Görüş Bildir
Haberler
Korku ve Gerilim Dalında 2022 Yılında Vizyona Girecek Olan Devam Filmleri

Korku ve Gerilim Dalında 2022 Yılında Vizyona Girecek Olan Devam Filmleri

Eda Özkan
25.06.2022 - 15:20

Korku filmleri, her kesim tarafından tercih edilmese de sevenlerini heyecanlandıran nadir yapım türlerindedir. Özellikle başarıyı yakalayarak seri oluşturmuş bazı kült filmlerin devamı, korku filmi sevenler tarafından talep ediliyor. O zaman korku severler buraya! Onedio olarak sizler için 2022 yılının ikinci yarısında vizyona girecek korku filmlerini listeledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evil Dead Rise

1. Evil Dead Rise

The Evil Dead serisinde birlikte olan başarılı yönetmen Sam Raimi ve oyuncu Bruce Campbell, şimdi Lee Cronin'in yazıp yönettiği devam filmi olan Evil Dead Rise'ın baş yapımcılığını üstlenecek. Zaman içerisinde birbirlerinden oldukça uzaklaşan iki kız kardeşin şeytani etki altında kalan ölüler tarafından istila edilmesi üzerine hayatta kalma çabalarını konu alan filmde, kardeşlerin birbirleri ile olan farklılıklarının da üstesinden gelmeye çalışmasını izleyeceğiz.

2. Halloween Ends

2. Halloween Ends

Yönetmenliğini David Gordon Green'in üstlendiği bu filmde, Maskeli katil Michael Myers ve Laurie Strode arasındaki savaş sona erecek. 14 Ekim'de vizyona girmesi beklenen filmin kadrosunda ise Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Nick Castle, James Jude Courtney, Tyler Lee Hassard gibi başarılı isimler yer alıyor.

HALLOWEEN ENDS - Trailer (2022) CinemaCon | Michael Myers 👇

3. Pearl

3. Pearl

Pearl filmi, 1918 yılında gerçekleşen Birinci Dünya Savaşı sırasında baş karakter ve ailesinin yaşadığı çiftlikte geçecek.

4. Scare Package II: Rad Chad's Revenge

4. Scare Package II: Rad Chad's Revenge

2020 yılında 7 ayrı yönetmenin koltuğuna oturduğu 7 ayrı hikayeyi konu alan film, cep telefonlarının çalışmadığı bir dünyada yaşanan sorunları anlatmaktaydı. Filmin devam halkasında ise Rad Chad adlı öldürülen video mağazası sahibi, Buckley'nin intikamını alacak. İlk filmin sonunda hayatta kalmayı başaranlar gerçekleştirilen Chad'in cenazesinde yeniden bir araya gelecek ancak bu tören bir tuzağa dönüşecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Jeepers Creepers: Reborn

5. Jeepers Creepers: Reborn

2001 yılında vizyona girerek başlayan bu korku filmi serisi, 21 yıl sonra yeniden hayata geçiriliyor. Iron Sky filmleri ile bilinen Timo Vuorensola adlı yönetmenin kurduğu yeni bir ekip, filmlerin orijinal halinden ayrı olarak oluşturulan bir üçlemenin ilki olacak Jeepers Creepers: Reborn ile başlayacak.

Jeepers Creepers: Reborn - Official Teaser Trailer 👇

6. Orphan: First Kill

6. Orphan: First Kill

Orphan'ın ilk filminde Ester'in büyümesini engelleyen bir bozukluğa sahip olan 33 yaşındaki bir kadın olduğu ortaya çıkmıştı. Bu sene vizyona girecek olan filmde ise Orhptan'dan önce yaşanan olaylar konu alınacak.

Orphan: First Kill (2022) - Official Trailer 👇

7. Bring it On:Cheer or Die

7. Bring it On:Cheer or Die

2022 yılının sonlarına doğru vizyona gireceği konuşulan filmde terk edilmiş bir okulda Cadılar Bayramı kutlamak üzere buna özel hafta sonu rutinleri uygulayan bir amigo ekibinin bilinmeyen bir katil tarafından seçilmeleri konu ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Terrifier 2

8. Terrifier 2

2016 yılında Damien Leone'nin çektiği Terrifier filminde David Hpward Thornton tarafından canlandırılan Palyaço Art, adeta bir korku ikonu olmuştu. Yeni çıkacak ikinci filmde de rolü üstlenen Thornton'un yanı sıra Samantha Scaffdi ise Victoria Heyes isimli bu palyaçoda yara izi bırakan kadını canlandıracak.

TERRIFIER 2 Official Trailer (2020) Horror Movie 👇

9. Wolf Creek 3

9. Wolf Creek 3

İlk filmi 2006 yılında yayınlanan Wolf Creek, 2013 yılında vizyona giren ikinci filmi ile devam etmişti. 2022 yılının sonlarında kroku severler ile buluşacak bu filmin yönetmen koltuğuna ise serinin yaratıcısı olan Greg McLean oturacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
7
5
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?