Görüş Bildir
Haberler
Müzikte Ozan Tarzıyla 'Ömür Yetmez' Albümü Yayında!

Müzikte Ozan Tarzıyla 'Ömür Yetmez' Albümü Yayında!

Profesyonel gitaristliğiyle tanınan Veys Çolak son iki yıldır single çalışmalarıyla da sesini duyurmaya ve ilgi görmeye başlamıştı. 5 single çalışmasından sonra 4 şarkılık bir EP yayınlayan Veys Çolak, bu sefer ozan şarkılarını andıran bir sound tercih ederek şaşırtıyor. Geçtiğimiz aylarda Pi Cemiyeti radyosunda çaldığı, albüme de adını veren 'Ömür Yetmez' şarkısı yoğun ilgi görmüştü ve uzun zamandır da bekleniyordu. Bir süredir bekleyen takipçileri şarkıları artık tüm dijital platformlardan dinleyebiliyor. Güzel bir haber ise kısa sürede aynı tarzda single çalışmalarının da devam edeceği yönünde!

'Yollarda' şarkısı da yaylılarla süslenmiş modern bir ozan şarkısı. Orkestra etkisi hissettiğimiz bu şarkı sürprizli bir projede de yer alacak. Aynı zamanda ilk klip de bu şarkıya ait olacak. 

Albümde 'Devam Filmi' adında bir Gezi şarkısı da bulunuyor. 'Küçük Kardeşim' şarkısından sonra ikinci Gezi şarkısı diyebiliriz. Ruha dokunan bu şarkı bizi birkaç yıl öncesinin hüzünlü günlerine götürüyor. 

'Modern İnsan' şarkısı ise 10 yıl önce yazılan ve Veys Çolak'ın yıllarca üzerinde çalıştığı bir şarkı. İlk olarak Akustikhane kayıtlarında dinlediğimiz şarkı, albümde farklı bir versiyonla bizleri bekliyor. 

Veys Çolak son bir yıldır kendi solo projesinde ilerleme kaydediyor ve sağlam adımlarla müziğini gitaristliğin önüne taşıyor. Çok geçmeden Veys Çolak olarak ilerlediği bir müzik kariyeri yolunun sinyallerini veriyor! Başarılı ve bağımsız müziğinde bol şans diliyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ömür Yetmez

Ömür Yetmez

Veys Colak küçük yaşta org ve bağlama çalarak müziğe başladı. Lise yıllarında gitarla tanıştı ve üniversitede müzikoloji okudu. Çeşitli dergilerde müzik yazarlığı ve fotoğrafçılık yaptı. Bir yandan bir çok müzisyene gitarıyla eşlik ediyor diğer yandan da bağımsız bir müzisyen olarak kendi şarkılarını kaydetmeye devam ediyor. 5 single çalışmasının ardından 4 şarkılık mini albümü ‘Ömür Yetmez’i yayınladı. Şarkılarında akustik tınıları tercih ediyor.

Albümü dinlemek için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın