Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Paragözsün?

etiket Ne Kadar Paragözsün?

Bakalım parayla ne kadar aşk yaşıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Bu hayatta ne için yaşıyorsun?

4. Yeni çıkan bir telefonu gözüne kestirdin ama mevcut telefonun da seni idare ediyor. Ne yaparsın?

5. Yakın birinin doğum günü. Hediye alman lazım. Ama paran yok. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu soruyu size sık sık sorduk. Ama bir daha soralım. İlk buluşmada hesabı kim ödemeli?

7. 2020 piyango büyük ikramiyesi sana çıktı. Yapacağın ilk harcama ne olur?

8. Kredi kartın mı yoksa bankamatik kartın mı var?

8. Kredi kartın mı yoksa bankamatik kartın mı var?

9. Son olarak bunlardan birini satman gerekse hangisini ilk önce satardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dünyanın en paragöz insanısın!

Paragözlülük nasıl yapılır? İşte bütün bunların cevabı sende toplanmış durumda. Küçükken de içinde az biraz paragözlülük varmış ama büyünce bu hayat başka türlü olmaz deyip paragöz olmaya karar vermişsin.Paylaşmayı sevmiyorsun. Çünkü kendi halinde her şeye yetebilecek kadar güçlüsün. Bu kararı vermeni sağlayan da çevrendeki kötü insanlar, onlarla ne kadar çok şey paylaştıysan bu güne kadar seni ya kırmışlar ya kullanmışlar. Sende insansın sonuçta bi yerde sabrın taşmış 'eeh yeter artık' demişsin. Çevrendeki az ve öz dostunun olması da buna bir cevap sanki.

Sinsi bir paragözsün!

Paragözlülük hakkında çoğu şeyi biliyorsun ama biraz sinsisin bu konuda. Parayı sevdiğini insanlardan saklıyorsun, ve tam yerinde kullanıyorsun. Dışardan bakıldığında fazlasıyla parayı araç gibi kullanan birisin. Hatta kolay kolay cimrilik yaptığını gören yok diyebiliriz ama işte o içindeki sinsi paragöz yok mu o her şeyin cevabını veriyor. Çevrendeki para kazanıcak bir şey görünce fırsatı ne pahasına olursa olsun kesinlikle kaçırmıyorsun. Anında karşılık vermesen de yeri ve zamanı gelince içindeki paragöz canavar ortaya çıkıyor ve karşılığını kat be kat veriyor. Ne diyelim senden korkulur.

Ne paragözlülük mü?

Paragözlülük sana hiç uğramamış sanki. Sen tıpkı bir melek gibi paradan uzakta perili bir ormanda büyümüş gibisin. Kimseye kıyamıyor, herkese yardım elini uzatıyorsun. Birinin bir sıkıntısı olduğunda direk sana koşuyor. Ağlanacak omuz da sevinci paylaşılacak insan da sensin ama bu paran olduğu için değil insanlara gerçekten yardım ettiğin için. Ne güzel bu kadar çok sevenin var. Böylesine iyi kalpli, cömert bir insan olup bu kötü dünyadan sıyrılabilmek zor iş ama sen bunu başarmışsın. Çevrendekiler ne dese az hiç kendini küçümseme senin gibisi az bulunur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1254
484
330
252
135
77
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın