Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Pinç'sin?

etiket Ne Kadar Pinç'sin?

Her insanın içinde biraz pinçlik vardır?

Bakalım sen ne kadar pinçsin? Yorumlara yazmayı unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Arkadaşlarından birinin acil ödemesi var. Senden borç istedi. 10 gün sonra vereceğini söyledi. Borç verir misin?

4. Arkadaşlarına buluşacaksın. Söz verdin ama şu an hiç gidesin yok. Ne yaparsın?

5. Arkadaşlarınla birlikte birine yardım ettin. Yardım ettiğiniz kişi bu yardım karşılığında sana para verdi. Arkadaşlarına da paylaştırmanı söyledi. Arkadaşlarına bu paradan bahseder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaş ortamında seni tanımlayacak kelime hangisi?

7. Son olarak... Arkadaşlarınla felekten bir gece planladın. Tesadüf bu ya! Sevgilin, "Çok kötüyüm yanıma gelir misin?" dedi. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Pinçsin!

%100 Pinçsin!

Sen pinçliğin kitabını yazmışsın ya! Beynin fıldır fıldır çalışıyor. Yani özünde iyi bir insansın ama pek de güven vermiyorsun. Sana elini kaptıran kolundan oluyor. İçinden çıkılmaz bir durum olduğunda insanlar direk seni arıyor. Çünkü sen mutlaka bir yolunu buluyorsun. Senin mantığına göre bu zamanda pinç olacaksın. Pinç olmak kötü bir insan olmak değil sana göre. Sadece bulunduğun durumlardan en az zararla kurtulmaya çalışıyorsun. İnsanlar sana karşı çok ön yargılı ama tanısalar severler bizce. Sen de sürekli pinçlik yapmak yerine normal insanlar gibi davranmalısın. Yoksa etrafında kimse kalmayabilir.

%50 Pinçsin!

%50 Pinçsin!

Yani bizce senin içindeki pinçlik olması gereken seviyede. Her insan da ne kadar varsa sende de o kadar var pinçlik. İçinde bir kötülük yok. Sadece insanlar senin damarına bastığında pinç yönünü gösteriyorsun. İnsanlarda sana nasıl davranması gerektiğini er ya da geç öğreniyorlar. Samimi olduğun insanlara pinçlik yapmazsın ama samimiyetin olmayan insanlar sana yanlış yaparsa vay haline! Bu yüzden insanlar sana yakın olmak istiyor. Kim senin gibi bir insanla dost olmak istemez ki...

%0 Pinçsin!

%0 Pinçsin!

Senin içinde pinçlik yok! İnsan biraz olsun muziplik düşünmez mi? Yani bize göre biraz da olsa insan pinç olmalı. Sen o kadar saftriksin ki gelen geçen seni kandırıyor. En ufak sıkıntıyı kendine pozitif olarak çevirmek yerine neden böyle oldu diye kendini üzüyorsun. Sen karıncayı bile incitmeye korkan bir insansın. Pinçlik yapmak sana göre insanlara büyük kötülük etmek. Sen kimse bana karışmasın ben kendi halimde yaşayayım diyorsun. Ama bu imkansız. Çünkü sana mutlaka karışanlar, sen üzenler olacaktır. Onlara hak ettiği cevabı vermezsen daha çok üzülürsün. Bu yüzden arada sırada pinçlik yapmaktan korkma. Unutma kimse senden önemli değil. Sana kötülük yapan insanlara cevabını vermek kötü bir şey değil...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
631
309
126
111
53
34
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?