Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Çatlaksın?

etiket Ne Kadar Çatlaksın?

Ne kadar çatlak biri olduğunu düşündün mü hiç? Düşünmediysen bile bu testle düşünmeye başlayacaksın!

Haydi vakit kaybetmeden çöz ve öğren sonucunu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Metroya girdin tabelada yeni metronun 1 dakika içinde istasyona ulaşacağı yazıyor. Hızlı adımlarla yetişmeye çalışırken merdivenlerin solunda duran insanlar yüzünden metroyu kaçıracak gibisin. Bu durumda nasıl bir tepkin ne olurdu?

2. Yıldız Tilbe'nin bu soruya verdiği cevaba ne kadar hak verdiğini 1'den 4'e kadar puanla! ( 1 en az hak veriyorum, 4 en çok hak veriyorum şeklinde)

2. Yıldız Tilbe'nin bu soruya verdiği cevaba ne kadar hak verdiğini 1'den 4'e kadar puanla! ( 1 en az hak veriyorum, 4 en çok hak veriyorum şeklinde)

3. Bu çarklardan kaç tanesi dönüyor?

4. Yılbaşında kime hediye almayı düşünüyorsun?

5. Pekii hangi hediyeyi almayı düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi çatlak karakterle kanka olmak isterdin?

7. Günümüzde yapay zekalarla konuşma fırsatımız oluyor akıllı telefonlarınızda bu imkanlar mevcut. Peki sen bu yapay zekayla konuşmayı ne kadar süreyle sürdürebiliyorsun?

8. Geldik son soruya. Kafandaki çatlaklık tanımı aşağıdakilerden hangisine daha yakın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en çatlak insanısın!

Sen dünyanın en çatlak insanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen bu dünyaya gelmiş en çatlak insansın! Tam anlamıyla bir çatlaksın. Deli dolu, yaşamayı bilen, hayattan zevk alan bir yapın var. Nasıl mutlu olunacağını çok iyi biliyorsun. Bazen ''ne kadar çatlak bir insan bu?'' tepkisi alsan da sana bir şey söyleyeyim; maalesef sen delisin, çatlaksın, sıyırmışsın ama sana bir sır olsun; iyi insanların çoğu öyledir. :) Dünyayı rengarenk yapan gerçek bir çeşitsin! Çılgınlığın ötesisin!

Çatlaklık senin kanında var!

Çatlaklık senin kanında var!

Verdiğin cevaplara göre çatlaklık senin kanında var! Yani çatlaklık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en çatlak insanı değilsin belki, ama çatlaklık senin içine işlemiş. Buna şaşırdığını sanmıyoruz çünkü hem sen hem de çevren bunun farkındasınız :) Çatlaklık senin genlerine işlemiş. Eğlenmeyi ve hayattan zevk almayı biliyorsun. Mutluluğu da bu şekilde buluyorsun. Bizce hiç bozma sen böyle çok güzelsin :)

Kararında çatlaksın!

Kararında çatlaksın!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki çatlaklık konusunda da tam kararındasın. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok, senin olayın kendinle. İçinde kopan fırtınaları saymazsak oldukça da normal sayılırsın. Sen oldukça zeki ve de kontrollü birisin. Hayattan zevk almasını bilen ama kontrolü de asla kaybetmeyen bir yapın var.  Bu da senin mutluluğunun sebebi. En önemlisi de bu zaten :)

Çatlak olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Çatlak olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Senin kanında bir gram bile çatlaklık yok. Yani senin çatlak olmakla uzaktan alakan yok. Herkesin yarı deli olduğu bu dünyada nasıl normal kalabildin, inanılır şey değil. Sen neredeyse yaşayan mucizesin, bu devirde normal insanı kim kaybetti de biz bulduk hayret ettik. Lütfen kendinin kıymetini bil. Yani hiç. Tabii bu testte çatlak çıkmaman senin de bir gün çatlak olmayacağın anlamına gelmiyor. Bir bakmışsın çıldırmısın, çatlağın teki olup çıkmışsın. Tabii bu o kadar mühim değil, önemi olan senin mutlu olman :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
719
469
200
151
77
64
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cemre Ayaz

ilk vote ilk yorum sjsjajfabwgnsy🤣

Tugbadnmzr

Asosyallik çatlak olmamı engelliyor :)

Çatlak olmakla uzaktan yakından alakan yok! iyi normal ciktigimiza gore rahat nefes alabiliriz HAHA hernekadar ciddiye almasamda boyle testleri seviyorum