Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Gerginsin?

etiket Ne Kadar Gerginsin?

Verdiğin cevaplara göre ne kadar gerginsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Ne kadar sabırlı bir insansın? 1 ile 10 arasında bir puan verir misin?

4. Peki bunlardan hangisi senin üzerinde daha büyük bir strese sebep oluyor?

5. Canının en sıkkın olduğu zamanlarda hangisini yapmak seni rahatlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni darlayan insanlar elbette vardır. Onlara karşın tepkin ne oluyor?

6. Seni darlayan insanlar elbette vardır. Onlara karşın tepkin ne oluyor?

7. Son olarak, bunlardan hangisi seni en çok sinirlendirir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnanılmaz gerilmiş durumdasın!

Vallahi için şişmiş senin. Fazlasıyla gerginsin ama sadece o da değil; sen daralmışsın! O kadar daralmışsın ki böyle bütün kainat, Murphy, ne varsa hepsi, herkes sana karşı gibi. Kaçıp çook uzaklara gitmek istiyorsun ama işte sorumluluklar yüzünden kıpırdayamıyorsun da. Biraz gündemden ayrı düşsen rahatlayabilirsin aslında. Meditatif hobilerin var; onlara daha çok vakit ayırmaya çalış deriz!

Yüksek gerilim hattı gibisin!

Gerginlik bu aralar senin göbek adın olmuş!  Her şeye yetişip hepsiyle başa çıkabilmek adına kendini yiyorsun. Adeta stres topu olmuşsun, kendi kendini yoğuruyorsun. Durup bir nefes alıp azıcık dinlenmeye, kendini dinlemeye ve sakince düşünmeye ihtiyacın var. Zaten yeterince tez canlısın; işlerini bir şekilde koyarsın yoluna. Sana acil biraz meditasyon öğrenmeni de tavsiye edebiliriz. Yazık, vallahi hasta olacaksın :)

Kabul et, 'biraz' gerginsin!

Zaman zaman gergin biri olduğunun sen de farkındasın; ama yeri geldiğinde bu gerginliğe dur diyerek kendini rahatlatmanın yollarını da bulabiliyorsun. Bir miktar gerginlik iyidir zaten, insanı motive eder; tıpkı sende olduğu gibi. Tabii ki de şu hayat karmaşası içinde, özellikle de sorumluluk bilinci taşıdığın durumlarda gerilmeye başlıyorsun ama asla hayatını zindana çevirecek kadar değil. Tutturabildiğin dengeye özendik!

Pamuk gibisin!

Sen nasıl böyle kaldın bilmiyoruz ama hayatı gelişine yaşayan, zorlukları olgunluk ve sükunetle karşılayabilen birisin. Sende gerginlik yaratacak, seni mutsuz edecek şeylere kapıların kapalı. Hele de senin dışında gelişen ve kontrolün dahilinde olmayan şeyler için kendini hayatta da yok yere paralamazsın. Anı yaşamak önemli, öncesi ya da sonrası için gerilmenin anlamı ne değil mi? Vallahi mis. Kafaya bak, pırıl pırıl :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
298
87
58
42
33
31
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yüksek gerilim hattı gibisin! Gerginlik bu aralar senin göbek adın olmuş! Her şeye yetişip hepsiyle başa çıkabilmek adına kendini yiyorsun. Adeta stres top... Devamını Gör

Serkan Butekin

sen daralmışsın! O kadar daralmışsın ki böyle bütün kainat, Murphy, ne varsa hepsi, herkes sana karşı gibi.