Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Lost'tan Sherlock'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Lost'tan Sherlock'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

29.06.2022 - 21:47

'Ne izlesem' diye kara kara düşünenler için dizi önerilerimize son hızda devam ediyoruz! The Dropout'tan Lost'a ve Sons of Anarchy'e birçok öneri bu içerikte seni bekliyor. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

O halde hadi hemen önerilere başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atlanta (2016-2023)

Atlanta (2016-2023)

Özet: Yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken sağlam bir yapım ile başlayalım. Community ile televizyondaki popülerliğini pekiştiren Donald Glover’ın yarattığı, yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde yer aldığı Atlanta, Childish Gambino ve iki kuzeninin hayatını komik bir dille konu alıyor.

Oyuncular: Donald Glover, Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield

Yaratıcı: Donald Glover

Superstore (2015-2021)

Superstore (2015-2021)

Özet: Samimi bir sit-com olan Superstore, süpermarket çalışanlarına odaklanıyor. Bir megamarket çalışanları aile sıcaklığındaki iş ortamlarında; müşterilerle aralarında gerçekleşen zorlu pazarlıklarla, mağazada kaybolan çocuklarla, çalınan eşyalarla, soygunlarla ve akla gelmeyecek yüzlerce problemle uğraşmak zorunda kalır.

Oyuncular: Ben Feldman, America Ferrera, Lauren Ash

Yaratıcı: Justin Spitzer

The Dropout (2022)

The Dropout (2022)

Özet: Bu inanması güç gerçek hikâyenin televizyon adaptasyonunda, Amanda Seyfried oynuyor. The Dropout, henüz 19 yaşındayken, öğrenim gördüğü Stanford Üniversitesi'ni bırakıp kendi şirketi Theranos'u kuran genç girişimci Elizabeth Holmes’un hayatını işliyor. Dizi, bir dönem yeni Steve Jobs olarak anılan ve kendi malvarlığıyla milyarder olan kadınlar listesinde ilk sıraya yerleşen Holmes'un büyük yükselişini ve düşüşünü işleyecek. Başrolde anakaraktere Kate McKinnon hayat verecek.

Oyuncular: Amanda Seyfried, Naveen Andrews, Utkarsh Ambudkar

Yaratıcı: Elizabeth Meriwether

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genius (2017 - )

Genius (2017 - )

Özet: Bu şahane dizi, her sezonunda farklı bir dehaya yakından bakış sunuyor. National Geographic Channel’ın senaryolu ilk projesi Genius, her sezonunda dünyanın birbirinden başarılı bilim insanlarını ve onların büyüleyici hikayelerini ekranlara taşıyacak bir belgesel dizi. Genius'ın ilk sezonu Walter Isaacson’ın “Einstein: His Life and Universe” adlı kitabından uyarlanıyor.

Oyuncular: Antonio Banderas, Alex Rich, Johnny Flynn

Yaratıcı: Brian Grazer, Ron Howard

Sons of Anarchy (2008-2014)

Sons of Anarchy (2008-2014)

Özet: Nefes kesen dizi, bir motosiklet çetesine odaklanıyor. Onlar düzen dışı asiler, kendi kurallarından başkasını tanımıyorlar ve altlarındaki çeliklerle çok çekiciler! Burası Anarşistlerin Motosiklet Kulübü! Jackson ‘Jax' Teller, anne Gemma Teller Morrow ve Jackson'ın üvey babası ve de çetenin başı Clarence ‘Clay' Morrow doğup, büyüdükleri California, Charming kasabasını kendi yöntemlerine göre korumaya kararlı bir ailedir. Onların çevresinde şekillenen motosikletli çete, kasabaya başka çetelerin dadanmasına engel olarak ve kanun dışı yürütülmesi gereken ne iş varsa üstleniyor! Çete başı Clay işleri kendi usulleriyle ve şiddetle çözmeyi tercih ederken, üvey oğlan Jax ise ölen babasının günlüğünü rehber alarak, eski yöntemlerin değişimini savunur. İki kuşak arasındaki bu çatışma SAMCRO'yu ve çete üyelerinin aralarındaki ilişkileri de ciddi biçimde etkiliyor.

Oyuncular: Charlie Hunnam, Katey Sagal, Mark Boone Junior

Yaratıcı: Kurt Sutter

Sherlock (2010-2017)

Sherlock (2010-2017)
www.indyturk.com

Özet: Benedict Cumberbatch'in yorumuyla akıllara kazınan Sherlock, televizyon tarihinin en iyi yapımlarından. Modern bir Sherlock Holmes uyarlaması. Bu kez Sherlock günümüz Londra'sında, günümüz şartlarında çözüyor davaları. Yanında yine Doktor Watson, en büyük düşmanı yine Moriarty. Adresi yine Baker Street. Değişen tek şey, cep telefonları, mesajlar, mailler, bloglar yani teknoloji. Ama Sherlock hala kendi tarzında ilerliyor.

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Amanda Abbington

Yaratıcı: Steven Moffat, Mark Gatiss

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lost (2004-2010)

Lost (2004-2010)

Özet: En efsane yapımlardan biri olan Lost, gizemli bir adada mahsur kalan uçak kazazedelerini konu alıyor. Oceanic Havayolları’nın Sidney-Los Angeles seferini yapan 815 sefer sayılı uçağı, okyanus üzerinden geçerken, manyetik bir alana kapılarak büyük bir adaya düşer. Fakat önceleri sıradan, tropik bir ada gibi görünen bu kara parçasının, kazazedelerin her birinin hayatını farklı biçimde değiştireceğinden habersizdirler. Adada sandıklarından daha fazla zaman mahsur kalan Oceanic Havayolları yolcuları her gün yeni bir sürprizle karşılaştıkları bu gizemli adada hayatta kalabilmek ve ne olursa olsun bir yolunu bulup adadan kurtulmak ya da anakaraya haber ulaştırmak için mücadeleye girerler. Öte yandan hem ormanın derinliklerinden gelen 'Diğer ada sakinleri', kara bir duman, silahlı bir Fransız kadın, üniformalı iskeletler, terkedilmiş ambarlar adadan kurtulmak isteyenleri bekleyen cevaplanmamış sorular.

Oyuncular: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Josh Holloway

Yaratıcı: Damon Lindelof, J.J. Abrams

Heroes (2006-2010)

Heroes (2006-2010)

Özet: Yayınlandığı tarihte dünyayı sarsan Heroes, süper güçleri olan bir grup kahramana odaklanıyor. Olağanüstü yeteneklere sahip sıradan insanların destansı hikayesi; Heroes. Uçabilen, düşünce okuyabilen, geleceği resmedebilen, yok edilemez olan, zamanı büken ve görünmez olan bu insanların ortak kaderi, dünyayı kurtaracak olmalarıdır. Ama önce hepsi kendilerindeki bu yeteneği keşfetmeli, sindirmeli, kontrol altında kullanabilmelidirler. Bunu başardıklarında her biri yapabileceklerinin sınırı olmadığını görecek ve her yeni adım bir başka maceraya atılacaktır.

Oyuncular: Milo Ventimiglia, Greg Grunberg, Hayden Panettiere

Yaratıcı: Tim Kring

Lovecraft Country (2020)

Lovecraft Country (2020)

Özet: Canavarlarla dolu ürkütücü bir yolculuğa hazır olun! Matt Ruff’un aynı isimli romanından uyarlanan dizi, 1950’lerde Atticus Black’in, arkadaşı Letitia ve amcası George ile birlikte çıktıkları yolculuğu ele alıyor. Atticus Black’in kayıp babasını bulmak üzere birlikte çıktıkları bu yolculuk, dönemin ırkçı atmosferi nedeniyle birçok zorluğu da beraberinde getiriyor.

Oyuncular: Jonathan Majors, Jurnee Smollett, Courtney B. Vance

Yaratıcı: Misha Green, Jordan Peele

The Fades (2011)

The Fades (2011)

Özet: Korkutucu dizi, Paul adında genç bir çocuğun kimsenin açıklayamayacağı kıyamet rüyaları görmesini konu alıyor. BBC'nin yeni dizisi The Fades, ilk sezonu altı bölümden oluşan bir doğaüstü drama. İçine kapanık bir genç olan Paul, her gece kıyametle ilgili rüyalar görmektedir. Kimse tarafından açıklanamayan bu rüyaların ardından, Fades diye bilinen bir ruh artık Paul ile birliktedir. Kimsenin göremediği, duyamadığı, dokunamadığı bu ruh, cennete kabul edilmemiş bu yüzden de intikamcı bir ruh haline gelmiştir. Tek istediği tekrar insan olmak, gerçek dünyayı kontrol edebilmektir. Paul ise buna geçit vermemek için elinden geleni yapacaktır.

Oyuncular: Iain De Caestecker, Daniel Kaluuya, Tom Ellis

Yaratıcı: Jack Thorne

İçeriğin Devamı Aşağıda

Death Note (2006-2007)

Death Note (2006-2007)

Özet: Bu efsane anime, dünya çapında yankı uyandırdı. Lise son sınıf öğrencisi olan Yagami Light, üniversite sınavına hazırlanmaktadır. Yetenekli ve zeki bir öğrenci olan Yagami, hayattan hiç zevk almamaktadır. Sıkıcı bulduğu yaşantısı üzerinde “Death Note” yazan bir defter bulmasıyla bambaşka bir hal alır. Defteri incelemeye başlayan Yagami, deftere ismi yazılan insanların öleceğini öğrenir. Yazılanların doğruluğunu öğrenmeye çalışan Yagami, haberlerde izlediği anaokulundaki öğrencileri rehin alan adamın ismini deftere yazar ve kısa bir süre sonra adam ölür. Yaşananlar karşısında şok alan Yagami, defter sayesinde kendi ideal dünyasını yaratmak için suçluların peşine düşer.

Oyuncular: Mamoru Miyano, Brad Swaile, Vincent Tong

Yaratıcı: Takeshi Obata

Fantasmagorias (2017-2019)

Fantasmagorias (2017-2019)

Özet: Latin Amerika şehir mitleri ve efsanelerini animasyon olarak sunan yapım, izleyenlere bir dizi kısa film sunuyor. 

Oyuncular: Marcelo Armand

Yaratıcı: Juan Ignacio Fernández

Bir önceki dizi önerisi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?