Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Psikopatsın?

etiket Ne Kadar Psikopatsın?

Her insanın içinde bi psikopatlık vardır. Kabul etsin ya da etmesin. Pekii sen ne kadar psikopatsın?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım.🤡 Yakın arkadaşın, arkadaş ortamında arkandan konuşulduğunu söyledi diyelim. Bu durumdaki tepkin ne olur?

2. Gelelim asabiyet konusuna! Çabuk sinirlenen bir yapın mı var?

3. Pekii hangi insan tipi seni daha çok öfkelendirir?

4. Evinize gelen misafir çocuğu yaramazlık yapıp duruyor. Tavrın ne olurdu?

5. Bu görsele baktığında ilk gördüğün şey hangisiydi?

5. Bu görsele baktığında ilk gördüğün şey hangisiydi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sosyal medyada bir gönderinde seninle zıt düşünceye sahip bir yorum gördün ve sinirlendin. Ne yaparsın?

7. Dizilerdeki hangi psikopat karakteri kendine daha yakın görüyorsun?

8. Son olarak bir yüzdesi olsa sen yüzde kaç psikopat çıkardın?

8. Son olarak bir yüzdesi olsa sen yüzde kaç psikopat çıkardın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en psikopat insanısın!

Sen dünyanın en psikopat insanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen bu dünyaya gelmiş en psikopat insansın! Yani şimdi bunu söylerken az biraz tırsmıyor değiliz, ama el mahkum söylememiz lazım: Sen ciddi anlamda psikopatsın! Herhangi bir insan sana merhaba dediğinde karşılığında neyle karşılaşacağını kestiremez bile. En normal halinde en az 4 tuhaf hareketin altına imza atıyorsun. Çoğu zaman kendi başına vakit geçirmeyi seçiyor ve kim bilir o zamanlarda neler neler düşünüyorsun, aklından neler neler geçiyor. Çünkü hiçbirimizin seninki kadar psikopat bir hayal gücü olduğunu zannetmiyoruz! Tımarhaneye yatsan deliler önünde ceket ilikler, saygıda kusur etmez. Dünyayı rengarenk yapan gerçek bir çeşitsin! Çılgınlığın ötesisin!

Psikopatlık senin kanında var!

Psikopatlık senin kanında var!

Verdiğin cevaplara göre psikopatlık senin kanında var! Buna şaşırdığını sanmıyoruz. Psikopatlık senin genlerine işlemiş. Yani psikopatlık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en psikopat insanı değilsin belki, ama bu senin içine işlemiş. Sosyal bir insan değilsin; kapalısın, yalnızsın; çünkü insan denilen şeye katlanamıyorsun. Empati denilen şey sende yok; ancak bundan şikayetçi de değilsin. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları umursamıyorsun bile. Çünkü senin kendi standartların, kendi doğruların var ve o minvalde yaşamaya çalışıyor, birazcık da kanın deli akınca tabii ki durdurulamıyorsun... Bizce hiç bozma sen böyle çok güzelsin :)

Kararında psikopatsın!

Kararında psikopatsın!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki psikopatlık konusunda da tam kararındasın. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok, senin olayın kendinle. Sen insanlardan sıtkı sıyrılmış birisin, yediğin kazığın haddi hesabı yok çünkü. İşte bu yüzden onlarla arana mesafe koyuyor, kendini sosyal hayattan izole ediyorsun. Çoğunlukla depresif ve kötümser düşünceler kafanı kemiriyor. Ancak dedik ya, senin bu durumun asla doğuştan değil; insanlar yüzünden, yaşadıkların yüzünden az-biraz kafayı çizmişsin. Yoksa özünde, girişken, sıcakkanlı ve arkadaş canlısı birisi var. Bu potansiyelinse seni korkutmasın, sen sadece geçiş dönemindesin. Çok şey yapma.

Psikopat olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Psikopat olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Senin kanında bir gram bile psikopatlık yok. Yani senin psikopat olmakla uzaktan alakan yok. Bu testi neden çözdün gerçekten bilmiyoruz. Çünkü sende psikopatlığa dair hiçbir şey yok. Sen son derece aklı başında, sakin, samimi ve sevecen bir insansın. İnsanlarla olan ilişkilerin son derece sağlıklı, hayata karşı bakış açın ve hayat enerjin de oldukça olumlu. Herkesin yarı deli olduğu bu dünyada nasıl normal kalabildin, inanılır şey değil. Sen neredeyse yaşayan mucizesin, bu devirde normal insanı kim kaybetti de biz bulduk hayret ettik. Lütfen kendinin kıymetini bil. Psikolojik açıdan bu kadar sağlıklı kalabildiğin için seni tebrik eder ve hayatının geri kalanında da böyle olmanı umarız! Etrafındakiler de seni baş üstünde taşımalı ve türünün son örneklerinden biri olduğun için seni koruma altına almalı.Hasret kaldık senin gibilere!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1358
684
306
271
181
136
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?