Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 28 Haziran Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 28 Haziran Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

27.06.2022 - 22:29

'Ne izlesem' diye kara kara düşünenler için dizi önerilerimize son hızda devam ediyoruz! Komedi dizilerinden dram dizilerine, bilim kurgu dizilerinden suç temalı dizilere birçok öneri bu içerikte seni bekliyor. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin. 

İşte, 28 Haziran Salı günü için şahane dizi önerileri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dopesick (2021)

Dopesick (2021)

Özet: Oscar ödüllü Michael Keaton'lı son derece sürükleyici Dopesick gerçek bir hikâyeye dayanıyor. Dopesick, bir şirketin Amerikan tarihindeki en kötü uyuşturucu salgınını nasıl tetiklediğini konu ediyor.

Oyuncular: Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg

Yaratıcı: Danny Strong

Maid (2021)

Maid (2021)

Özet: Toksik bir evlilikten kaçarak kendisi ve küçük kızı için uygun bir hayat kurmaya çalışan Alex'i izliyoruz. Alex, şiddet dolu bir ilişkiden kaçan bekar bir annedir. Geçimini sağlamakta zorlanan Alex'in en büyük isteği çocuğuna iyi bir gelecek inşa etmektir. Bu amaçla Alex, hizmetçi olarak çalışmaya başlar.

Oyuncular: Margaret Qualley, Nick Robinson, Rylea Nevaeh Whittet

Yaratıcı: Molly Smith Metzler

Harlots (2017-2019)

Harlots (2017-2019)

Özet: Harlots ile göz alıcı 18. yüzyıla bir yolculuğa çıkıyoruz. Londra'da en gözde ticaret merkezlerinden birinde zenginlik ve yoksulluk bir aradadır. Bu dönem seks ticareti de zirve yapmıştır. Margaret Wells da bir genelev sahibidir. Wells, rakibi Lydia Quigley tarafından saldırıya uğradığında ailesini tehlikeye atmak pahasına mücadele eder. 

Oyuncular: Lesley Manville, Kate Fleetwood, Holli Dempsey

Yaratıcı: Moira Buffini, Alison Newman

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tokyo Vice (2022 - )

Tokyo Vice (2022 - )

Özet: Oyuncu kadrosunda Ansel Elgort ve Ken Watanabe'yi barındıran şahane diziyi bir oturuşta bitireceksiniz. Tokyo Metropolitan Polis merkezinde yaşanan yolsuzlukları ve bunları açığa çıkaran Amerikalı gazeteci Jake Adelstein’ın maceralarını işleyen dizi, Jake Adelstein’ın aynı isimli romanından uyarlanıyor. Dizide anakaraktere genç yıldız Ansel Elgort hayat verirken yapımcı kadrosunda John Lesher ve Emily Gerson Saines eşlik ediyor.

Oyuncular: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller

Yaratıcı: Jake Adelstein

The Thing About Pam (2022)

The Thing About Pam (2022)

Özet: Oscar ödüllü Renée Zellweger'in Pam Hupp'ı canlandırdığı yapım, gerçek bir hikâyeden uyarlanıyor. The Thing About Pam, 2011 yılında gerçekleşen Betsy Faria cinayetine odaklanıyor. Kocası Betsy Faria’yı öldürmediğini, masum olduğunu söylese de cinayet suçuyla mahkum edilir. Ancak yapılan soruştuma Pam Hupp’ın korkunç planını ortaya çıkarır.

Oyuncular: Renée Zellweger, Josh Duhamel, Judy Greer

Yaratıcı: Jessika Borsiczky Goyer

Pam & Tommy (2022)

Pam & Tommy (2022)

Özet: İnanması güç stil değişikliği ile rollerinin birebir aynısı olan Lily James ve Sebastian Stan'i izlediğimiz yapım, inişli çıkışlı bir ilişkiyi ekranlara getiriyor. Pam & Tommy, tanıştıktan 96 saat sonra evlenen aktris Pamela Anderson ile Mötley Crüe’nun bateristi Tommy Lee‘nin çalkantılı ilişkisini konu ediyor. Pamela Anderson ve Tommy Lee'nin sansasyonel ilişkisine odaklanılan dizide, çiftin balayı sırasında çalınan seks kasetlerinin halka sızdırılmasının ardından yaşananlar gözler önüne seriliyor.

Oyuncular: Lily James, Sebastian Stan, Seth Rogen

Yaratıcı: Robert Siegel

Aşk 101 (2020-2021)

Aşk 101 (2020-2021)

Özet: 90'larda geçen eğlenceli yapım, öğretmenlerine bir ilişki ayarlayan bir grup arkadaşı konu alıyor. Netflix'in üçüncü orijinal yerli projesinde, dışlanmış bir grup genç, vazgeçmek istemedikleri öğretmenleri onlarla birlikte kalsın, okulda çalışmaya devam etsin diye, onun aşık olması için el ele verir.

Oyuncular: Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka

Yaratıcı: Meriç Acemi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dollface (2019-2022)

Dollface (2019-2022)

Özet: Bu tatlı komedi, samimi bir dostluğu ekranlara getiriyor. Dollface, uzun süreli birlikteliklerinin ardından sevgilisi tarafından terk edilen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Hayatına yeni bir yön vermeye çalışan genç kadın, öncelikle geçmişte bıraktığı dostlukları yeniden kurmaya ve kadınların dünyasına geri dönmeye çalışacaktır.

Oyuncular: Kat Dennings, Brenda Song, Shay Mitchell

Yaratıcı: Jordan Weiss

Minx (2022 - )

Minx (2022 - )

Özet: Dizi, 70'li yılların Los Angeles'ında feminist bir kadını takip ediyor. Minx, 1970'lerde Los Angeles'da kadınlar için ilk erotik dergiyi çıkarmak için bir editörle güçlerini birleştiren genç bir feminist olan Joyce'a odaklanıyor. 

Oyuncular: Ophelia Lovibond, Michael Angarano, Jake Johnson 

Yaratıcı: Ellen Rapoport

Once Upon A Time (2011-2018)

Once Upon A Time (2011-2018)

Özet: Bütün peri masallarının bir dizide toplandığı Once Upon A Time, izleyenleri sihirli bir yolculuğa çıkarıyor. Cindrella'dan Pinokyo'ya, Pamuk Prenses'e birçok masal kahramanını iç içe geçmiş hikayesiyle barındıran fantastik bir dizi, Once Upon A Time. 28 yaşındaki Emma Swan terkedildiğinde bebekti. Laneti kırması için dünyaya gönderilen Emma'nın bu sihirli dünyadan haberi olmasa da, 10 yaşındaki oğlu Henry her şeyi biliyor. Geri kalan tek şey ise Emma'yı ikna etmek..

Oyuncular: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla

Yaratıcı: Adam Horowitz, Edward Kitsis

İçeriğin Devamı Aşağıda

Invasion (2021 - )

Invasion (2021 - )

Özet: Bu yapım, apokaliptik bir macera sunuyor. Dünya, insanlığın varlığını tehdit eden yabancı bir tür tarafından ziyaret edilir. Olaylar, etraflarında çözülen kaosu anlamlandırmaya çalışan dünya çapındaki beş sıradan insanın gözünden gerçek zamanlı olarak anlatılıyor.

Oyuncular: Simon Kinberg, David Weil

Yaratıcı: Golshifteh Farahani, Shamier Anderson, Shioli Kutsuna

Carnival Row (2019 - )

Carnival Row (2019 - )

Özet: Bir insan dedektif ve bir periyi konu alan yapım, Orlando Bloom ve Cara Delevigne'i bir araya getiriyor. Ünlü yönetmen Guillermo del Toro’nun yapım kadrosunda bulunduğu dizinin senaryosunu The 4400’ın yaratıcılarından Rene Echeverria kaleme alacak. Zaman olarak gelecekte geçen dizi, insanların ve diğer her türlü yaratığın bir arada yaşadığı Burgue isimli şehirdeki seri katil terörünü konu alacak. 

Oyuncular: Jamie Harris, Orlando Bloom, Cara Delevingne

Yaratıcı: Travis Beacham, René Echevarria

Dünün dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın