Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar İşkoliksin?

Ne Kadar İşkoliksin?

İşe olan sevdanı söylüyoruz!

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Pazartesi denildiğinde sendrom dışında aklına ne geliyor?

4. İş yerinde olmazsa olmazın?

5. Herkes senden bir şey saklıyor gibi. Tepkin ne olurdu?

5. Herkes senden bir şey saklıyor gibi. Tepkin ne olurdu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana göre bir insanı kültürlü yapan şey nedir?

7. Son olarak bir günün 25 saat olsa o ekstra bir saati nasıl değerlendirirdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en işkolik insanısın!

Sen dünyanın en işkolik insanısın!

Sen, hiç şüphesiz bir işkoliksin. İş senin içine işlemiş. Mutlu sonlara, çiçeğe böceğe, kelebeklere inanmıyorsun. Çünkü sen, bu dünyada bu kadar sorun, sıkıntı varken yapmacık hareketler olarak adlandırdığın hareketleri kendini kandırmak olarak görüyorsun. Sen kötü değilsin kesinlikle biraz oluruna bırakanlardan ve sonunu çok düşünmeyenlerdensin. Mutluluğu bu şekilde buluyorsun ve bu şekilde devam etmek de senin tercihin. Kim ne derse desin mutlu olduğun yolda ilerle! Sen de böyle birisin işte, seni de böyle seviyoruz!

İşkoliklik senin kanında var!

İşkoliklik senin kanında var!

Yani işkoliklik senin sonradan edindiğin değil, doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en işkolik insanı değilsin belki, ama iş senin içine işlemiş. Bu konuda bir markasın. Sınırlarını zorlayanlardansın sen. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları umursamıyorsun bile. Romantiklik, kuşlar, börtüler, böcekler falan senin yanından geçemez. Geçseler de tanımazsın zaten. Canın sağ olsun ya. Hem bazıları yalandan romantik görüneceğim diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani.

Kararında işkoliksin!

Kararında işkoliksin!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki iş konusunda da tam kararındasın. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki iş konusunda da tam kararındasın. Seni iyi tanıyan partnerin sendeki bu dengeyi rahatça görüyor. Aslında her ikisinden de bulundurmak hayat açısından çok daha yararlıdır. Aşırıya kaçmayı engeller. En güzeli de bu değil mi zaten?

İşkoliklikle uzaktan yakından alakan yok!

İşkoliklikle uzaktan yakından alakan yok!

Yani senin işkolik olmakla uzaktan alakan yok. Verdiğin yanıtlara göre tembelin önde gidenisin. Tutkulu, duygusal, yaşamayı bilen, hayattan zevk alan bir yapın var. Nasıl mutlu olunacağını çok iyi biliyorsun.  Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere hayranlıkla bakıyor. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için uğraşır, uğraşıyor da. Düşünceli, nazik, kibar... Ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerine kazınıyorsun. Senin gibi biriyle bir kez yola çıkanın seni unutması mümkün değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
58
38
36
16
15
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Eve iş getirmişim protocol plugin yazarken sıkıldıkça onedio ya bakıyorum gel bu içerikle karşılaş :P o kadar işkoliğim ki evden de çalışıyorum. Test sonucu... Devamını Gör

Gizem Yenikler

İşkoliklikle uzaktan yakından alakan yok!

İnsan Dediğin

kendini geliştirmek isteyenler için önerieln bir sayfa