Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Çapkınsın?

etiket Ne Kadar Çapkınsın?

Captain Price
26.12.2018 - 17:21 Son Güncelleme: 27.12.2018 - 17:59

Bakalım sen de uçan kuşa yazılanlardan mısın?

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Yaşını da söyler misin?

3. Şu ana kadar kaç sevgilin oldu?

4. Bir ortama girdiğinde daha çok nasıl hareket edersin?

4. Bir ortama girdiğinde daha çok nasıl hareket edersin?

5. Bu sosyal medya uygulamalarından hangisini daha çok kullanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki yılbaşında ne yapmak istersin?

7. Hoşlandığın birini gördüğünde aşağıdaki emojilerden hangisi gibi oluyorsun?

8. Ve son olarak... Senin için evlilik bunlardan hangisi gibidir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çapkının önde gidenisin!

Çapkının önde gidenisin!

Testin başında dediğim gibi sen uçan kuşa yazılacak bir çapkınlıktasın. Karşı cinsten birini görünce elin ayağın rahat durmuyor. Bir şeyler yapıp hemen konuşmak sohbet etmek istiyorsun. Hatta arkadaşların hoşlandığı biri olduğunda ve harekete geçmeye utandığında devreye sen giriyorsun. Çoğu zaman bu özelliğin iyi gibi görünse de kötü yanları da yok değil. Hoşlandığın biri hayatına girdiğinde sana pek güvenemiyor. Eee bizce haksız da değil. Ama ne yapalım bu saatten sonra kendini değiştiremezsin ki... Seni seven böyle sevsin.

Çapkınların şahısın!

Çapkınların şahısın!

Senin gibi çapkınlık yapmayı seven bir insan görmedik! Bir hafta biriyle diğer hafta biriyle, neredeyse her hafta farklı bir insanla tanışıyorsun. Ve onlarla flört ediyorsun. Senin hızına kimseler yetişemiyor. Bu ne hız? Sen uzun ilişkilerde çok sıkılıyorsun. Sanki böyle ruhun daralıyor. O yüzden sürekli farklı insanlarla tanışma isteği içerisindesin. Her insanın sana bir şeyler kattığını düşünüyorsun. O yüzden senin için çapkınlık yapmak, bir yaşam biçimi haline gelmiş. Seni tanıyan insanlar da bu huyunu çok iyi bilir. Bundan dolayı, bazısı senden korkmuyor değil. Çünkü o çekiciliğinin farkındalar ve onları bastırdığını düşünüyorlar. Ee hal böyle olunca da senden uzak durmayı tercih ediyorlar. Çünkü bu cazibe ile tavlayamayacağın insan yok. :)

Biraz çapkınsın!

Biraz çapkınsın!

Sen, normalde ciddi ilişkilerin insanısın. Fakat konuştuğun kişi ile bir şeyler olmayacağını fark ettiğin anda,çapkınlık yapmaya başlıyorsun. Onunla olan ilişkini orada bitirmektense öyle konuşmayı, vakit geçirmeyi sürdürüyorsun. Anlayacağın sen, öyle herkesle flört etmiyorsun ama kişiye göre bu durum değişebiliyor. Eh biraz çapkınlık var gibi. Ama sendeki bu cazibe de insanın başını döndürür cinsten. Bunun farkındasın ve eğer bir ilişki olmuyorsa, zorlamıyorsun. Nasıl olsa, senin hayatına girmek isteyecek birileri mutlaka vardır. Baktın ileriye dönük biri değil, çapkınlık yapmaya devam edersin. Çünkü kaybedecek hiçbir şeyin yok. Güzel güzel vakit geçirip, o insandan kendine bir şeyler katabilirsin. :)

Çapkın değilsin!

Çünkü sen uzun ilişkilerin insanısın. Eğer biriyle konuşmaya başladıysan, o ilişki ciddiye binmeli. Aksi takdirde, karşı taraf için harcadığın zaman sanki boşaymış gibi geliyor. Sürekli çapkınlık insanları da hiç anlamış değilsin. Sen bir insana duygusal olarak bir şey hissetmiyorsan, zaten onunla mutlu olamayacağını düşünüyorsun. Bu da seni çapkınlık yapmaktan uzak tutuyor. Anlayacağın ciddi ilişki olsun, senin olsun. İşte o zaman senden mutlusu yok. Ama ilk önce tanıma tanıma faslı oluyor tabii ki de. Bu süreçte karşı tarafı o kadar zorluyorsun ki, eğer bu sınavı geçerse hayatına girebileceğini düşünüyorsun. Çünkü sen insanları öyle kolay kolay hayatına almıyorsun. O yüzden biri hayatına girmek istiyorsa, bazı kriterleri yerine getirmeli. İşini sağlama almayı seversin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
291
141
102
67
33
21
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Defne Uçar

çapkınların şahısın ne demek oluyor 😂

Ozan Güvenç

Çapkın değilsin! Çünkü sen uzun ilişkilerin insanısın. Eğer biriyle konuşmaya başladıysan, o ilişki ciddiye binmeli. Aksi takdirde, karşı taraf için harcadı... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

Biraz çapkınsın!