Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 27 Haziran Pazartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 27 Haziran Pazartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
26.06.2022 - 22:20

Yeni haftaya yeni bir diziyle başlamaya ne dersin? Senin için hazırladığımız günlük dizi öneri listelerinde bilim kurgu dizileri, komedi dizileri, aksiyon dizileri gibi farklı türlerden yapımları bir araya getiriyoruz. Zevkine uygun bir yapım bulacağına şüphemiz yok. Ayrıca 'hiç tarzım değil' dediğin dizilere bir şans vermende de fayda olabilir.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan 27 Haziran Pazartesi günü için yüksek puanlı dizi listesine hızlıca girişi yapıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Knick (2014-2015)

The Knick (2014-2015)

Özet: Yirminci yüzyılın başlarında geçen bu medikal drama New York'taki Knickerbocker Hastanesi'ni odağına alıyor. Antibiyotiğin henüz keşfedilmediği ve ölüm oranlarının yüksek olduğu bir dönemi kapsayan dizide hastane personelinin özel yaşamından salgın hastalıklara, riskli deneylerden ırkçılığa kadar çeşitli konulara değiniliyor. 

Oyuncular: Clive Owen, Andre Holland, Jeremy Bobb

Yaratıcılar: Jack Amiel, Michael Begler

Poldark (2015-2019)

Poldark (2015-2019)

Özet: Poldark, Winston Graham’ın aynı adlı roman serisinden uyarlandı. Ross Poldark, yerel mahkemelerde cinayet ve hasar verme suçlamalarına karşı kendini savunmak için hazırlanırken, toplumdaki yerini, parasını ve ailesinin ismini korumaya çalışır. Ücretlerin düşmesi ve fiyatların yükselmesi nedeniyle kargaşa yaşayan ülkede sivil itaatsizlik artarken sokak çeteleri ülkedeki seçim sonuçlarına karşı ayaklanmaya başlar. Finans gücü azalan Ross ve yeni gelin Demelza, zengin ve güçlü rakipleri George Warleggan’ın gittikçe artan bir düşmanlığı ve muhalefetiyle karşı karşıya kalır.

Oyuncular: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Ruby Bentall

Yaratıcı: Debbie Horsfield

Call the Midwife (2012-)

Call the Midwife (2012-)

Özet: Dizi, 1950'lerin sonundan 1960'ların sonuna kadar Doğu Londra'da yaşayan bir grup ebenin hayatlarını anlatıyor. Londra'da hemşirelik yapan Jennifer, Nonnatus Evi denilen rahibelerin ve rahibe olmayan hemşirelerin beraber yaşadıkları yerde çalışmaktadır. Manastırda çalışanlar, bisikletleriyle çevredekilerin sağlık sorunlarına koşmaktadır. Tabii bir numaralı sağlık olayı doğumdur ve dizinin adı da buradan gelmektedir.

Oyuncular: Jenny Agutter, Miranda Hart, Judy Parfitt

Yaratıcı: Heidi Thomas

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aquarius (2015-2016)

Aquarius (2015-2016)

Özet: 1960'larda geçen dizi, Charles Manson'ın seks, uyuşturucu ve cinayetlerle örülü dünyasını odağına alıyor. İki polis dedektifi bu kaostan çıkıp cinayeti aydınlatmak için ellerinden geleni yapıyor. 

Oyuncular: David Duchovny, Claire Holt, Gethin Anthony

Yaratıcı: John McNamara

Mr Inbetween (2018-2021)

Mr Inbetween (2018-2021)

Özet: Bir baba, eski eş, erkek arkadaş, kardeş ve en iyi arkadaş sıfatlarına sahip Ray Shoesmith, tüm bunların yanında tüyler ürperten mesleğini yapmaya devam ediyor. Kiralanabilen bir suç makinesi olan Ray'in hayatını takip eden Mr Inbetween, Avustralya yapımı kara mizah-suç dizisi.

Oyuncular: Scott Ryan, Justin Rosniak, Brooke Satchwell

Yaratıcı: Scott Ryan

Catastrophe (2015-2019)

Catastrophe (2015-2019)

Özet: Amerikalı Rob, iş için geldiği Londra'da İrlandalı bir kadın olan Sharon'la tanışır. Hızlı bir yakınlaşma ve tutkulu geçen bir haftanın sonunda Rob ülkesine geri döner. Ancak beklenmedik bir sürpriz onları tekrar bir araya getirecektir!

Oyuncular: Sharon Horgan, Rob Delaney, Ashley Jensen

Yaratıcılar: Sharon Horgan, Rob Delaney

Detectorists (2014-2022)

Detectorists (2014-2022)

Özet: Bu şahane komedide günlerini sürülmüş patikalarda ve açık tarlalarda ağır ağır ilerleyerek geçiren iki metal dedektörünün zengin olma hayalleri, arayışları ve dostluklarını izliyoruz.

Oyuncular: Mackenzie Crook, Toby Jones, Rachael Stirling

Yaratıcı: Mackenzie Crook

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sex/Life (2021-)

Sex/Life (2021-)

Özet: Özellikle erotik sahneleriyle dikkat çeken Sex/Life, eski sevgilisiyle tekrar bir araya gelen evli bir kadını odağına alıyor. Banliyöde yaşayan Billie iyi bir anne ve eştir. Cooper ile evlenmeden önce Billie'nin bambaşka bir hayatı vardır. Billie, iki küçük çocuğuyla günlük aile hayatına bağlı olsa da geçmişe özlem duyar. Özellikle eski erkek arkadaşı Brad ile olan ilişkisine özlem duyan Billie'nin hayatı, eski sevgilisinin yeniden hayatına girmesiyle bambaşka bir hal alır. Billie, cesur cinsel geçmişi ve mevcut yaşamı arasında ikilemde kalır.

Oyuncular: Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos

Yaratıcı: Stacy Rukeyser

Hellbound (2021-)

Hellbound (2021-)

Özet: Hellbound, bazı varlıkların dünyayı tam anlamıyla cehenneme çevirdiği bir dünyada geçiyor. Dünya tam anlamıyla cehenneme dönmüştür. Doğaüstü varlıklar, insanları korkunç bir şekilde cezalandırarak, onları cehenneme mahkum eder. Yaşananlar büyük bir kargaşaya neden olur ve bu ortam ilahi adaleti benimseyen dini bir gruba zemin hazırlar.

Oyuncular: Ah-In Yoo, Jung-min Park, Hyun-joo Kim

Yaratıcılar: Sang-Ho Yeon, Kyu-Seok Choi

Foundation (2021-)

Foundation (2021-)

Özet: Milyonlarca gezegeni kapsayan Galaktik İmparatorluğu'nun çöküş dönemini odağına alan dizi Isaac Asimov'un eserinden uyarlandı ve merkezinde psikotarih biliminin yaratıcısı olan Hari Seldon var. İmparatorluğun yüzyıllarca sürecek bir savaş ve cehalete yaklaştığını fark eden Seldon, yeni bir imparatorluğun kuruluşuna kadar olan zamanın en aza indirilmesi için, seriye ismini veren vakfın kurulmasına ön ayak oluyor.

Oyuncular: Lou Llobell, Jared Harris, Lee Pace

Yaratıcılar: David S. Goyer, Josh Friedman

Station Eleven (2021-2022)

Station Eleven (2021-2022)

Özet: Dizi, etkileri çok yıkıcı olan bir salgının baş gösterdiği bir dünyada geçiyor. Dünya nüfusunun %99'u dünyayı kasıp kavuran bir grip salgının kurbanı olur. Hayatta kalmayı başarabilmiş bir grup insan, hayatlarını yeniden inşa etmek için mücadele etmeye başlar.

Oyuncular: Mackenzie Davis, Himesh Patel, Matilda Lawler

Yaratıcı: Patrick Somerville

İçeriğin Devamı Aşağıda

WandaVision (2021)

WandaVision (2021)

Özet: İdeal bir banliyö yaşamı süren süper kahramanlar Wanda ve Vision'ın hayatını odağına alan dizi klasik sitcom tarzından izler taşıyor. Yorucu bir hayatı arkalarında bırakmak isteyen süper kahramanlar Wanda ve Vision, güçlerini kullanmak zorunda olmadıkları bir hayatı arzular. Bunun için de sıradan bir yaşam sürebilecekleri idealize edilmiş bir banliyöde yaşamaya başlarlar. Artık geçmişte yaşadıkları zorlukları arkalarında bırakıp, sonunda istedikleri hayata kavuştuklarını düşünen Wanda ve Vision, çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder.

Oyuncular: Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kathryn Hahn

Yaratıcı: Jac Schaeffer

Dünün dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın