Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kıskançsın?

etiket Ne Kadar Kıskançsın?

Yung Boş Ada
05.02.2015 - 13:25 Son Güncelleme: 05.02.2015 - 13:51

Ne kadar kabul etmesek de hepimizin içinde biraz da olsa kıskançlık vardır. Ama asıl önemli olan bu kıskançlık yeteri kadar mı yoksa tedavi edilmesi gereken bir derecede mi? Bu testi çöz ve kıskançlığının derecesini gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana en uygun olan şıkları seç!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Rahat" çıktı!

Sen rahat bir insansın, takılmazsın öyle inciğe boncuğa. Tam bir gevşeksin yani :). Ne gerek var değil mi böyle şeylere, saçma salak sebeplerden ötürü hem kendini hem karşındakini germeye. Sen pamuk gibisin adeta. Sakin bir insansın yani, kolay kolay sinirlenmezsin hiç bir şeye. Ama böyle olman sevmediğin anlamına gelmiyor kesinlikle. Seviyorsun, göstermesen de çok derinden seviyorsun. Hem karşındaki sana bir yanlış yapıyorsa bu onun bileceği iştir, hiç kendini yormadan direk yol verir kendi hayatına bakarsın. Senin kafandan istiyoruz valla.

"Azı karar çoğu zarar" çıktı!

Sen kıskanıyorsun evet, ama bunu karşındakine asla belli etmiyorsun. Bazen ufak tefek şeyler söylüyorsun tabii şaka yoluyla. Ama asla abartmıyorsun bunu. Çünkü biliyorsun ki sen ne kadar üstüne düşersen ne kadar kıskançlık yaparsan o kadar uzaklaşacak senden karşındaki kişi. Boğmuyorsun yani, sen de asla boğulmaya gelemeyen bir insan olduğun için bunu karşı tarafa yapmıyorsun. Takdir ettik seni!

"Tam kıvamında" çıktı!

Sen dengeli bir insansın. Kıskanırsın da kıskandığını gösterirsin de. Ama bunu asla ilişkinizi yıpratacak dereceye getirmezsin. Çünkü bilirsin ki sevmek bir ilişkiyi devam ettirmek için tek başına yeterli değildir. Huzur da lazım ilişkide ve eğer sen saçma sapan kıskançlık krizlerine girip sevdiğin insanı boğarsan ya kaçıp gider ya da ilişki çekilmez bir hal alır. Hem sana hem sevdiğine eziyet çektirmeye başlar ve sonunda ne kadar çok sevsen de bitirmek zorunda kalırsın. Bunun çok iyi farkındasın. Aynen böyle devam et!

"Kıskançlıkta Uzaysın" çıktı!

Sen kıskançsın! Evet evet kıskançsın. Ama bunun farkında değilsin ve bu çok daha tehlikeli. Farkında olsan en azından yapmamaya dikkat edersin. Ama farkında olmadığın için bazen ipin ucunu kaçırıyorsun ve kendini kaybediyorsun. Birazcık farkına varıp kendini frenlemeni tavsiye edeceğiz sana. Yoksa çok pişman olacağın şeyler yaşayabilirsin.

"Kıskançlığın ete kemiğe bürünmüş hali" çıktı!

Sen resmen kıskançlığın beden bulmuş halisin. Bunun farkındasın da. Kendini kontrol edemiyorsun. Bir anda bir geliyor iki saniye önce sevgi sözcükleri yağdırırken iki saniye sonra hakaretler yağdırmaya başlıyorsun. Kendini de karşındakini de yıpratıyorsun. Yapma bunu, yazık etme ikinize de. Bir an önce kendini toparlamaya çalış. Tamam biliyoruz çok seviyorsun ama 'Seviyorum seven kıskanır' diyerek kenara çekilme, seviyorsan karşındakini boş yere incitme. Topla kendini kuzum, üzme sevdiceğini de kendini de.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
870
570
409
244
234
131
117
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?