Görüş Bildir
Haberler
Herkes Birce Akalay İzliyor! Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

Herkes Birce Akalay İzliyor! Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

claude cahun
30.06.2022 - 14:57 Son Güncelleme: 07.10.2022 - 20:39

Netflix Türkiye'de en çok izlenen yapımları gösteren haftalık rapor taze çıktı! Her hafta yayımlanan 'Netflix Top 10' raporunda dizi ve film kategorilerinde en çok izlenen yapımlar 10'lu listeler hâlinde paylaşılıyor. Bildiğiniz üzere Birce Akalay rol aldığı iki diziyle geçen haftanın en çok izlenenler listesine girmişti. Başarılı oyuncunun rol aldığı diziler bu hafta da listede kendine yer buldu!

Hazırsanız sizi, 20-26 Haziran haftası Netflix Türkiye'de en çok hangi dizi ve filmleri izlediğimizi gösteren listeye davet ediyoruz; 

Not: Dizilerde birden fazla defa listeye girenlerin IMDb puanı ve künye bilgileri tekrara düşmemek adına verilmedi. Sadece konudan bahsedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce diziler!

10. Stranger Things (3. sezon)

10. Stranger Things (3. sezon)

Özet: Gizemli şekilde ortadan kaybolan küçük bir çocuğu bulmaya çalışan anne ve arkadaşlarının kendilerini doğaüstü varlıklarla mücadele ederken bulduğu dizinin üçüncü sezonu yaz aylarının geldiği, bazı aşkların filizlendiği ve bazı yeni işlerin doğduğu bir dönemi takip ediyor. Ta ki Dustin'in radyosu Rusça bir yayın yakalayana kadar...

Oyuncular: Millie Bobby Brown, Winona Ryder, Finn Wolfhard

Yaratıcı: Matt Duffer, Ross Duffer

9. Stranger Things (2. sezon)

9. Stranger Things (2. sezon)

Özet: Dizinin ikinci sezonunda Cadılar Bayramı arifesinde başlıyor. Kabada hazırlıklar sürerken oyun salonunda bir olay yaşanıyor. Hooper ise çürümekte olan bal kabaklarıyla dolu bir tarlayı incelemeye koyuluyor...

8. Stranger Things (1. sezon)

8. Stranger Things (1. sezon)

Özet: Bir kasabada yaşayan küçük bir çocuk kaybolunca annesi, arkadaşları ve bir polis şefi onu geri almak için korkunç doğaüstü güçlerle yüzleşmek zorunda kalır.

7. Peaky Blinders (6. sezon)

7. Peaky Blinders (6. sezon)

Özet: Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra İngiltere'de suç kol gezmektedir. Soygunculuk ve at yarışıyla para kazanan Peaky Blinders da polislere rüşvet vererek rahatça işlerini yürütmektedir. Ta ki dümeni tersine döndürecek bir müfettiş şehre gelene kadar... Bu heyecanlı dizinin altıncı sezonu ise önlenen bir suikast girişimi ve sebep olduğu bir can kaybıyla başlıyor. Ayrıca alkol yasağının kalkmasına yakın bir zamanda Tommy, Kuzey Amerika'ya doğru yola çıkıyor. 

Oyuncular: Cillian Murphy, Paul Anderson, Helen McCrory

Yaratıcı: Steven Knight

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. La Casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea - Joint Economic Area / 1. sezon)

6. La Casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea - Joint Economic Area / 1. sezon)

Özet: Efsane dizi La Casa de Papel'in Kore versiyonunda bir grup yetenekli hırsız, Güney ve Kuzey Kore'nin ortak darphanesini ele geçiriyor. Hemen işe koyulan polis, bir yandan rehineleri güvenli bir şekilde kurtarmaya çalışırken bir yandan da hırsızların başındaki ismi yakalamaya uğraşıyor.

Oyuncular: Yoo Ji-tae, Yunjin Kim, Park Hae-Soo

Yaratıcı: Ryu Yong-jae

5. Erşan Kuneri (1. sezon)

5. Erşan Kuneri (1. sezon)

Özet: 1970'li yılların erotik sinemasında fırtınalar estiren Erşan Kuneri, farklı film türleri çekmeyi denemek için sektörden dostlarıyla birlikte işe koyulur. 

Oyuncular: Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu

Yaratıcı: Cem Yılmaz

4. Stranger Things (4. sezon)

4. Stranger Things (4. sezon)

Özet: Stranger Things'in dördüncü sezonu yeni okulundaki yaşadığı zorbalıklarla mücadele etmekte güçlük çeken El'in yaşadıklarından Joyce'un eline geçen gizemli bir paket alışına ve gizemli bir oyuncu tarafından mahvedilen bir D&D gecesine uzanan olaylarla başlıyor.

3. The Umbrella Academy (3. sezon)

3. The Umbrella Academy (3. sezon)

Özet: Benzersiz yeteneklere sahip kardeşlerin, babalarının ölümü üzerine tekrar bir araya gelmesi üzerinden yaşanan olayları anlatan bu fantastik macera dizisinin üçüncü sezonunda akademi üyeleri, düşmanca tavırlara sahip ve son derece güçlü Serçeler yönetimindeki başka bir akademiyle karşı karşıya geliyor. 

Oyuncular: Elliot Page, Tom Hopper, Aidan Gallagher

Yaratıcı: Steve Blackman

2. Kuş Uçuşu (1. sezon)

2. Kuş Uçuşu (1. sezon)

Özet: Lale ve Aslı iki ayrı kuşaktan bambaşka görüş ve karakterlere sahip iki kadındır. Lale, deneyimli ve başarılı bir haber sunucudur. Aslı ise birileri olabilmek için elinden geleni ardına koymayacak hırslı bir stajyerdir. Aslı kariyer basamaklarını tek tek çıkmak yerine  'kuş uçuşu' en üste ulaşmak ister. Peki iş dünyasında bu mümkün müdür?

Oyuncular: Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner

Yaratıcı: Meriç Acemi

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mezarlık (1. sezon)

1. Mezarlık (1. sezon)

Özet: Özel bir birim faili meçhul kadın cinayetlerini çözmek için görevlendirilir. Ekibin başında yer alan komiser Önem, cinayetleri aydınlatmaya çalışırken erkek şiddetini destekleyen erkeksi önyargılarla mücadele etmek zorunda kalacak.

Oyuncular: Birce Akalay, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş

Yaratıcı: Abdullah Oğuz

Şimdi de filmler!

10. Tanrının Gazabı (La Ira de Dios)

10. Tanrının Gazabı (La Ira de Dios)

Özet: Luciana, sevdiği insanları trajik bir biçimde kaybetmiş bir kadındır. Tanınmış bir yazar olan eski patronunun bu ölümlerde parmağı olduğundan şüphelenen genç kadın, gerçekleri ortaya çıkartmak için bir gazeteciyle işbirliği yapar.

Oyuncular: Macarena Achaga, Diego Peretti, Juan Minujín

Yönetmen: Sebastián Schindel

9. Aykut Enişte 2

9. Aykut Enişte 2

Özet: İyi niyetinden dolayı her konuda saf davranın Aykut, çok sevdiği Gülşah'la evlenme arifesindedir. Tam her şey yolunda gidiyor derken Gülşah'ın eski eniştesi Talat çıkar ve ortalığı birbirine katar. Kendisini bir anda kabusun içinde bulan Aykut, Gülşah'la mutlu olabilecek midir?

Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz

Yönetmen: Onur Bilgetay

8. Hustle

8. Hustle

Özet: İspanya'da sokaklarda olağanüstü bir basketbol oyuncusu keşfeden bir yetenek avcısı, onun NBA'de başarılı olabileceğine olan inancıyla işe koyulur.

Oyuncular: Adam Sandler, Queen Latifah, Ben Foster

Yönetmen: Jeremiah Zagar

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Brightburn

7. Brightburn

Özet: Başka bir gezegenden bir çocuğun bir uzay gemisiyle bizim dünyamıza geldiğiniz ve onu evlat edindiğinizi düşünün. Tüm sevginizi verdiğiniz bu çocuğun süper güçleri olduğunu hayal edin. Şimdi aklınızdan şu soruyu geçirin: Ya bu çocuk kötü bir ruha sahipse?

Oyuncular: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn

Yönetmen: David Yarovesky

6. Aşk ve Dondurma (Love & Gelato)

6. Aşk ve Dondurma (Love & Gelato)

Özet: Hasta olan annesinin son arzusunu gerçekleştirmeyi kafasına koyan Lina, üniversiteden önceki son yaz tatilini bu işe ayırır. Bu istek doğrultusunda Roma'ya giden Lina şehre, insanlara ve dondurmaya olan tutkusunu keşfeder.

Oyuncular: Susanna Skaggs, Tobia De Angelis, Anjelika Washington

Yönetmen: Brandon Camp

5. Scoob!

5. Scoob!

Özet: Scooby ve Shaggy'nin dostlukları Fred, Velma ve Daphne'nin de kendilerine katılmasıyla bir gizem avı işine dönüşür. Ekip, şimdi kariyerlerindeki en zor işle karşı karşıyadır. Hayalet köpek Cerberus'un dünyaya salınacağı bir planı haber alan ekip hemen bu işin peşine düşer. Scooby-Doo ise kendisiyle ilgili bir gizem olduğunu keşfeder.

Oyuncular: Frank Welker, Will Forte, Zac Efron

Yönetmen: Tony Cervone

4. Tenet

4. Tenet

Özet: Tüm dünyayı tehlikeye sokacak bir savaşın başlamasını önlemek için görevlendirilen gizli bir ajan, bunun için tehlikeli bir zaman yolculuğuna çıkar.

Oyuncular: John David Washington, Kenneth Branagh, Robert Pattinson

Yönetmen: Christopher Nolan

3. Torontolu Adam (The Man from Toronto)

3. Torontolu Adam (The Man from Toronto)

Özet: Dünyanın en ölümcül suikastçısı olan Torontolu Adam, beceriksiz bir girişimciyle karıştırılınca ortalık karışır. Girişimci adamın hayatta kalabilmek için suikastçıyla işbirliği yapmaktan başka şansı yoktur.

Oyuncular: Woody Harrelson, Kevin Hart, Kaley Cuoco

Yönetmen: Patrick Hughes

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Spiderhead

2. Spiderhead

Özet: Bir cezaevinde hapis yatan bir grup hükümlüye, tıbbi deneylere gönüllü olarak katılmaları karşılığında cezalarını kısaltma fırsatı sunulur. Ancak mahkûmlardan biri, aldığı ilaçlardan dolayı duygularının gerçekliği sorgulamaya başlar ve gerçeklerin peşine düşer.

Oyuncular: Chris Hemsworth, Miles Teller, Charles Parnell

Yönetmen: Joseph Kosinski

1. Aşkın Kıyameti

1. Aşkın Kıyameti

Özet: Hem reklam ajansı batmış hem de bir ton borçla baş başa kalmış Fırat, bu sıkışmışlığın arasında bir yoga etkinliğine katılır. Burada şarkıcı biz kıza yoğun duygular besleyen Fırat, onunla birlikte kendini bulacağı benzersiz bir yolculuğa çıkar.

Oyuncular: Pınar Deniz, Boran Kuzum, Yiğit Kirazcı

Yönetmen: Hilal Saral Ünalan

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın