Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Özgünsün?

etiket Ne Kadar Özgünsün?

Verdiğin cevaplara göre ne kadar özgün olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Arkadaşlarına buluşacaksın. Söz verdin ama şu an hiç gidesin yok. Ne yaparsın?

4. Marka takıntını puanlar mısın bizim için?

5. Arkadaşlarınla felekten bir gece planladın. Tesadüf bu ya! Sevgilin, "Çok kötüyüm yanıma gelir misin?" dedi. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dışarı çıkmadan önce hazırlanmak için evde ne kadar oyalanırsın?

7. Peki vücudunun herhangi bir yerinde dövme var mı?

8. Son olarak, insanlar seni tanımadan önce senin hakkında ne düşünmüş?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Google'a özgün yazınca senin adın soyadın çıkıyor!

Sana bir şey diyelim mi? Git bence kendini Türk Patent Enstitüsü'nden onaylattır. Evet evet özgünsün. Ne yaparsan yap, doğru düzgün olamıyorsun sen. Hep bi farklılık, hep bi değişiklik. Kafan yamuk çalışıyor. Hep dümdüz biri olmak istedin, ama yapacak bi şey yok, sen busun: %100 özgünsün. Hatta annen ve baban yıllar yılı söz konusu sen olunca 'millet deliye hasret, biz de akıllıya' deyip durur; ama şimdi hem onlar hem de sen 'iyi ki böyleyim' diyorsun. Bizce de bu halin süper, seninle bi muhabbet edilir var ya, üfff :)

Kimseye göstermene gerek yok: Özgünsün!

Kimseye göstermene gerek yok: Özgünsün!

Şimdi senin özgünlüğün biraz farklı biliyor musun? Her tarafta 'ben özgünüm' diyerek yırtınıp gezenlerden değilsin sen. Seni bilen bilir, dışarıya yansıtmazsın enteresanlığını. Hem öyle deyince mi özgün olunuyormuş; sana göre kavramların içi dolu olacak arkadaş. Bi yandan da özgün olacağım diye de kendini iyice deli gibi yapmaya hiç mi hiç gerek yok, değil mi sayın gizli enteresan :)

Düz insansın!

Düz insansın!

Ya bi şey söyleyeceğiz, gerçekten ama gerçekten insanlar neden bu kadar kastırıyor, anlamak mümkün değil! 'Ben özgünüm' diye ortalarda fink atanların alayı birbirinin aynı aslında, sen bunu görüyorsun; ama bir şey demiyorsun. Üşeniyorsun çünkü, kim uğraşacak şimdi. Bi şey daha diyelim mi: Sen şimdi okumaktan üşendin, biz de yazmaktan. Burada bitsin ne dersin he düz insan kardeş :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
470
341
175
94
56
33
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın