Görüş Bildir
Haberler
Mutlu Bir İlişki Yaşamak İçin Hangi Tiplerden Uzak Durmalısınız?

Mutlu Bir İlişki Yaşamak İçin Hangi Tiplerden Uzak Durmalısınız?

Mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız, uzak durmanız gereken tipleri iyi analiz etmeniz gerekiyor. Çünkü, çevremizde her çeşit insan var. Bu tipleri sizin için analiz ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıskançlığın dozunu asla tutturamayan tipler

Kıskançlığın dozunu asla tutturamayan tipler

Kıskançlık da diğer her duygu gibi dozunda yaşanması gereken bir durum. Bunu abarttığınız zaman, karşınızdaki insanın da kendinizin de hayatını zindana çeviriyorsunuz. Aman o kız kim, bu adamla konuşma gibi cümleler, yeri geldiğinde aile bireylerini bile kıskanmak, giyilen kıyafete karışmak gibi durumlar gerçekten güzel giden bir ilişkiyi bile sonlandırabilir. Bu nedenle bu tarzda olduğunu bildiğiniz insanlardan uzak durmakta fayda var.

Her koşulda yalan söylemeyi seçen tipler

Her koşulda yalan söylemeyi seçen tipler

Hayatınızı bu tarz tipler öyle bir zehirler ki, siz durumun farkına vardığınızda iş işten geçmiş olur. Hayatında yalan söylemeyi alışkanlık haline getiren insanı da siz düzeltemezsiniz. Bunun için hiç boşa çabalamayın, kendi hayatınıza odaklanın.

Hayatını çıkarları uğruna yaşamayı seçen tipler

Hayatını çıkarları uğruna yaşamayı seçen tipler

Herkesi kullanmaya çalışan, herkesle bir çıkar için arkadaşlık kuran tipleri zaten ilk görüşte anlarsınız. Bu nedenle bu gibi insanlara karşı her halükarda temkinli olmakta fayda var. Bu tarz insanlar, duygularını çıkarları uğruna yanlış lanse edebilir. İşin sonunda, kandırılmış biri olarak tek başınıza kaldığınızda da dizlerinizi çok döversiniz, bizden söylemesi....

Olgunlaşmamış hala çocuk kalmış tipler

Olgunlaşmamış hala çocuk kalmış tipler

Kendini olgun biri gibi göstermeye çalışsa da aslında minik bir çocuk gibi davranan bu tipleri şıp diye anlarsınız. Saçma sapan şeylerin havasını atmaya çalışırlar, kendilerini geliştirmekten uzak olmalarına rağmen her şeyin en iyisini bildiklerini sanarlar... Aman, uzak durun!

Bağımlı ve sorumsuz tipler

Bağımlı ve sorumsuz tipler

Alkole ya da uyuşturucuya bağımlı bir partner sizin başınıza gelebilecek en ama en kötü şeylerden biri olacaktır. Alkol ya da uyuşturucu bağımlısı birini hayatınıza aldığınız an onun duygu durum bozukluklarının bu kötü alışkanlığı nedeniyle olduğunu bildiğiniz halde elinizden hiçbir şey gelmez. Ona yapabileceğiniz en iyi şey tedavi olmasını sağlamak olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşkolik tipler

İşkolik tipler

Hayatındaki ilk odak noktası işi olan biriyle beraberseniz kendinizi yalnız bir ilişkiye hazırlamanız gerekiyor. Çünkü, sürekli çalışmak zorunda hisseden bu insan size ihtiyacınız ilgiyi verebilecek boşluğu asla yakalayamayacak.

Bencillikten sıtkı sıyrılmış tipler

Bencillikten sıtkı sıyrılmış tipler

Her zaman sadece kendi istedikleri olsun, kendi fikirleri onay görsün diye bekleyen bencil bir insanla beraber olduğunuz zaman hayatınızı geride bırakıp tamamen ona odaklanmanız ve tüm hayatınızı o kişinin üzerinden planlamanız gerekecek. Sizce gerek var mı böyle bir şeye?

Çok farklı dünyaların insanı olan tipler

Çok farklı dünyaların insanı olan tipler

Hayat görüşlerinizin tamamen farklı olduğu biriyle beraber olmak ilk etapta zıt kutupların çekiciliğiyle size cazip gelse de zaman içerisinde çok ama çok yorucu bir hale gelecektir. Kendinizi böyle bir topun altına atmanız ciddi bir risk.

Aşırı ilgi budalası tipler

Aşırı ilgi budalası tipler

Sizin nasıl bir durumda olduğunuzu hiç önemsemeden her an her dakika onunla ilgilenmenizi isteyen ve asla size özel alan bırakmayan bu insanlarla yaşanacak ilişkinin ömrü ne yazık ki pek uzun olmayacaktır. Sonuç olarak, herkesin özel alana ve zamana ihtiyacı var.

Egosu kendi boyunu aşan tipler

Egosu kendi boyunu aşan tipler

Egosu artık dağları aşmış, her fırsatta kendini ön plana çıkaran ve egosu yüzünden gururunu çok fazla önemseyen bu tipleri hayatınızın en ama en dış tarafında bırakın. Ömür törpüsü birine hiç ihtiyacınız yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tripkolik tipler

Her fırsatta trip atmayı kendine görev bellemiş bu tipler sizi bir süre sonra zıvanadan çıkartacaktır. Gönlünü almaya çalışsanız bile bu tribe devam ederler çünkü garip tipler bunlar. Çıldırmışlar...

Asla ciddi olamayan tipler

Ciddi olması gereken durumlarda sizi asla ciddiye almayan, her cümleniz üzerinden mizah yapmaya kasan bu çakma komedyenlerden uzak durun. Cinnet geçirirsiniz, bizden söylemesi.

Hatasını asla kabul etmeyen tipler

Bir sıkıntınız olduğunda, kendisine gidip konuşmaya çalışırsınız ama asla hatalarını kabul etmezler. Bir şekilde yine siz suçlu olur ve özür dileyen taraf siz olursunuz. Böyle böyle artık o insanla hatalarını konuşasınız bile gelmez. İçinize ata ata balon gibi şişersiniz.

Asosyal tipler

Asosyal tipler

Hiçbir arkadaşınızla tanışmaya yeltenmeyecek, sizinle asla dışarı çıkmayacak, bıraksanız 3 ay uyuduğu yataktan kalkmayacak bu insanı sosyalleştirmek sizin göreviniz değil. Siz ne annesiniz ne de baba.

Bakımsız tipler

Bakımsız tipler

Buluştuğunuzda gelen kötü kokunun o görüşmeye gelen kişiden kaynaklandığını anlamanın üzüntüsünü bilemezsiniz. Haftada bir gün duş alan, saçına sakalına, giyimine dikkat etmeyen biriyle beraber olarak temizlikçisi haline dönmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzak durun bu tiplerden. Aman diyoruz, aman!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
20
7
7
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çağrı Hırsava

E insan kalmadı.Ben yine yalnız,yine yıkık...

Mida yuhen

Kıskanç maço atarli giderli, arabesk yaşamlı... belki ilginç gelecek ama çok kibar insanlardan da uzak durun. En önemlisi kızlar için; belli bir yaş üstü hen... Devamını Gör

Orhan Ataşalan

Sert, haşin, gaddar, bilakis çok kibarım, iyi dans ederim, ısrar ederim o kadar.

Pasif Kullanıcı

Telefonunu yazmayı unutmuşsun.