Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 25 Haziran Cumartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 25 Haziran Cumartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
24.06.2022 - 22:35

'Şöyle kaliteli bir dizi olsa da izlesek' diyenlerden misin? O hâlde doğru yere geldin! Korku dizileri, bilgi kurgu dizileri, komedi dizileri, suç dizileri gibi çeşitli başlıklardan dizi önerileriyle arayışına son veriyoruz.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan 25 Haziran Cumartesi günü için yüksek puanlı dizi listesine hızlıca girişi yapıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peacemaker (2022-)

Peacemaker (2022-)

Özet: Suicide Squad'ın 5 ay sonrasında geçen dizi, dünyaya barış getirmek ant içen Peacemaker lakaplı Christopher'ı odağına alıyor. Fakat Christopher, bu uğurda kaç masum insanı öldürmek gerektiğini pek de umursamıyor.

Oyuncular: John Cena, Danielle Brooks, Freddie Stroma

Yaratıcı: James Gunn

Arrow (2012-2020)

Arrow (2012-2020)

Özet: Arrow, şımarık milyarder ve playboy Oliver Queen'in başından geçenlerden sonra dönüştüğü yeni kişiliği takip ediyor. Öldü sanıldığı bir deniz kazasının ardından, uzun süre bir adada yalnız başına yaşayan Oliver Queen, adada geçirdiği süre boyunca çok değişmiştir. 5 yılın ardından bulunan ve evine dönen Oliver, dönüştüğü bu yeni Oliver'ı ailesinden ve diğerlerinden saklamaya çalışırken, geçmişte işlediği günahlarından arınmak için suçlularla mücadele etmeye karar verir ve kendisine Arrow kişiliğini yaratır..

Oyuncular: Stephen Amell, David Ramsey, Katie Cassidy

Yaratıcılar: Andrew Kreisberg, Greg Berlanti, Marc Guggenheim

The Mentalist (2008-2015)

The Mentalist (2008-2015)

Özet: Dizi, en zorlu davaları bir pratik zekâsı ve yeteneğiyle alt edebilen Patrick Jane'i odağına alıyor. O, ne derseniz hafızasına atıyor ama gereksiz gördüğü bilgileri de anında siliveriyor. Zihnini boş yere meşgul edecek gevezeliklere onun kitabında yer yok. Patrick Jane, belki biraz kendini beğenmiş, ukala ama bu yönleri onun olağanüstü bir gözlem ve ikna yeteneğine sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Simon Baker'ın derinlikli oyunculuğu ile hayat verdiği Patrick Jane dehası ile polisiye dizi severlerin yakın zamanda en çok sevdiği karakterlerden birine dönüştü. Kritik davaların üzerinde çalışan Kaliforniya Araştırma Bürosu ekibine yetenekleri ile destek veren Patrick Jane, ekip ile başta uyum sorunları yaşa da zaman içerisinde, davalar çözüldükçe aradaki buz dağları da eriyor… 

Oyuncular: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang

Yaratıcı: Bruno Heller

İçeriğin Devamı Aşağıda

Person of Interest (2011-2016)

Person of Interest (2011-2016)

Özet: Person of Interest, eski bir CIA ajanı ve bir milyonerin işbirliği yaparak olası suçları daha işlenmeden önleme çabalarını anlatıyor. Zengin bir adam olan Mr. Finch, suçları önlemeyi hedefleyen bir bilgisayar programı geliştirir. Ancak programı hayata geçirebilmesi için, bir başkasına ihtiyaç duyar. Kayıtlara göre ölü görünen eski CIA ajanı Reese, tam Mr. Finch'in aradığı adamdır. İlginç bir ikili oluşturan Mr. Finch ve Resee, suçları önlemek adına güçlerini birleştirirler.

Oyuncular: Michael Emerson, Jim Caviezel, Taraji P. Henson

Yaratıcı: Jonathan Nolan

House M.D. (2004-2012)

House M.D. (2004-2012)

Özet: Gregory House, antisosyal ve başına buyruk olmasına karşın işinde son derece yaratıcı ve başarılı olan doktor. Dizide doktor House'un ekibi ve zekâsı sayesinde en şaşırtıcı vakaları çözebilmesi anlatılıyor.

Oyuncular: Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer

Yaratıcı: David Shore

Ayak İşleri (2021-)

Ayak İşleri (2021-)

Özet: Vedat, belalı bir iş insanının yanında 15 yıldır çalışmaktadır. Evren adlı bir felsefe öğrencisini de yanına ortak olarak almıştır. Bu birbirine iki zıt karakter, bir yandan patronun ayak işlerini yaparken bir yandan da birbirilerinin eksiklerini tamamlamaktadır.

Oyuncular: Çağlar Çorumlu, Güven Murat Akpınar

Yönetmen: Caner Özyurtlu

Bartu Ben (2018)

Bartu Ben (2018)

Özet: Bir zamanların revaçta olan oyuncusu Bartu, artık kısa yoldan para getiren kalitesiz yapımlarda oynamaktan bıkmıştır. Teklifleri geri çevirdikçe parasız kalan Bartu, kendine bir çıkış yolu arar. Bu sırada hayatına dayısı ve kuzeni Gizmo dâhil olur ve zaten olaylı yaşamı tam bir kaosa sürüklenir

Oyuncular: Bartu Küçükçağlayan, Müfit Kayacan,Nazlı Bulum

Yaratıcı: Bartu Küçükçağlayan

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğu (2021-)

Doğu (2021-)

Özet: Ailesinin kendisine biçtiği sıradan yaşam rollerinin aksine, Doğu'nun en büyük hayali komedyen olmaktır. Onun bu çetrefilli yolda verdiği mücadele bazen güldürecek bazen de gözleri dolduracak. 

Oyuncular: Doğu Demirkol, Evliya Aykan, Banu Fotocan

Yaratıcı: Doğu Demirkol

Duran (2022-)

Duran (2022-)

Özet: Beştelsiz adlı varoş bir mahallede yaşayan üç gencin kendi çapında hayalleri vardır. Hepsi, hayallerini gerçekleştirip buradan kurtulmak istemektedir. Ancak hayatlarına aniden giren bir kız, tüm dengeleri altüst eder.

Oyuncular: Oktay Çubuk, Bahar Şahin, İlyas Salman

Yönetmen: Yunus Ozan Korkut

Yeşilçam (2021)

Yeşilçam (2021)

Özet: Yeşilçam'ın altın çağını yaşadığı 1960'lı yıllarda sinema aşkıyla yanıp tutuşan prodüktör Semih Ateş, yapım şirketini rakibine kaptırır. Fakat yılmaz ve kendine iki hedef belirler: Gişesi bol bir film yapmak ve Yeşilçam yıldızı eski eşini geri kazanmak.

Oyuncular: Çağatay UlusoySelin Şekerci, Afra Saraçoğlu

Yaratıcı: Çağan Irmak

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Venture Bros. (2003-2018)

The Venture Bros. (2003-2018)

Özet: Bu dizi, tuhaf bilim insanı Dr. Thaddeus 'Rusty' Venture, onun hevesli ve meraklı iki oğlu ile ailenin güvenlik görevlisi ve aynı zamanda gizli ajan olan Brock Samson'ın maceralarını takip ediyor.

Oyuncular: Christopher McCulloch

Yaratıcı: Christopher McCulloch, James Urbaniak, Doc Hammer

Attack on Titan (2013-2023)

Attack on Titan (2013-2023)

Özet: Eren Jaeger, memleketi yok edildikten ve annesi öldürüldükten sonra bir ant içer: Dünyayı, insanlığı yok olmanın eşiğine getiren dev insansı Titanlardan temizleyecektir.

Oyuncular: Josh Grelle, Yûki Kaji, Yui Ishikawa

Yaratıcı: Hajime Isayama

Dünün dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın