Görüş Bildir
Haberler
Sevgilisi Müzisyen Olanların Adı Gibi Bildiği 15 Mevzu

Sevgilisi Müzisyen Olanların Adı Gibi Bildiği 15 Mevzu

Sevgi Çiler
12.10.2014 - 00:41 Son Güncelleme: 12.10.2014 - 01:51

1. Yoğun Provalar Sebebiyle Geceleri Yalnız Kalmak

Malum yaratıcılık güçleri geceleri baş gösteriyor ve bu doğrultuda çoğu prova gece gerçekleşiyor. Hatta kayıtlar da.. Yoğun çalışma dönemlerinde yatağa yalnız girip, sabahA karşı sevgilinizi karşılamaya alışır hale gelebilirsiniz.

2. Evde Süregelen Bir Tıngırdama Hali

Evde devamlı çalınan enstrümanlar, bazen hiç ses duymak istemediğinizde sizi çıldırtma noktasına getirebilir. Evet her iş sessiz sedasız olmuyor.

3. Arkadaşlarınıza Ondan Bahsederek Hava Atabilmek

Sevgilinizin müzisyen olduğunu söylediğinizde, onun sayesinde ortamın en cool'u oluverirsiniz. Başarılarıyla gururlanırken onunla hava atmak paha biçilemez.

4. Partnerinizin En Yaratıcı Olduğu Saatlerde Sizin Sızmanız

Gündüzleri uyuyup geceleri üreten müzisyenlerin yaşamına ayak uydurmak bazen zor olabiliyor. Çünkü siz işteyken uyuyup dinlenen sevgiliniz siz yorgunluktan bitmiş bir haldeyken oldukça dinç olabiliyor. İlişkideki saat farklılıklarını kıvrak manevralarla atlatmanız dileğiyle.

5. Devamlı Kalabalık ve Partiye Hazır Bir Ev

Bilindiği üzere müzisyenlerin çevresi geniştir ve sevenleri de çoktur. Sevgilinizin geniş arkadaş kitlesi sık sık evde olup, sizi bıktırabilir. Tabii kalabalıkta olmayı seviyorsanız, bu sizin için de süper bir durum.

6. Adrenalin ve Enerji Dolu Bir Hayat

Müzisyen bir eş adayıyla pek sıkıcı bir hayat sürmeniz ihtimal dahilinde değil. Renkli günler geçirmeniz kaçınılmaz.

7. Rafa Kaldırmanız Gereken "Kıskançlık" Hissi

Gözlerin daima sevgilinizin üzerinde dolaşması ve ona hayran kızlar olması muhtemel. Kendinize hakim olup sükunetinizi korumanız gerekiyor.

8. Ukala Hal ve Hareketleri

Ukala ve kendini beğenmiş bir sevgili istemiyorsanız müzisyenlerden uzak durun diyoruz. Kendilerinin genelde burunları kaf dağındadır, yok yok abartı değil gerçekten öyle.

9. Meşgul ve Düşünceli Zihinleri

Sizi dinliyor taklidi yapsalar da inanmayın. Hele söz yazarı bir müzisyen ise bahsettiğimiz boşuna konuşmayın genelde sizi dinliyor taklidi yapıp farklı alemlerde gezinirler.

10. Kaçıp Gitmeye Dünden Razı Oluşları

Çok da normal olmasını beklemediğimiz yaratıcı insanların üzerine fazla gitmeye gelmez. Onlara nefes alma alanı verin ki, sizden kaçıp kurtulmak istemesinler.

11. Üzülerek Kabul Ettiğimiz Şeytan Tüyleri

Daima çekicidirler. Bunu inkar etmek çok güç. Evet gıcık oluyoruz.

12. Nefret Edilen Turneler

Sevgilinizden ayrı kalmak, onu özlemek ve kıskanmak duygusunun patladığı andır turneler. Sevgiliniz için sevinmek, başarıları için gururlanmak yanında ondan ayrı kalacak olmanın hüznünü yaşarsınız.

13. Yoğunlukları Sebebiyle Arkadaş Toplantılarında Yalnız Kalmak

Kabul ediyoruz, yoğunlar ve çalışma saatleri belirsiz. Ancak kalabalıklar içinde yalnız kalmak da çekilir dert değil doğrusu.

14. Sevgilinizin Mesleğini İdrak Edemeyen Aileniz

Onlar için hobi kategorisi dışına çıkamayan müzisyenlik nasıl olur da para kazandırabilir? Sizin geçiminizden şüphe edecek olan ailenize sevgilinizin mesleğini açıklarken biraz zorlanmanız ihtimali olası.

15. BONUS: Doyasıya Müzik Keyfi

Sevgilinizin çalışması esnasında, provalarda, kayıtlarda ve konserlerde dinleme şansı yakalanılan doyasıya müzik keyfi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
11
7
7
3
2
2