Görüş Bildir
Haberler
Müstakbel Kocanın Mesleğini Tahmin Ediyoruz!

etiket Müstakbel Kocanın Mesleğini Tahmin Ediyoruz!

Yalnızlık Allah'a mahsus! Bir gün herkes bu dünyadaki diğer yarısını bulacak ve belki evlenecek, belki de resmiyete dökmeyecek fakat yine de bir ömür hayat arkadaşı olacak...

Peki o gelecekte sizi bekleyen, alnınızın yazısı insanın hangi meslekle meşgul olacağını merak ediyor musunuz?

Cevabınız evet ise sizi böyle alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evleneceğin o hayallerindeki adama en yakın jön sence hangisi olur?

2. Peki ilk buluşmanızda nereye gitmek istersin?

3. Müstakbel kocan ile beraber bir davete gideceksiniz. Ne tarz bir şey giyeceksin?

4. Ve o an geldi! Sana evlenme teklif ediyor! Sence o biricik müstakbel kocan hangi cümleleri tercih edecek?

5. Peki sen bu teklifi niçin kabul edeceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düğününüz nasıl olsun?

7. Peki müstakbel kocanla nerede yaşamak istersin?

8. Peki bu güzel evliliğinizin tuzu biberi tartışmalarınız, eşinin en çok hangi özelliğinden dolayı çıkacaktır sence?

8. Peki bu güzel evliliğinizin tuzu biberi tartışmalarınız, eşinin en çok hangi özelliğinden dolayı çıkacaktır sence?

9. Sence o nasıl bir baba olacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mafya karısı olacaksın!

Mafya karısı olacaksın!

Tehlikeli, ateşli ve güçlü erkek seviyorsun. O da seni seviyor! Evliliğiniz ise biraz fırtınalı olacak. Bazı günler aniden bavul toplayıp ülke dışına çıkmanız bile gerekebilir! Düşmanlarınız ise gırla! O, tehlikenin ta kendisi olsa da, sevdiklerini hep korumaya çalışacak! Işıltılı ve lüks bir hayata sahip olacaksınız bebeğim. Ayrıca kısa bir süre sonra da 'şen dul' kategorisine yükselebilirsin de!

Doktor karısı olacaksın!

Doktor karısı olacaksın!

Bazen sinir bozucu derecede gerçekçi, hatta tabir-i caizse 'odun' olsa da, o sevgisini sözlerle değil yaptığı somut şeylerle göstermeyi seven biri olacak. O huzurlu bir hayat istiyor. Çapkın değil, kötü alışkanlıkları yok. Saygılı ve efendi! Düzgün karakterinle sen bu evliliği uzun yıllar boyunca düzgünce yaşayacaksın. Bu devirde en iyisi valla!

Milletvekili karısı olacaksın!

Milletvekili karısı olacaksın!

Zeki ve karizmatik erkek seviyorsun. O öyle biri ki, mıknatıs gibi herkesi kendisine çekiyor. Gerçek bir lider. Ayrıca ağzı da çok iyi laf yapıyor. Yardımsever, çalışkan! Her durumu dengeleyebilen biri. Sen de baskın bir karakter olarak, muazzam bir denge sağlayacaksınız ve çok mutlu bir aşk yaşayacaksınız. Önünüzdeki meşgul ve kalabalık hayatın arasında yaşadığınız aşk sahip olduğunuz en güzel şey olacak!

Mühendis karısı olacaksın!

Mühendis karısı olacaksın!

Rahat bir insansın, drama sevmiyorsun, yükseklerde de gözün yok. Kalbinin kaydığı insan da senin gibi eğlenceli ve tatlış biri! Bazen biraz çocuksu ve umursamaz ama olsun. Seni tüm kalbiyle sevecek. Evliliğiniz adeta evcilik oyunu gibi geçecek. En iyi arkadaşınla bir ömür gülüşeceksiniz!

Müzisyen karısı olacaksın!

Müzisyen karısı olacaksın!

Ona nasıl aşık olmazsın ki? Karizmatik, eğlenceli ama bazen de hüzünlü, umursamaz ama kırılgan... Ayrıca herkes de onun peşinden koşuyor. İlgi çekmeyi seviyor ve söylediği şarkılarla karmaşık iç dünyasını açıyor. Fakat evliliğiniz biraz fazla inişli çıkışlı olabilir. Kıskançlık ve geleneksel tarzdan uzak yaşamayı sorun etmezsen, bu ilişki olur! Sonuçta o aşkı hayatının ta ortasına koyuyor!

Yazar karısı olacaksın!

Yazar karısı olacaksın!

Depresif, sıkılgan, bazen de suskun ve çözmesi zor biri ama bir konuştu mu senin adeta kalbine dokunuyor. Sen de çok 'düz' bir insan sayılmazsın hani! Seni çok iyi anlıyor. Bu evliliğin geleneksel çizgiden uzak olacağını ve sürekli varoluşsal bunalımlara giren kocan sayesinde çoğu zaman sabır zorlayıcı olacağını bilmelisin. Pek zengin olamayacaksınız ama yeter ki gönüller bir olsun!

Basketbolcu karısı olacaksın!

Basketbolcu karısı olacaksın!

O nasıl hırslı, nasıl inatçı biri var ya! Seni nikah masasına oturtana kadar yapmadığı kalmayacak, seni kazanmak için çok ama çok çabalayacak. Enerjik ve atletik biri olan bu koca adayını reddetmen için geçerli bir sebep olmadığını gördüğünde de evleneceksiniz. Biraz atarlı giderli ve rekabetçi biri olsa da, manipüle etmesi kolay biri olduğundan gayet iyi anlaşacaksınız. Gürültüsü eksik olmayan harika bir aileniz olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2040
1282
423
404
172
111
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sarap tortusu

onedioda hem üstün zekalıyım hem kocam müzisyen hem de mükemmel sevgiliyim. burası benim wonderlandim

Pasif Kullanıcı

Mühendis karısı olacakmışım. mühendis istiyorum gel beni al al beni al

kronik blue

benim herif mühendis çıktı