Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! The Sopranos'dan Supernatural'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! The Sopranos'dan Supernatural'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

03.07.2022 - 12:56

Tam da koltuklarınıza yayılıp bir dizi açarak günün yorgunluğunu atacağın an, 'ne izlesem?' sorunsalıyla yüz yüze kalmanın verdiği sıkıntıdan kurtarıyoruz! Günlük birbirinden güzel ve yüksek puanlı diziler önerdiğimiz listede bugün seni bilim kurgu dizilerinden dram dizilerine birçok yapım bulunuyor. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

Vakit kaybetmeden, önerilerimize başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Loot (2022)

Loot (2022)

Özet: Komedi yapımlarıyla izleyenlere müthiş bir eğlence sunan Maya Rudolph başrolde! Molly Novak, rüya gibi bir hayata sahip olan bir milyarderdir. Ancak 20 yıldır evli olduğu kocasının aldattığını öğrenince hayatı bir anda değişir. Halkın ve magazin gazetelerinin diline düşen Molly bu sırada, basında daha fazla itibarını zedeleyecek duruma düşmemesi için çabalayan Sofia Salinas tarafından yönetilen bir yardım vakfını keşfeder. Yanında sadık asistanı Nicholas, Sofia ve ekibinin yardımıyla Molly, dünyayı farklı gözlerle görmesini sağlayacak bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkar.

Oyuncular: Maya Rudolph, Ron Funches, Stephanie Styles

Yaratıcı: Matt Hubbard, Alan Yang

The Afterparty (2022 - )

The Afterparty (2022 - )

Özet: Eğlenceli yapım, gizem dolu bir 'katil kim?' senaryosu sunuyor. The Afterparty, bir lise buluşması partisinde yaşanan bir cinayete odaklanıyor. Lise mezunlarının bir araya geldikleri parti sonrasında yaşanan olayların her bir karakterin bakış açısıyla anlatıldığı yapımda, Dedektif Danner ve ortağı Culp gerçeği ortaya çıkarmak için çabalar.

Oyuncular: Tiffany Haddish, Sam Richardson, Zoe Chao

Yaratıcı: Chris Miller, Phil Lord

Mr. Corman (2021)

Mr. Corman (2021)

Özet: Joseph Gordon-Levitt'in yazıp yönettiği dizi, San Fernando Vadisi'ndeki bir devlet okulu öğretmenine odaklanıyor. Daha iyi bir şans veya duruşla Josh Corman bir rock yıldızı olabilirdi. Ancak hayatta yaptığı tercihler sonucu Josh şimdi beşinci sınıf öğrencilerine öğretmenlik yapıyor. Yaşadığı hayata minnettar olan Josh, bazı zamanlar dünyada mutluluğu bulmak için mücadele eder.

Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Arturo Castro, Aracely Padilla

Yaratıcı: Joseph Gordon-Levitt

İçeriğin Devamı Aşağıda

Roar (2022 - )

Roar (2022 - )

Özet: Şahane oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Roar, bir antoloji dizisi sunuyor. Yazar Cecelia Ahern tarafından yazılan aynı adlı kitaptan uyarlanan Roar, kadın olmanın ne demek olduğunu tasvir ediyor. Her bölümde farklı bir hikayenin anlatıldığı dizide, hikayeler yalnızca kadın bakış açısıyla ele alınıyor.

Oyuncular: Nicole Kidman, Cynthia Erivo, Merritt Wever

Yaratıcı: Liz Flahive, Carly Mensch

The Handmaid's Tale (2017 - )

The Handmaid's Tale (2017 - )

Özet: İzlerken nefesinizi tutacağınız yapım, içinizde öfke ve gerginlik kıvılcımları uyandıran bir hikaye sunuyor. Margaret Atwood’un aynı isimli romanından uyarlanan dizi, Gilead isimli bir toplumda geçiyor. Doğal sebepler nedeniyle nüfus düşüşü yaşayan bu toplumda kadınlar devletin malı olarak kabul ediliyor. Toplumun yeniden çoğalması için üreme hizmetine zorlanan Offred, bu acımasız koşullarda hayatta kalmaya çalışıyor.

Oyuncular: Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Clea DuVall

Yaratıcı: Bruce Miller

The Sopranos (1999-2007)

The Sopranos (1999-2007)

Özet: 2000'li yılların en efsane yapımlarından biri olan The Sopranos, güçlü hikâyesiyle izleyenleri etkiliyor. New Jersey'deki bir Amerikan-İtalyan mafya ailesinin babası olan Tony Soprano'nun ve Soprano Ailesi'nin diğer fertlerinin hayatlarından kesitler sunan dizi, toplamda 86 bölüm yayınlanmış, kazandığı ödüller ve aldığı olumlu eleştirilerle adını 'gelmiş geçmiş en iyi diziler' arasına yazdırmıştır.

Oyuncular: James Gandolfini, Edie Falco, Lorraine Bracco

Yaratıcı: David Chase

Suspicion (2022 - )

Suspicion (2022 - )

Özet: Uma Thurman'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide, heyecan dorukta. Bir ABD medya patronunun oğlu olan 21 yaşındaki Leo, New York'un merkezindeki büyük bir otelden kaçırılır. Olayın kayıtları internete sızdırılır ve hızla dünyaya yayılır. Otelde kalan dört İngiliz vatandaşı, ana şüpheli olarak görülür. Masumiyetlerini kanıtlamak için zamana karşı umutsuz bir yarışa giren insanlar, kendilerini zorlu bir mücadelenin içinde bulur. Dört İngiliz, gerçekten suçlu mu yoksa kendilerini yanlış zamanda yanlış yerde bulan turistler midir?

Oyuncular: Uma Thurman, Kunal Nayyar, Georgina Campbell, Elizabeth Henstridge

Yaratıcı: Rob Williams

İçeriğin Devamı Aşağıda

She (2020 - )

She (2020 - )

Özet: Netflix dizisi, gizli göreve giden genç bir polis konu alıyor. Sıradan polis memuru Bhumi uyuşturucu çetesini çökertmek için gizli göreve seçilir. Utangaç ve pasif yapısını aşacak, kendini keşfedecektir.

Oyuncular: Aditi Sudhir Pohankar, Vishwas Kini, Shivani Rangole

Yaratıcı: Imtiaz Ali

Tehran (2020 - )

Tehran (2020 - )

Özet: Oyuncu kadrosunda Glenn Close'un da bulunduğu yapımda, bir Mossad ajanı, memleketi Tahran'da bilgisayar korsanı olarak ilk görevine başlar.

Oyuncular: Niv Sultan, Shaun Toub, Shervin Alenabi

Yaratıcı: Dana Eden, Maor Kohn, Omri Shenhar

Supernatural (2005-2020)

Supernatural (2005-2020)

Özet: 15 sezonluk uzun soluklu dizi, iki kardeşin doğaüstü maceralarını anlatıyor. Adı üstünde bir doğaüstü drama olan Supernatural Dean ve Sam Winchester kardeşlerin, doğaüstü yaratıklarla verdikleri savaşı konu alıyor. Anneleri bilinmeyen bir varlık tarafından yakılarak öldürülmesi sonucu, babalarıyla beraber avcılık yapmaya başlayan kardeşlerden Sam normal bir hayat sürme isteği ile abisi ve babasını bırakıp üniversiteye gider. Yıllarca ailesinden ayrı yaşayan Sam, abisinden aldığı babasının kayıp olduğu haberi ile eve döner ve macera yeniden başlar..

Oyuncular: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver

Yaratıcı: Eric Kripke

WandaVision (2021)

WandaVision (2021)

Özet: Marvel'ın şahane dizisinde, çoklu evrenlere giriş yapıyoruz. WandaVision, idealize edilmiş bir banliyöde yaşayan süper kahramanlar Wanda ve Vision'a odaklanıyor. Yorucu bir hayatı arkalarında bırakmak isteyen süper kahramanlar Wanda ve Vision, güçlerini kullanmak zorunda olmadıkları bir hayatı arzular. Bunun için de sıradan bir yaşam sürebilecekleri idealize edilmiş bir banliyöde yaşamaya başlarlar. Artık geçmişte yaşadıkları zorlukları arkalarında bırakıp, sonunda istedikleri hayata kavuştuklarını düşünen Wanda ve Vision, çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder.

Oyuncular: Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kathryn Hahn

Yaratıcı: Jac Schaeffer

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hawkeye (2021)

Hawkeye (2021)

Özet: Hawkeye, son yıllarda artan Marvel dizilerinin en iyileri arasında bulunuyor. Dizi, Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen kahramanlarından olan Hawkeye’a odaklanıyor. Hawkeye'ın dizide eğitmesine tanık olacağımız Kate Bishop karakteri, çizgi romanlarda zengin bir iş adamının kızı olarak tanınıyor. Kate, babası Derek'e hayran olan bir genç kızdır. Babasının dikkatini çekmek için her şeyi yapabilecek olan Kate'in annesi ise bir tatilde hayatını kaybeder. Kate, henüz küçük yaşlardayken, babasının o kadar da iyi biri olmadığına tanıklık eder. Bunun ardından artık ona saygı duymamaya ve onu yakından takip etmeye başlar. Kate Bishop, Ant-Man'in kızı ile birlikte Young Avengers isimli gruba katıldığında gerçek bir süper kahraman dönüşür. Kate, Civil War sırasında Captain America'nın yanında olan Clint Barton'ın ile birlikte savaşır.

Oyuncular: Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga

Yaratıcı: Jonathan Igla

Bir önceki dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trabuzeni

Battlestar Galactica mutlaka izleyin pişman olmazsınız

Selina Meyer

Bu ne Disney sponsorluğunda içerik mi