Görüş Bildir
Haberler
Mutluluklarının Sırrı Mesleklerinde: Ekranların Biri Oyuncu Diğeri Şarkıcı Olan Ünlü Çiftleri

Mutluluklarının Sırrı Mesleklerinde: Ekranların Biri Oyuncu Diğeri Şarkıcı Olan Ünlü Çiftleri

Meslek olarak şarkıcılık ve oyunculuğun birbirine yakın olması, birçok ünlünün mutlu birliktelikler yaşamasına neden olabiliyor. Ünlüler dünyasının biri şarkıcı diğeri oyuncu olan çiftlerini sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğuzhan Koç & Yağmur Tanrısevsin

Oğuzhan Koç & Yağmur Tanrısevsin

Kariyerine şu sıralar şarkıcılık ve söz yazarlığı ile devam eden Oğuzhan Koç, yaklaşık 2 yıldır 'Güneşi Beklerken’’ dizisi ile adını duyuran oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile aşk yaşıyor. Bu yıl nikah masasına oturacak olan ikili, kameralardan adeta köşe bucak kaçıyor.

Murat Dalkılıç & Merve Boluğur

Murat Dalkılıç & Merve Boluğur

Son 10 yılın en çok konuşulan isimlerinden başarılı ve yakışıklı şarkıcı Murat Dalkılıç da aşkı oyuncu Merve Boluğur'da buldu. Kısa süreli aşk yaşayan ikili, 2015 yılında nikah masasına oturdu. Oyuncu ve şarkıcı çiftler arasında en çok yakıştırılan çift, magazinden uzak evlilikleri ile mutluluğu yakalamış gözüküyor.

Kenan Doğulu & Beren Saat

Kenan Doğulu & Beren Saat

Pop müziğinin başarılı isimlerinden Kenan Doğulu, uzun yıllar sonra aşkı oyuncu Beren Saat ile buldu. Rol aldığı dizi ve filmler ile son yıllarda en iyi kadın oyuncular arasına giren güzel oyuncu, 2014 yılında ünlü şarkıcı ile nikah masasına oturdu. Ünlü ikili gözlerden uzak mutlu evlilikleri ile herkesi kendilerine hayran bırakıyor.

Deniz Baysal & Barış Yurtçu

Deniz Baysal & Barış Yurtçu

Rol aldığı projelerde oyunculuğu ile göz dolduran Deniz Baysal da aradığı aşkı müzik sektöründen buldu. Başarılı müzik guruplarından Kolpa'nın solisti olan Barış Yurtçu ile mutlu devam eden bir birliktelikleri var.

Murat Boz & Aslı Enver

Murat Boz & Aslı Enver

Şarkıcılık, oyunculuk ve jüri üyeliği derken birçok konuda rakiplerinin bir adım önüne geçen Murat Boz, aşkı film setinde yakaladı. Yaklaşık bir buçuk yıldır ünlü oyuncu Aslı Enver ile beraber olan şarkıcı bir dargın bir barışık devam eden bir ilişki içerisinde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büşra Pekin & Ersay Üner

Büşra Pekin & Ersay Üner

''Çok Güzel Hareketler Bunlar'' ile hayatımıza giren ve daha sonrasında rol aldığı tüm projelerde adından söz ettiren başarılı oyuncu Büşra Pekin de aşkı müzik dünyasında buldu. Başarılı söz yazarı ve şarkıcı Ersay Üner ile aşk yaşayan oyuncu, mutluluktan adeta havalara uçuyor.

Gökhan Keser & Rüveyda Öksüz

Gökhan Keser & Rüveyda Öksüz

Hem oyuncu hem şarkıcı olan Gökhan Keser de aşkı dizi setinde bulan ünlülerden. Seslendirdiği şarkılarla müzikseverlerin beğenisini kazanan yakışıklı şarkıcı, oyuncu Rüveyda Öksüz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz yıl yayınlanan ''Sen Benimsin'' dizisinde tanışan ve aşk yaşayan ikilinin gözlerden uzak aşkları evlilik yolunda ilerliyor.

Kutsi & Feyza Çıpa

Kutsi & Feyza Çıpa

Başarılı şarkıcı Kutsi uzun yıllardır şarkıcılığı ve oyunculuğu bir arada götürüyor. Rol aldığı dizi projeleri ve albümleri ile iki koldan adından söz ettiriyor. İlk evliliğini iki çocuğu ile bitirme kararı alan Kutsi, aşkı bu kez dizi setinde buldu. Oyuncu Feyza Çıpa ile bir süredir aşk yaşayan şarkıcı, bu yaz nikah masasına oturuyor olacak.

Can Bonomo & Öykü Karayel

Can Bonomo & Öykü Karayel

Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil etmesiyle herkesin dikkatini çeken şarkıcı Can Bonomo'nun da aşkta tercihi oyuncu güzeller oluyor. Bir dönem manken Didem Soydan ile aşk yaşayan şarkıcı şu sıralar güzel oyuncu Öykü Karayel ile aşk yaşamaya başladı.

Hande Yener & Ümit Cem Şenol

Hande Yener & Ümit Cem Şenol

Türk Pop müziğinin güçlü isimlerinden Hande Yener de son aşkını model ve oyuncudan yana tercih etti. Şarkıları ile milyonları peşinden koşturan şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Ümit Cem Şenol ile nişanlandı. Ümit Cem Şenol şimdilerde oyunculuk eğitimi almakta... Yakın zamanda televizyonda görürseniz şaşırmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıraç & Ayşe Şule Bilgiç

Kıraç & Ayşe Şule Bilgiç

Anadolu Rock müziğin sevilen isimlerinden şarkıcı Kıraç'ın da aşkta yüzü oyuncu Ayşe Şule Bilgiç ile güldü. Güzel oyuncu ''Bir İstanbul Masalı'' dizisinde Zeynep, ''Kurşun Yarası'' dizisinde ise Isadora karakterlerine hayat verdi. Ünlü şarkıcı 2008 yılında güzel oyuncu ile evlenerek 2 çocukları ile beraber gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

Çiçek Dilligil & Bora Öztoprak

Çiçek Dilligil & Bora Öztoprak

''Baskül Ailesi'', ''Kaygısızlar'' ve ''Çılgın Bediş'' dahil olmak üzere çok sayıda dizi ve filmde rol alan oyuncu Çiçek Dilligil'in eşi de şarkıcı. 1997 yılında müzisyen Bora Öztoprak ile hayatını birleştiren oyuncu eşi ve oğlu ile mutlu bir yaşam sürdürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
24
15
9
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maide Bozkurt

editör ne güzel anlatmışsın evliyken aldatıp başkasına gidenleri falan