Görüş Bildir
Haberler
Ne Giysem Derdine Farklı Açıdan Çözüm: Yaz Düğününe Giderken Ne Giymemeli?

etiket Ne Giysem Derdine Farklı Açıdan Çözüm: Yaz Düğününe Giderken Ne Giymemeli?

Fulin
29.06.2018 - 02:17

Elbette kimse kimsenin giyimine, zevkine karışacak değil. İsteyen istediğini giyer, ancak ortama ve duruma uyum sağlamak isteyen ve her zaman şık olmak isteyenler için her zaman belli kurallar ve giyilmeyecek parçalar vardır. Bunun düğünler için olanını düğün planlama uzmanlarının görüşleriyle açıklıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beyaz.

1. Beyaz.

Düğünde beyaz giyilmeyeceği dünyanın en bilinen moda kuralı olsa da, hala yaz mevsiminin cazibesine kapılıp bronzluğunu sergilemek isteyenler bu renge sarılıyor. Gelinden rol çalmayın, beyaz yerine krem, pudra, bebek mavisi gibi açık tonları tercih edebilirsiniz.

2. Aşırı dekolte.

2. Aşırı dekolte.

Kırmızı halıda bile aşırı dekolte kullanımı dikkat çekerken, sıradan bir düğünde fazlasıyla göze batar ve ilgi odağı olmanıza sebep olur. Bu şekilde ilgi odağı olmak istemediğinizi varsayarak, dozunda dekoltenin çok daha şık olduğunu hatırlatmak isteriz.

3. Kot olan her şey.

3. Kot olan her şey.

En uzaktan tanıdığınız birinin düğünü dahi olsa kot giyilmez. Kotun siyah olması da durumu kurtarmıyor; kumaş pantolon daha yerinde olacaktır.

4. Sezona uymayan renk ve kumaşlar.

4. Sezona uymayan renk ve kumaşlar.

Kimse sizi son moda giyinmiyorsunuz diye yargılayamaz, ancak kış renkleri ve kumaşları yaz düğünleri için gerçekten ağır kaçıyor.

5. Düğün temasıyla aynı renkler.

5. Düğün temasıyla aynı renkler.

Döşemelerle, sandalyelerle pişti olmamak için düğünün renklerini önceden öğrenmek gerekiyor. Öğrenilemeyen durumlarda mekanın ana renkleri ve konsept göz önünde bulundurulabilir. Örneğin bir kır düğününde çim yeşili sizi boğacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Spor giysiler.

6. Spor giysiler.

Bunu da bilmeyen yoktur, özellikle spor ayakkabı seçimi sıkça yapılıyor. Düz, sade ayakkabılar giyilebilir ama spor olmaz.

7. Aşırı payet.

7. Aşırı payet.

Payetli giysilerin düğünler için uygun olduğu düşünülür, oysa uzmanlara göre bu yanlış. Payet tüm ışıkları yansıtacak ve sürekli fotoğraf çekilen bu ortamda kötü bir görüntü yaratmanıza sebep olacaktır. Payetli, parlak detaylar olabilir ama abartıya kaçmamak şartıyla.

8. Abartılı aksesuarlar.

8. Abartılı aksesuarlar.

Herkes büyük, abartılı aksesuarlarını düğünlere saklar, ancak düğün ortamında sade takılar kullanılmasının düğün sahiplerine olan saygıyı gösterdiğine inanılır. Dev şapka, kolye ve küpeler evde kalabilir.

9. Pantolon.

9. Pantolon.

Aslında düğünde pantolon giymek iyi bir fikir ve kimsenin buna karşı çıktığı yok. Riskli bir seçim olduğu için düzgün seçilmeyen pantolonlar düğüne uygun olmuyor. Koyu renkler iş toplantısı, aşırı dar modeller günlük bir görüntü oluşturuyor. Uzmanlar tarafından pantolonun çok şık bluzlar ve ceketle kombinlenmesi gerektiği söyleniyor.

10. Mezuniyetten kalma elbiseler.

10. Mezuniyetten kalma elbiseler.

Herkes sahip olduğu gece elbiselerini birkaç kez giymek ister, ancak mezuniyet elbisesini yıllar sonra bir düğünde giymek iyi bir fikir değil. Eğer çocuksu durmayan, modaya uygun olmayan sıra dışı bir seçim yaptıysanız o zaman başka.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Büyük çanta.

11. Büyük çanta.

Düğünlerde ne kadar şık, kaliteli olursa olsun büyük çanta kullanılmaz. Ucuz da olsa mutlaka bir gece çantası edinmelisiniz.

12. Cenaze elbisesi.

12. Cenaze elbisesi.

Düğünlerde siyah giyilebileceği konusunda herkes hemfikir. Ancak siyah var, siyah var. Siyah bir elbise giyecekseniz mutlaka hareketli detayları olmalı, aksi takdirde boğucu bir görüntüden başka bir şey vermez.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
48
23
9
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

çeyrek altın olmuş 300 TL. ne düğünü arkadaş. Oturun oturduğunuz yerde. Evlenenler sizde düğün müğün yapmayın arkadaş. Nikahtan sonra direk balayına gidin. O... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

yazın tiril tiril elbiseler her yere uyuyo. çok da rahat oluyo.