Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 26 Haziran Pazar Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 26 Haziran Pazar Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

25.06.2022 - 22:20

Televizyon tutkunları buraya! Son bölümüne dek başından kalkamayacağın bir sonraki diziye karar vermen için yardım etmeye geldik. 26 Haziran Pazar gününe özel son derece sürükleyici ve yüksek puanlı dizi önerilerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Öyleyse hadi, 25 Haziran Cumartesi günü için dizi listemize göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reacher (2022 - )

Reacher (2022 - )

Özet: Son dönemlerin en çok izlenen yapımı olan Reacher, bol bol aksiyon sunuyor. Emekli polis memuru Jack Peacher, işlemediği bir cinayetten tutuklanır. Kendisini bir anda, kirli polisler, karanlık işadamları ve entrikacı politikacılarla dolu ölümcül bir komplonun ortasında bulan Jack, gerçekleri ortaya çıkarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Oyuncular: Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald

Yaratıcı: Nick Santora

The Equalizer (2021 - )

The Equalizer (2021 - )

Özet: Denzel Washington'lı Exualizer filminin farklı bir yorumu olan bu dizinin başrolünde Queen Latifah bulunuyor. Gizemli bir geçmişe sahip olan Afro-Amerikan Robyn McCall, ergen kızını büyütmeye çalışan bekar bir annedir. Robyn, sadece kızına bakmakla kalmaz muhtaç durumdaki insanlara yardımcı olmak için olağanüstü becerilerini kullanır. Koruyucu melek görevi gören Robyn, bu süreçte kendisini birbirinden tehlikeli olayların içinde bulur.

Oyuncular: Queen Latifah, Tory Kittles, Adam Goldberg

Yaratıcı: Andrew W. Marlowe, Terri Edda Miller

Mad Men (2007-2015)

Mad Men (2007-2015)
22dakika.org

Özet: Emmy'lri silip süpüren yapım, olay örgüsüyle izleyenleri de mıknatıs gibi çekiyor. Amerika'nın ve reklamcılık dünyasının kalbi olan New York'ta, 1960’lı yıllarda geçen hikayede şatafatlı reklamcılık dünyasının parlak çocuklarının hikayeleri gözler önüne seriliyor... Değişen zamana uyum sağlamaya çalışan reklam gurusu Don Draper ve ekibi gerçek dünya ve yalanlar arasındaki ince çizgiyi görünmez kılmaya ve 60’lı yılların dekorunda insan doğasının inceliklerine inmeye devam ediyor.

Oyuncular: Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser

Yaratıcı: Matthew Weiner

İçeriğin Devamı Aşağıda

Little Fires Everywhere (2020)

Little Fires Everywhere (2020)

Özet: Oyuncu kadrosu güçlü olan bu dizide, iki aile arasındaki küçük gerginlikler ve yakınlaşmaları izliyoruz. Celeste Ng’nin aynı adlı çok satan romanında uyarlanan Little Fires Everywhere, gizemli bir sanatçı ve bekar bir anne olan Mia Warren’ın kızı ile birlikte yeni bir eve taşınmaları ile birlikte yaşadıklarını konu ediyor. Richardson ailesinin evini kiralayan Mia, kısa süre sonra aile için kiracıdan çok daha fazlası haline gelir.

Oyuncular: Reese Witherspoon, Kerry Washington, Rosemarie DeWitt

Yaratıcı: Liz Tigelaar

Impeachment: American Crime Story (2021)

Impeachment: American Crime Story (2021)

Özet: Tıpkı American Horror Story gibi her sezon farklı konu ve karakterleri işleyen dizi, üçüncü sezonunda Bill Clinton'ın Monica Lewinsky ile yaşadığı skandal ilişkiyi konu alıyor.

Oyuncular: Beanie Feldstein, Clive Owen, Sarah Paulson

Yaratıcı: Scott Alexander, Larry Karaszewski, Sarah Burgess

Extras (2005-2007)

Extras (2005-2007)

Özet: Efsane komedyen Ricky Gervais, Extras ile hayranların aradığı kaliteli mizahı sunmaya devam ediyor. Ün ve servet kazanma umutlarıyla yaşayan bir figüran... Oscar ödülünü almak için kırmızı halıda yürümek şöyle dursun, daha replikli bir rol bile alamamış olması, onu asla yıldıramıyor. O, huysuz görüntüsünün altında her zaman için umutlu, iddialı ve çok komik.

Oyuncular: Ricky Gervais, Ashley Jensen, Stephen Merchant

Yaratıcı: Ricky Gervais, Stephen Merchant

Friends (1994-2004)

Friends (1994-2004)

Özet: Sit-com ikonu Friends, dostluğu ve samimiyeti öğretirken bir yandan da yüzünüzde gülümsemeye yol açıyor. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının içiçe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor.Jennifer Aniston gibi sonradan yıldızlaşacak isimleri kazandıran bir dizi olarak da unutulmazlar arasındadır.

Oyuncular: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow

Yaratıcı: David Crane, Marta Kauffman

İçeriğin Devamı Aşağıda

Curon (2020)

Curon (2020)

Özet: İtalyan yapımı harika Netflix dizisinde olaylar, bir kadının çocukluğunu geçirdiği eve geri dönmesiyle başlıyor. Burada, geçmişte yaşadığı korkunç olaylarla boğuşur. 

Oyuncular: Luca Lionello, Federico Russo, Margherita Morchio

Yaratıcı: Ezio Abbate, Ivano Fachin, Giovanni Galassi

Fear the Walking Dead (2015 - )

Fear the Walking Dead (2015 - )

Özet: Efsaneleşen dizi The Walking Dead'in yan dizisinde, zombi salgınının en başına dönüyoruz. Olayların tam ortasında kalan Clark ailesinin bu sorunla mücadelesini izliyoruz. 

Oyuncular: Kim Dickens, Frank Dillane, Cliff Curtis

Yaratıcı: Dave Erickson, Robert Kirkman

Escape at Dannemora (2018)

Escape at Dannemora (2018)

Özet: Ben Stiller'ın yapımcı koltuğunda oturduğu Escape at Dannemora, gerçek bir hikayeyi sunuyor. Escape At Dannemora, bir cezaevi personelinin yardımıyla hapishaneden kaçmayı başaran iki suçlunun hikayesini konu ediyor. Richard Matt ve David Sweat aynı hapishanede kalan cinayetten hüküm giymiş iki mahkumdur. Richard, hapishaneden kaçmak için büyük bir plan hazırlar. Ancak bu planı tek başına gerçekleştirmesi mümkün değildir. Kendisi ile birlikte firar edecek olan David ile birlikte planı hayata geçirmek için en ince ayrıntısını kadar çalışırlar. Planın kusursuz işlemesi ve onların kaçmasına olanak sağlayan ise hapishane terzisidir.

Oyuncular: Benicio Del Toro, Patricia Arquette, Paul Dano

Yaratıcı: Brett Johnson, Michael Tolkin

İçeriğin Devamı Aşağıda

Top of the Lake (2013-2017)

Top of the Lake (2013-2017)

Özet: Oscar ödüllü yönetmen Jane Campion imzalı yapımın başrolünde Emmy ödüllü muhteşem oyunca Elizabeth Moss'u izliyoruz. Dedektif Robin Griffin, 12 yaşındaki kaybolan bir kızı araştırmakla görevlendirilir. Robin, Tui adındaki kızı bulmaya çalışırken, kızın dondurucu soğukluktaki bir göle girmeye çalıştığını öğrenir. Gölden çıkarıldıktan sonra kontrole götürülen genç kızın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıkar. Tui'nin tecavüze uğradığını düşünen Robin, bu olayı araştırmaya karar verir. Ancak olay ile ilgili bilgi edindikçe kendisi ile ilgili bilmediği gerçeklerle karşı karşıya kalır.

Oyuncular: Elisabeth Moss, David Wenham, Peter Mullan

Yaratıcı: Jane Campion, Gerard Lee

The Wire (2002-2008)

The Wire (2002-2008)

Özet: HBO'nun en iyi işlerinden olan the Wire, her bölümüyle ayrı bir heyecan ve merak uyandırıyor. Amerika'nın Baltimore şehrinde geçen dizi; her sezon başka bir sorunu odağına alarak, birebir yaşanan olaylardan esinlenerek suçluların dünyasına farklı bir yerden bakıyor. Wire'ın yapım ve yazarlığını eski bir polis muhabiri olan David Simon'ın yapması ise dizinin zaman zaman belgesel tadında olmasını sağlıyor.

Oyuncular: Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn

Yaratıcı: David Simon

Dünün önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın