Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! The Queen's Gambit'ten Lucifer'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! The Queen's Gambit'ten Lucifer'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
02.07.2022 - 11:15

Günün stresini atmak istiyor ama aklını nasıl dağıtacağına bir türlü karar veremiyorsan, sana birbirinden şahane dizi önerileriyle geldik! Sadece stres atmak için değil, 'Ne izlesem?' diye kara kara düşünenler için de amme hizmeti sunuyoruz! Listemizde korku dizileri, bilgi kurgu dizileri, komedi dizileri, aksiyon diziler gibi çeşitli başlıklardan dizi önerileri yer alıyor. The Queen's Gambit, Lucifer, The Kominsky Method, Titans gibi pek çok öneri içeriğimizde seni bekliyor.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

Eğer hazırsan detaylar şöyle;

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Kominsky Method (2018-2021)

The Kominsky Method (2018-2021)

Özet: The Kominsky Method, bir aktör ve menajeri arasındaki eğlenceli ilişkiyi anlatıyor. Yıllar önce aktör olarak kısa süreli bir başarı yakalamış, şimdi ise saygı gören bir Hollywood aktör koçu olan Sandy Kominsky karekterini Michael Douglas'ın canlandırdığı dizide, onun uzun süreli menajeri ve arkadaşı Norman rolünü ise Alan Arkin oynuyor.

Oyuncular: Michael Douglas, Sarah Baker, Nancy Travis

Yaratıcı: Chuck Lorre

Master of None (2015-)

Master of None (2015-)

Özet: Bugüne dek 60'ın üzerinde adaylık ve üçü Emmy, biri de Altın Küre olmak üzere toplamda 16 ödüle layık bulunan Master of None, 30 yaşında piyasa tutunmaya çalışan bir aktörün günlük hayatını takip ediyor. 

Oyuncular: Aziz Ansari, Lena Waithe, Eric Wareheim

Yaratıcılar: Aziz Ansari, Alan Yang

On My Block (2018-2021)

On My Block (2018-2021)

Özet: Los Angeles'ın sıkıntılı mahallelerinden birinde birbirinden farklı karakterlere sahip dört liselinin dostluğu dizinin konusunu oluşturuyor.  Çetin bir mahallede yaşayan ve her biri hayattaki yerini bulmaya çalışan dört gencin dostluğu liseye başlamaları ile birlikte büyük bir sınavdan geçer.

Oyuncular: Sierra Capri, Diego Tinoco, Jason Genao

Yaratıcılar: Eddie Gonzalez, Lauren Iungerich, Jeremy Haft

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Queen's Gambit (2020)

The Queen's Gambit (2020)

Özet: Soğuk Savaş döneminde geçen dizi, Walter Tevis’in 1983'te yayımlanan aynı adlı romanından uyarlandı. Dünyanın en iyi satranç oyuncularından biri olan Beth Harmon’ın hayatına odaklanılan dizinin başrolünü Anya Taylor-Joy üstleniyor. Ailesini kaybetmesinin ardından kurum tarafından büyütülen Beth, burada çalışan bir görevliden satranç oynamayı öğrenir. Satranç'ta olağanüstü bir yetenek sergileyen Beth, önüne çıkan tüm rakipleri yenmeyi başarır.

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Chloe Pirrie, Bill Camp

Yaratıcılar: Scott Frank, Allan Scott

Dogs of Berlin (2018-)

Dogs of Berlin (2018-)

Özet: Dizi, birbirlerine taban tabana zıt iki polis dedektifinin gönülsüzce işbirliği yapmak zorunda kalmalarını merkezine alıyor. İkili, onları kendi insani zayıflıkları ve suç eylemleriyle yüzleştiren Berlin yeraltı suç örgütüyle savaşmak ve kanunun gerçekte hangi tarafında olduklarına dair son kararı vermek zorundadır.

Oyuncular: Fahri Yardım, Felix Kramer, Anna Maria Mühe

Yaratıcı: Christian Alvart

Luther (2010-2019)

Luther (2010-2019)

Özet: Dizinin merkezinde hoyrat ve aşırı tavırlarıyla biraz sevimsiz duran dedektif John Luther yer alıyor. Tehlikeli bir dedektif olan John Luther, Londra Ağır Suçlar Birimi'ne bağlı çalışan zekasına güvenen, ukala ve gerektiğinde şiddete başvuran bir adamdır. Kural tanımaz dedektif av ve avcı, zanlı ve mağdur arasında gidip gelirken iyi ile kötü arasındaki dengeyi kurmakta bazen zorlanır. Kimse melek değil ama şeytanın tarafında olmadığına da emin misin?

Oyuncular: Idris Elba, Ruth Wilson, Dermot Crowley

Yaratıcı: Neil Cross

Riverdale (2017-2022)

Riverdale (2017-2022)

Özet: Archie ve arkadaşları Veronica ve Betty'nin cinsellik, aile ve okul üçgeninde gelip giden sıradan bir ergen yaşamı vardır. Ne var ki yaşadıkları küçük bir kasaba olan Riverdale'in uzaktan görünen sessiz sakin hâlinin altında yatan karanlık onları da içine çekecektir. 

Oyuncular: K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes

Yaratıcı: Roberto Aguirre-Sacasa

İçeriğin Devamı Aşağıda

Titans (2018-)

Titans (2018-)

Özet: Dizi genç süper kahramanlardan oluşan bir ekibi odağına alıyor ve onların, kötülük ve diğer tehlikelerle savaşını anlatıyor. Hikâyede Dick Graydon karakteri, Starfire ve Raven gibi kahramanlardan kurulu korkusuz ekibin güçlü lideri olarak karşımıza çıkıyor. Starfire karakterini Anna Diop canlandırırken Raven rolünde Teagan Croft’u izliyoruz.

Oyuncular: Brenton Thwaites, Anna Diop, Ryan Potter

Yaratıcı: Greg Berlanti, Akiva Goldsman, Geoff Johns

Lucifer (2016-2021)

Lucifer (2016-2021)

Özet: Cehennemde olmaktan sıkılan Lucifer, kalkıp Los Angeles'a taşınırsa ne olur? “Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.

Oyuncular: Tom Ellis, Lauren German, D.B. Woodside

Yaratıcı: Tom Kapinos

Haunted: Latin America (2021-)

Haunted: Latin America (2021-)

Özet: Haunted'ın bu Latin Amerika uyarlamasında da aynı konsept kullanılıyor. Korkunç, tuhaf, olağandışı ve doğaüstü olaylara maruz kalan, musallatlarla boğuşan insanların hikâyelerini seyirciyle buluşturan bu belgesel dizide, olayları yaşayanların anlatımlarına canlandırma sahneler eşlik ediyor. 

Oyuncular: Laura Tovar, Pablo Guisa Koestinger, Pablo Cesar Sanchez

Yaratıcı: -

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ju-on: Origins (2020)

Ju-on: Origins (2020)

Özet: Bir dönemin korku fenomeni Garez'den izler taşıyan Ju-on: Origins, bir paranormal olaylar araştırmasının takıntı hâle getirdiği evi odağına alıyor. Daha önceleri bir anne ve çocuğunun başına korkunç olayların geldiği bu evin sırrı çözülebilecek midir?

Oyuncular: Yoshiyoshi Arakawa, Yuina Kuroshima, Seiko IwaidôYaratıcı: Takashige Ichise

Sky Rojo (2021-2022)

Sky Rojo (2021-2022)

Özet: Dizi Coral, Wendy ve Gina adlı üç kadının Las Novias Club'daki pezevenkleri Romeo ve onun adamlarından kaçışını anlatıyor. Üç hayat kadını, kendilerini çalıştıran adamları ağır bir şekilde yaraladıktan sonra, hayatlarına farklı bir yön verebilmek için kaçar. İntikam için peşlerine düşen adamlardan kurtulmaya çalışan farklı geçmişlere sahip olan üç kadın, çıktıkları bu tehlikeli yolculukta özgürlükleri için savaşır.

Oyuncular: Verónica Sánchez, Lali Espósito, Yany Prado

Yaratıcılar: Álex Pina, Esther Martínez Lobato

Bir önceki dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?