Görüş Bildir
Haberler
Muslera Kariyerinin En Kötü Sezonunu Geçiriyor

Muslera Kariyerinin En Kötü Sezonunu Geçiriyor

Caner
16.11.2014 - 15:54
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray kalecisi Muslera, futbol hayatının en kötü günlerini bu sezon yaşadı. Uruguaylı file bekçisi, 13 resmi maçta toplam 24 gol yiyerek, kötüye doğru giden grafiğini daha da aşağı taşıdı.

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, hayatının en kötü sezonunu geçiriyor. Sezon başından bu yana Süper Lig’de 9 ve Şampiyonlar Ligi’nde 4 olmak üzere 13 maçta forma giyen Uruguaylı eldiven, kalesinde toplam 24 gol gördü. 28 yaşındaki file bekçisinin aktif futbol hayatı boyunca hiç bu kadar gol yemediği belirlendi.

Muslera’nın 2007 yılından bu yana, her sezon forma giydiği ilk 13 maçında kalesinde gördüğü gollere bakıldığında, deneyimli kalecinin geçen sezonları mumla aradığı ortaya çıktı. Tecrübeli file bekçisi, bu sezon Avrupa arenasındaki üç maçta dörder gol yerken, yine ligdeki Başakşehir karşılaşmasında da aynı sayıda golü kalesinde gördü. Uruguaylı eldivenin Türkiye’deki kâbus gibi sezonu milli takıma da yansıdı. Uruguay önceki gün Kosta Rika ile karşı karşıya gelirken maç 3-3 bitti, Muslera filelerinde üç gol birden gördü.

Skorer

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0