Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 29 Haziran Çarşamba Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 29 Haziran Çarşamba Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
28.06.2022 - 22:21

Hafta ortasında kendini biraz şımartmaya ne dersin? Senin için şahane bir dizi listesi hazırladık. Bu listede korku dizileri, bilim kurgu dizileri, komedi dizileri gibi pek çok türden yapımlarla karşılaşacağını en baştan söyleyelim. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

Eğer hazırsan 29 Haziran Çarşamba günü için yüksek puanlı dizi listesine hızlıca girişi yapıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Leyla ile Mecnun (2011-2022)

Leyla ile Mecnun (2011-2022)

Özet: Türk televizyon tarihinin en beğenilen ve sıra dışı yapımlarından Leyla ile Mecnun, isimleri Leyla ve Mecnun olan karakterleri odağına alıyor ve aralarındaki aşka bir dizi absürt olay eşlik ediyor. Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen biri kız diğeri erkek iki bebek, hastanede boş yer kalmayınca aynı yatağa konurlar. Ailelerinin 'doğar doğmaz birbirlerini buldular' şakası üzerine, bebeklere beşik kertmesi yapılır ve kızın ismi Leyla, oğlanınki ise Mecnun olur. Aradan yirmi beş yıl geçer. Leyla, İstanbul Üniversitesi'nde okurken, Mecnun ise açık öğretime devam eder. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun'a durumu anlatınca, Mecnun gönülsüzce annesiyle birlikte Leyla'yı istemeye gider. Fakat ziyaret tartışmayla sonlanır; gönülsüz Mecnun ise Leyla'yı ilk gördüğü anda aşık olmuştur. Leyla'yı etkileyebilmek için sürekli peşinden koşan Mecnun'un rüyasında bir gece Aksakallı bir Dede girer. Fakat bu dede rüyaların da dışına taşar...

Oyuncular: Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksal Engür

Yaratıcı: Onur Ünlü

Beş Kardeş (2015)

Beş Kardeş (2015)

Özet: Dizi, her biri ismini bir yazardan alan birbirinden farklı karakterleri sahip beş kardeşin maceraları ve yürekleri ısıtan bağları üzerinden şekilleniyor. Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz… Beş kardeşten oluşan bu aile, eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta birlikte yaşamaktadırlar. Kardeşlerin en büyüğü Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibidir. Tüm kardeşleri, her türlü zorluğa rağmen bir arada tutmayı başarmıştır. Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan ile at yarışı tutkunu havai Aziz; hepsi Sait'in çocuğu gibidirler ve birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile etmemektedirler. Ta ki Sait bir gün kardeşlerine, evleneceğini açıklayana kadar…

Oyuncular: Serkan Keskin, Osman Sonant, Fatih Artman

Yaratıcı: Onur Ünlü

American Horror Story (2011-)

American Horror Story (2011-)

Özet: Karanlık geçmişi olan bir ev, bir akıl hastanesi, bir cadı meclisi, bir ucube gösterisi sirki, perili bir otel, ele geçirilmiş bir çiftlik evi, slasher bir yaz kampı gibi farklı mekânlarda geçen bu antoloji dizisinin her bölümünde farklı bir hikâye anlatılıyor.

Oyuncular: Emma Roberts, Sarah Paulson, Evan Peters

Yaratıcılar: Brad Falchuk, Ryan Murphy

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahipli (2017)

Sahipli (2017)

Özet: Alper Mestçi imzasını taşıyan korku dizisinde Büşra ve Selim'in başlarına gelen tuhaf olaylar anlatılıyor. Yıllar sonra doğduğu köye doktor olarak geri dönen Büşra, en az kendisi kadar felaketler yaşamış öğretmen Selim ile geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkar. Selim ile Büşra birbirlerini tanıdıkça, hikayeye atılan düğüm de çözülmez hale gelecektir.

Oyuncular: Funda Güray, Baran Akbulut, Sait Genay

Yaratıcı: Alper Mestçi

The Witcher (2019-)

The Witcher (2019-)

Özet: Fantastik bir dünyanın kapılarını aralayan The Witcher, Rivialı Geralt'ın mücadelesini konu alıyor. yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Rivialı Gerald, vaat edilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

Oyuncular: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra

Yaratıcı: Lauren Schmidt Hissrich

Merlin (2008-2012)

Merlin (2008-2012)

Özet: Kral Arthur efsanesinden esinlenen dizi, büyücü Merlin'in güçlerini henüz tam olarak keşfetmediği ilk gençlik yıllarını merkezine alıyor. Yuvarlak masa şövalyeleri, Ekskalibur kılıcı, Avalon kenti gibi şimdiye kadar edebiyata ve sinemaya pek çok fantastik malzeme sağlayan Kral Arthur’un omuzlarında yükseldiği beyaz sakallı büyücü Merlin’in, mitlerde çizilen tasvirlerinden oldukça farklı bir Merlin ile karşı karşıyayız. Zira, Uther Anthony Head hükümdarlığında Birleşik Krallık’ta büyücülerin sihir yapmalarını yasaklanmıştır ve Merlin sahip olduğu yeteneği henüz tam olarak kontrol edemediği için başına her an belaya sokabilecek, sıradan görünen köylü bir delikanlıdır. Ne zaman ki yolları Kral Arthur ile kesişir, o gün ve sonrası hem kendi kaderleri hem de hem krallık için dönüm noktası olur..

Oyuncular: Colin Morgan, Bradley James, Anthony Head

Yaratıcılar: Johnny Capps, Julian Murphy

İçeriğin Devamı Aşağıda

She's Gotta Have It (2017-2019)

She's Gotta Have It (2017-2019)

Özet: Spike Lee imzalı bu romantik komedi, bir kadın ve üç sevgilisinin maceralarını anlatıyor. Brooklyn'de yaşayan, zamanını dostları ve işi ile geçiren Nola Darling üç aşığı ile uğraşmaktadır. Kendini beğenmiş kibirli bir adam olan Greer Childs, ataerkil yönleri baskın gelen Jamie Overstreet ve sempatik fakat çocuksu bir komedyen olan Mars Blackmon Nola'yı cezbetmek için ellerinden geleni yapacaktır.

Oyuncular: DeWanda Wise, Anthony Ramos, Cleo Anthony

Yaratıcı: Spike Lee

Chesapeake Shores (2016-2022)

Chesapeake Shores (2016-2022)

Özet: Başarılı bir iş kadını ve bekâr bir anne, doğup büyüdüğü kasabaya geri dönüp burada yeniden yaşamayı düşünür. Onu burada geçmişinden bazı hatıralar ve yeni başlangıçlar beklemektedir. 

Oyuncular: Meghan Ory, Barbara Niven, Laci J Mailey

Yaratıcılar: John Tinker, Nancey Silvers

The Naked Director (2019-)

The Naked Director (2019-)

Özet: Bu dizide bir yönetmenin, daha doğrusu 'çıplak' bir yönetmenin hayatı tüm yönleriyle ele alınıyor. The Naked Director, Japon sinemasında çok izlenen genellikle cinsellik ve çıplaklık içeren pinku türünün en üretken yönetmenlerinden biri olan Toru Muranishi'nin hayatına odaklanıyor.

Oyuncular: Takayuki Yamada, Shinnosuke Mitsushima, Tetsuji Tamayama

Yaratıcı: -

İçeriğin Devamı Aşağıda

Monk (2002-2009)

Monk (2002-2009)

Özet: Dizi obsesif kompülsif bozuklukla mücadele eden eski bir dedektif olan Adrian Monk'u takip ediyor. Karsının otoparkta bir bombayla öldürülmesinin ardından, obsesif kompülsif bozukluk hastalığına yakalanan Monk, bazı farklı özellikleri sebebiyle yeniden San Francisco Polis Departmanı için çalışmaya başlar. Başlar başlamasına da, Monk bir sürü takıntısı ve fobisi olan, bunun yanı sıra fotoğrafik hafızası ve ipuçlarını birleştirme yeteneğine sahip bir adamdır. Yani bir taraftan sizi deli edebilecekken, diğer taraftan günlerdir gözünüzün önünde olup da görmediğiniz bir ayrıntıyı tek hamlede bulabilir.

Oyuncular: Bitty Schram, Tony Shalhoub, Ted Levine

Yaratıcı: Andy Breckman

Bozkır (2018-2022)

Bozkır (2018-2022)

Özet: Deneyimli başkomiser Seyfi ile çaylak polis memuru Nuri Pamir bir çocuk cinayeti için görevlendirilir. Ancak olay derinleştikçe karanlık gerçekler de ortaya çıkar. 

Oyuncular: Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu

Yaratıcı: Levent Cantek

Alef (2020-2022)

Alef (2020-2022)

Özet: Kemal ve Settar adlı iki dedektif, Boğaz'da bir ceset bulunmasının ardından gelen cinayetlerin gizemini çözmeye çalışırken yüzyıllardır saklı kalan bir sırrı da açığa çıkartacaklardır.

Oyuncular: Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen

Yaratıcı: Emre Kayiş

Dünün dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın