Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar İşsizsin?

etiket Ne Kadar İşsizsin?

İşsizliğin sınırlarını zorlayanlardan mısın? :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Boş zamanlarında genelde bunlardan hangisini yaparsın?

4. Peki sosyal medyada fake bir hesap açıp sevmediğin insanları rahatsız ettiğin oldu mu?

5. Peki ciddi bir ortamda bulunurken birdenbire komik bir espri yapıp ardından da kahkaha attığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yanındaki arkadaşın telefonda konuşurken onun söylediklerini sesli bir şekilde tekrar edip, sinirlendirdiğin oldu mu?

7. Sokak ortasında durup öylece inşaat makinalarını izleyenlerden misin?

8. Ve son olarak, araba kullanıyorsun ve önünde yürüyen bir tanıdık gördün. Onu korkutmak için arabayı üstüne sürer misin? :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen baya baya işsizsin :)

Sen o kadar işsiz bir insansın ki kendine bazen şaşıp kalıyorsun. Nasıl bir insan bu kadar boş yapabilir diye kendine gülüyorsun. Durduk yere bazen belli belirsiz hareketler yaparak eğlenebiliyorsun. Ve bu durum seni ciddi anlamda eğlendiriyor. :) Çoğu zaman işsiz işsiz takılmak hoşuna gidiyor. Çünkü içinden geldiği gibi davranıyorsun. Yapmak zorunda olduğun hiçbir şey yok. Öyle kafana ne eserse onu yapıyorsun. Bu hayatı yaşıyorsun. :)

Arada işsiz işsiz takıldığın doğrudur!

78.media.tumblr.com

Sen zaman zaman kendini bu konuda kaybediyorsun. Normalde ciddi bir yapın var. O yüzden dışarıda saçma hareketler yapıp ciddiliğini bozmazsın. Ama tek başına olduğunda vay haline. Aklına gelebilecek bütün saçmalıkları yapabilirsin. Bu durum seni fazlasıyla iyi hissettirir. Çünkü kendi kendini eğlendirmeye bayılıyorsun. Bu sana çok iyi geliyor. Kimsenin olmadığı zamanlarda saçmalamak senin işin. Ailen bazen sana şaşırmıyor değil. :)

Sen kim işsiz olmak kim!

Sen o kadar ciddi bir yapıya sahipsin ki asla öyle saçma hareketler yapıp, işsiz işsiz takılmazsın. İnsanlar seni ciddi halleriyle tanıyorlar. O yüzden ne dışarıda ne de kendi başınayken işsiz takıldığını söyleyemeyiz. Sen gerçekten iş yapmayı seven, yaptığı her işi ciddiyetle yapan bir insansın. O yüzden işsizlik yapsan bile çok nadirdir bu. Belki birkaç kere yaparsın o da yine seviyeli bir şekilde olur. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
443
309
160
88
30
30
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Volkan Gülümser

Bu teste vakit harcayacak kadar işsizim :)

Ender Deniz

Arada işsiz işsiz takıldığın doğrudur!

Belinay Gucdemir

Arada işsiz işsiz takıldığın doğrudur! Sen zaman zaman kendini bu konuda kaybediyorsun. Normalde ciddi bir yapın var. O yüzden dışarıda saçma hareketler... Devamını Gör