Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Avcısın?

Ne Kadar Avcısın?

Sen ilişki ve flört konusunda nasıl birisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Söyle bakalım. Daha önce kaç sevgilin oldu?

4. Karşı cinste senin için en önemli olan kriter bunlardan hangisi?

5. Peki görücü usulü evlenir misin?

5. Peki görücü usulü evlenir misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gece hayatın ne kadar hızlı? Bizim için puanla!

7. Uzak mesafe ilişkisi hakkında ne düşünüyorsun?

7. Uzak mesafe ilişkisi hakkında ne düşünüyorsun?

8. Son olarak Instagram'da ne sıklıkla paylaşım yapıyorsun?

8. Son olarak Instagram'da ne sıklıkla paylaşım yapıyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Google'a avcı yazınca senin adın çıkıyor!

Sen, kısa ilişkilerin insanısın. Öyle uzun ömürlü ilişkiler, seni bir zaman sonra sıkıyor. O yüzden hiçbir zaman yıllarca süren bir ilişkin olmamış. Özgürlüğüne düşkün bir insan oluşun, aslında bu durumun temel sebeplerinden birisi. Çünkü bir ilişkiye başladığında genelde hayatında az da olsa kısıtlamalar oluşuyor. Bu kısıtlama doğal olarak seni ilişkiden soğutmaya yetiyor. O yüzden ilişkilerin genelde flört dönemi bitene kadar oluyor. Ondan sonra sen yoluna, o yoluna. Baktın durum ciddi bir ilişkiye doğru gidiyor, hemen orada dur diyorsun. Çünkü flört etmek, seni daha mutlu hissettiriyor. Ama bu kadar hızlı olmasan mı?

Avcılık sana göre değil!

Çünkü sen uzun ilişkilerin insanısın. Eğer biriyle konuşmaya başladıysan, o ilişki ciddiye binmeli. Aksi takdirde, karşı taraf için harcadığın zaman sanki boşaymış gibi geliyor. Sürekli flört eden insanları da hiç anlamış değilsin. Sen bir insana duygusal olarak bir şey hissetmiyorsan, zaten onunla mutlu olamayacağını düşünüyorsun. Bu da seni flört yapmaktan uzak tutuyor. Anlayacağın ciddi ilişki olsun, senin olsun. İşte o zaman senden mutlusu yok. Ama ilk önce tanıştığın insanla flört dönemin oluyor tabii ki de. Bu süreçte karşı tarafı o kadar zorluyorsun ki, eğer bu sınavı geçerse hayatına girebileceğini düşünüyorsun. Çünkü sen insanları öyle kolay kolay hayatına almıyorsun. O yüzden biri hayatına girmek istiyorsa, bazı kriterleri yerine getirmeli. Özellikle flört dönemi için çok çaba harcamalı. İşini sağlama almayı seversin.

Senin için avcılık bir yaşam biçimi!

Senin gibi avcılığı seven bir insan görmedik! Bir hafta biriyle diğer hafta biriyle, neredeyse her hafta farklı bir insanla tanışıyorsun. Ve onlarla flört ediyorsun. Senin hızına kimseler yetişemiyor. Bu ne hız? Sen uzun ilişkilerde çok sıkılıyorsun. Sanki böyle ruhun daralıyor. O yüzden sürekli farklı insanlarla tanışma isteği içerisindesin. Her insanın sana bir şeyler kattığını düşünüyorsun. O yüzden senin için sürekli flört etmek, bir yaşam biçimi haline gelmiş. Seni tanıyan insanlar da bu huyunu çok iyi bilir. Bundan dolayı, bazısı senden korkmuyor değil. Çünkü o çekiciliğinin farkındalar ve onları bastırdığını düşünüyorlar. E hal böyle olunca da senden uzak durmayı tercih ediyorlar. Çünkü bu cazibe ile flört edemeyeceğin insan yok. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
68
53
28
18
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Toprak Han

Avcısın derken? Zihniyete bak ,kadınlar av biz avcı taş devrindeyiz amk

melike doğan

Senin için avcılık bir yaşam biçimi!WHAT?

Zehra Şahin

Çünkü sen uzun ilişkilerin insanısın. Eğer biriyle konuşmaya başladıysan, o ilişki ciddiye binmeli. Aksi takdirde, karşı taraf için harcadığın zaman sanki bo... Devamını Gör