Görüş Bildir
Haberler
Mutfaktaki Alışkanlıklarına Göre Karakterin Hakkında Daha Önce Duymadığın Bir Şey Söylüyoruz!

Mutfaktaki Alışkanlıklarına Göre Karakterin Hakkında Daha Önce Duymadığın Bir Şey Söylüyoruz!

intema
02.07.2018 - 20:14

'Mutfağım benim hakkımda ne anlatabilir ki?' diye mi düşünüyorsun? Öyleyse çok yanılıyorsun! Hadi, yanıtını almak için hemen teste!

1. İlk olarak, mutfak senin için neden önemli?

2. Doğduğun evdeki mutfağı hatırlıyor musun peki?

3. Peki ne sıklıkla yemek yapıyorsun bakalım?

4. Herkesin mutfağının kendine has bir düzeni vardır, seninkini anlatır mısın biraz?

5. Bu soru da çok önemli: Televizyon var mı peki mutfağında?

6. Mutfakta yemek yaparken ne tarz müzik dinlemeyi tercih edersin diye sorsak sana?

7. Başkalarıyla yemek yapmayı mı daha çok seversin yoksa tek başına mı?

8. Son olarak, mutfağında geçirdiğin anlardan hangisi daha keyifli senin için?

Sandığından daha duygusalsın!

Görüyoruz ki sen oldukça düşünceli ve duygusal bir karaktere sahipsin. Genellikle kendini dinlemeyi ve yalnız vakit geçirmeyi seviyorsun. Hatta kalabalık etkinliklerdense yalnızlığı tercih ediyorsun çoğu zaman. Bunun yanında senin için en önemi şeyin de anıların olduğunu söyleyebiliriz. Anıların sana mutluluk, yaşam enerjisi veriyor adeta! Bu nedenle seni çok mutlu edeceğini düşündüğümüz bir haberimiz var: Senin hakkında bu kadar çok şey anlatan mutfağında daha güzel anlar yaşa, daha güzel anılar biriktir diye Intema mutfaklar şimdi %40'a varan indirimlerle! Hadi, hemen incelemek için buraya tıkla!

Sen mükemmeliyetçisin!

Görüyoruz ki sen her şey istediği gibi olmadan asla memnun olmayan kişilerdensin, yani tam anlamıyla bir mükemmeliyetçisin! En basitinden, her zaman daha iyisini yapabileceğini bildiğin için yaptığın yemeklerden bile memnun kalmıyorsun. Ayrıca oldukça düzenli ve net birisin, yani etrafında bulunan her şeyin yerli yerinde olması seni rahatlatıyor ve memnun ediyor. Düzen olmadan verimliliğin düşüyor adeta! En iyi işleri kendi alanında, kendi düzenin içindeyken başarıyorsun. Bu nedenle seni çok mutlu edeceğini düşündüğümüz bir haberimiz var: Senin hakkında bu kadar çok şey anlatan mutfağında daha güzel anlar yaşa, daha güzel anılar biriktir diye Intema mutfaklar şimdi %40'a varan indirimlerle! Hadi, hemen incelemek için buraya tıkla!

Hayatı heyecanla yaşıyorsun!

Görüyoruz ki sen hayata tutkuyla bağlı ve her daim heyecanla yaşayan birisin! Farkında olmasan bile, her zaman eğlenmeyi ve anın tadını çıkarmayı çok iyi biliyorsun. Parkta yaptığın kısa bir yürüyüşten bile öylesine keyif alıyorsun ki çevrendeki insanlar da her zaman senin bu enerjinden etkileniyor. Ama en sevdiğin de evinde, mutfağında sevdiklerinle geçirdiğin anlar! Bu nedenle seni çok mutlu edeceğini düşündüğümüz bir haberimiz var: Senin hakkında bu kadar çok şey anlatan mutfağında daha güzel anlar yaşa, daha güzel anılar biriktir diye Intema mutfaklar şimdi %40'a varan indirimlerle! Hadi, hemen incelemek için buraya tıkla!

İnanılmaz kararlı birisin!

Görüyoruz ki senin karakterinin en belirgin özelliği insanları şaşkınlık içinde bırakan kararlılığın. Çoğu zaman küçücük bir şeye karar vermek için uzun uzun düşündüğünü sanıyorsun ama aslında durum bunun tam tersi. Ne olursa olsun, ne kadar düşünürsen düşün vereceğin karar hep bellidir senin. Mesela bu akşam ne yiyeceğini bile biliyorsundur eminiz. Bu kararlılığın da hayatının her alanında senin için bir avantaj oluşturuyor aslında bizden söylemesi. Şimdi 'Bunun verdiğim cevaplarla ne ilgisi var?' diyebilirsin ama bilmiyorsun ki mutfağın aslında senin için ne kadar kişisel ve önemli bir alan. Ee durum böyle olunca mutfağındaki davranışların da karakterin hakkında pek çok şey söylüyor! Senin hakkında bu kadar çok şey anlatan mutfağında daha güzel anlar yaşa, daha güzel anılar biriktir diye Intema mutfaklar şimdi %40'a varan indirimlerle! Hadi, hemen incelemek için buraya tıkla!