Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Sense8'ten Harley Quinn'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Sense8'ten Harley Quinn'e Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
05.07.2022 - 08:41

Hepimizi her gün karşılaştığı sıkıntılardan birini mercek altına alıyoruz. 'Ne izlesem?', 'Hangi diziyi izlesem?' diye derin düşüncelere dalanlar için kolları sıvadık ve korku dizileri, bilgi kurgu dizileri, komedi dizileri, aksiyon dizileri çeşitli türlerden dizileri bir araya getirdik.  

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

Hazırsan dizi önerileri listemize ışınlanıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Terminal List (2022-)

The Terminal List (2022-)

Özet: Amazon Prime'ın bu yeni aksiyon dizisi eski bir donanma subayının gizli görev sırasında tüm müfrezesinin neden pusuya düşürüldüğünü araştırmasını takip ediyor. Subay James Reece, gizli bir görevdeyken, ekibi pusuya düşürülür. Yaşanan bu olayın ardından James, olayın çelişkili yanları ve suçluluk hissiyler ailesinin yanına geri döner. Yeni kanıtlar gün ışığına çıktıkça Reece, kendisine karşı çalışan ve yalnızca kendi hayatını değil, sevdiklerinin de hayatını tehlikeye atan karanlık güçler keşfeder.

Oyuncular: Chris Pratt, Constance Wu, Taylor Kitsch

Yaratıcı: David DiGilio

Blindspot (2015-2020)

Blindspot (2015-2020)

Özet: Blindspot sıra dışı bir hikâyeyi konu alıyor. Jane Doe isimli bir kadın, hafızasını kaybetmiş ve bütün vücudu dövmelerle kaplanmış bir hâlde Times Meydanı'nda bulunur. Jane Doe'ya kol kanat geren FBI ajanı Kurt Weller ve ekibi, kadının vücudundaki dövmelerin bir suçun ipuçları olduğunu fark edecektir.

Oyuncular: Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Rob Brown

Yaratıcı: Martin Gero

Bosch (2014-2021)

Bosch (2014-2021)

Özet: Dizi, bir seri katili öldürmekten federal mahkemede yargılanan dedektif Bosch'un, bu sırada 13 yaşındaki bir çocuğun cinayetini çözmeye çalışmasını merkezine alıyor. Los Angeles Polis Departmanı cinayet masası dedektifi Harry Bosch, 13 yaşında bir çocuğa ait olduğu tespit edilen bir kemik bulunmasının ardından olayı sorgulamaya başlar. Tam bu sıralarda Dedektif Bosch, haksız yere bir seri katili öldürme suçuyla da federal mahkemede yargılanmaya başlar. Bosch çevrenin de katkısıyla hayatının en zorlu dönemlerinden birini yaşamaya başlar..

Oyuncular: Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino

Yaratıcılar: Eric Overmyer, Michael Connelly

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alfred Hitchcock Presents (1955-1962)

Alfred Hitchcock Presents (1955-1962)

Özet: Bu dizide cinayet, intihar, hırsızlık başta olmak üzere başka motivasyonlardan kaynaklanan çeşitli suçları işleyen farklı geçmişlere sahip insanların birbirinden bağımsız kısa öyküleri anlatılıyor.

Oyuncular: Alfred Hitchcock, Bill Mumy, Juanita Moore

Yaratıcı: -

True Detective (2014-2019)

True Detective (2014-2019)

Özet: Martin Hart ve Rustin Cohle adlı iki dedektif acımasız bir seri katili bulmak için görevlendirilir. Ancak olay derinleştikçe karmaşıklaşmakta ve işler içinde çıkılmaz bir hâl almaktadır. Ne var ki 17 yıllık uğraşa rağmen katili bir türlü bulamazlar. Aradan yıllar geçtikten sonra dava yeniden açılınca dedektifler, kendilerini polisler tarafından sorgulanırken bulurlar.

Oyuncular: Vince Vaughn, Colin Farrell, Rachel McAdams

Yaratıcı: Nic Pizzolatto

Harley Quinn (2019-)

Harley Quinn (2019-)

Özet: Aksiyon-animasyon türündeki dizi, ikonik karakter Harley Quinn'i odağına alıyor. Dizide Joker'in kız arkadaşı olan ve ona saplantılı derecede âşık besleyen Harley Quinn'in, durumun aslında öyle olmadığını idrak etmesi ve kendi benliğini bulma yolculuğu anlatılıyor.

Oyuncular: Kaley Cuoco, Lake Bell, Alan Tudyk

Yaratıcılar: Justin Halpern, Patrick Schumacker, Dean Lorey

Steins;Gate (2011-205)

Steins;Gate (2011-205)

Özet: Senarist Jukki Hanada imzasıyla ekrana taşınana animasyon dizide amanda yolculuk teması ele alınıyor. Dizi üniversite öğrencisi bir genç ve arkadaşlarının, kötücül bir organizasyonu durdurmak için verdikleri savaşı ve zamanda yaptıkları yolculuğu takip ediyor. 

Oyuncular: Asami Imai, Mamoru Miyano, Kana Hanazawa

Yaratıcı: -

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Affair (2014-2019)

The Affair (2014-2019)

Özet: Allison ve Noah adlı iki karakteri odağına alan dizi evlilik, yasak aşk, aldatma kavramları üzerinden ilişki dinamiklerini irdeliyor. Cole ile evli olan Allison, bir trajedinin ardından evliliğindeki ve hayatındaki parçaları birleştirmeye çalışan genç ve güzel bir garsondur. New York'ta hem yazarlık hem de öğretmenlik yapan Noah'ın ise mutlu bir evliliği vardır. Eşinin babasının Long Island'daki malikanesinde tatil yapan Noah, burada Alison ile tanışır. Tanışmanın ardından ikisi için de hayat ve ilişkileri karışıklaşmaya başlayacaktır. Duygularına yenik düşüp yasak bir aşk yaşayacaklar mı, yoksa eşlerine sadık kalabilecekler midir?

Oyuncular: Dominic West, Maura Tierney, Ruth Wilson

Yaratıcı: Sarah Treem, Hagai Levi

Birdsong (2012)

Birdsong (2012)

Özet: Birinci Dünya Savaşı yıllarında geçen dizi, İngiliz yazar Sebastian Faulks'un 1993'te yayımlanan serisinin ilk kitabından uyarlandı. Birdsong, Stephen Wraysford isimli bir adamın odağında, 1. Dünya Savaşı sırası ve öncesinde yaşadıklarını ekrana getiriyor. Stephen'ın hayatını üç farklı zaman diliminde izlediğimiz dizi, Stephen dışında dedesinin 1. Dünya Savaşı sırasında yaşadıklarını araştıran Elizabeth'i de hikayeye dâhil ediyor.

Oyuncular: Clémence Poésy, Eddie Redmayne, Marie-Josée Croze

Yaratıcı: -

The Mick (2017-2018)

The Mick (2017-2018)

Özet: Dizi kardeşini ziyarete giden son derece sorumsuz bir kadın olan Mickey'nin başına gelen olaylar üzerinden şekilleniyor. Mickey; kardeşi Poodle (Tricia O'Kelley) ile onun zengin kocası Christopher (Laird Macintosh) dolandırıcılıktan tutuklandığında onların üç çocuğuna bakmak zorunda kalır. Mick, yeğenlerini izlemekle görevlidir, ancak ebeveynlik ona göre değildir ve sadece evine dönmek istiyordur. Poodle ile Chris ülkeyi terk edince; onların olmadığı zamanlarda çocuklar ile ilgilenmek Mick’e kalır. Mick, 18 yaşında şımarık Sabrina (Sofia Black-D'Elia), 13 yaşında kendini beğenmiş Chip (Thomas Barbusca), ve 7 yaşındaki inek öğrenci Ben’e (Jack Stanton) rol modeli olmaya çalışmaktadır. 

Oyuncular: Kaitlin Olson, Sofia Black D'Elia, Thomas Barbusca

Yaratıcı: Dave Chernin, John Chernin

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spaced (1999-2001)

Spaced (1999-2001)

Özet: Dizide kiraların pahalı olmasından dolayı aynı eve çıkan ve ev sahibinin evlilik şartı olduğu için de evliymiş taklidi yapan Tim ve Daisy'nin komik maceralarını izliyoruz. Birbirini hiç tanımayan Tim ve Daisy, sevgilerinden ayrılmış ve bütün bu olan bitenin üzerine bir perde çekerek hayata yeniden başlamayı amaçlayan birbirinden bağımsız iki bireydir. Tim ve Daisy’nin yolları, gittikleri bir kafede kesişir. Kafede yer olmadığı için Daisy, Tim’in masasına oturmak zorunda kalır ve böylelikle tanışırlar. Bu sırada Daisy gazetedeki kiralık ev ilanlara bakmaktadır. Ama kiraların yüksek olmasından dolayı bir türlü istediği evi bulamamaktadır. Gidecek bir yeri kalmayan Tim de kiraya ortak olarak beraber yaşamayı teklif eder fakat yine de aradıkları ücrette ev bulamazlar. Tam Daisy kaderine ağlamaya başlarken birden ilanlarda kirası ucuz bir ev görür. Fakat ilana göre kiracıda aranılan bir şart vardır: Evi kiralayacak olanların evli bir çift olması gereklidir. Tim ve Daisy, evi tutabilmek amacıyla evli bir çift gözükmek için çeşitli sorularla birbirlerini tanımaya başlarlar.

Oyuncular: Simon Pegg, Jessica Stevenson, Mark Heap

Yaratıcılar: Simon Pegg, Jessica Stevenson

Sense8 (2015-2018)

Sense8 (2015-2018)

Özet: Dünyanın 8 farklı yerinde yaşayan ve gizemli bir şekilde birbirleriyle bağlantıları olan 8 ayrı kişiyi merkezine alan dizi Wachowscki kardeşlerin imzasını taşıyor. Birleşik Krallık, Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco ve Chicago’yu mesken tutan Sense8; her bölümde buralarda yaşayan bir karakteri yakından tanıtıyor. Bu 8 kişiden bazıları bir araya gelmeye çabalarken, bazıları ise birbirini öldürmeye çalışıyor.

Oyuncular: Doona Bae, Jamie Clayton, Tuppence Middleton

Yaratıcı: Lilly Wachowski, Lana Wachowski, J. Michael Straczynski

Bir önceki dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın