söyleme ha!' diyorsun. Ee sen söyledin! Olsun yine güzel sırlar tutabiliyorken bazılarını çıtlatıyorsun. İçin içine sığmıyor. Zaten çok kişiyle konuşmayı sevmezsin. Fakat bazı durumları kendinden geçerek anlatıyorsun. Bu demek değil ki sen güvenilir değilsin. Tabii ki güvenilir bir insansın. Hatta çoğu arkadaşın çevresinde seni seçer bir sırrını paylaşmak için. Sen de buna saygı duyarsın ve ağzını açmazsın, fakat sana dolaylı yoldan gelen sırlar konusunda ağzını tutamadığın oluyor. Nasıl bir olay ki bütün gıybetler de senin kucağından geçmeden olmuyor. Sen iyisin hoşsun koç fakat az biraz sır duy, hemen birisine anlatmadan rahat duramıyorsun. İçin içine sığmıyor!

Ağzında bakla ıslanmıyor!

Ağzında bakla ıslanmıyor!

Sen bir sırrı duyduğun anda koşa koşa arkadaşlarına gidiyorsun. 'Size bomba gibi bir haberim var.' diye girdiğin cümlelerin sonunda kesinlikle tam 12'den vuruyorsun. Fakat böyle küçük olayların değil büyük dedikoduların insanısın. Küçük sırlar senin bünyende mutlaka kalır. Fakat eğer o sır çok büyükse ve ortalık kaynayacaksa kıvılcımı yaratan sen oluyorsun. Ortada bir kavga çıksa sen bu kavganın çıktığı saati bile bilirsin. Ha bir de öyle ufak tefek anlatmazsın. En derinine iner tespit yapa yapa ilerlersin konunun üzerinde. Heyecanlı heyecanlı anlatışların herkesi etrafına kitler. Sen sessiz sakin oturup alttan alttan konuşanlardansın. Hadi bakalım, bu ilerleyişin hayattaki heyecanını ve enerjini de gösteriyor. Kimseye bir zararın yoksa neden yapmayasın ki? Onlara karşı bir savunma sanatı gibi düşünelim bu durumu :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
329
112
109
74
35
33
23
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şeyma avşar

evet aynen öyle sır küpüyümdür çok pis sır saklarım😂

Pasif Kullanıcı

agzımda bakla ıslanmıyomuş..

Yigithan Urgun

Sır küpüsün!