Görüş Bildir
Haberler
Murat Ongun'dan CNN Türk'e Tepki: 'Cevap Hakkımıza Saygı Duyun'

Murat Ongun'dan CNN Türk'e Tepki: 'Cevap Hakkımıza Saygı Duyun'

Ulaş
02.01.2022 - 23:58

İBB Sözcüsü Murat Ongun, 'CNN Türk yine tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınlıyor. Tevfik Göksu’nun asılsız ve uydurma iddialarına yanıt vermek çok kolay. Yeter ki, cevap hakkımıza saygı duyun' diyerek tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, AKP'ye yakınlığıyla bilinen CNN Türk'e tepki gösterdi. Ongun, 'Cevap hakkımıza saygı duyun' dedi.

İBB AKP Grup Başkanı ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CNN Türk'te katıldığı programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne başlatılan özel teftiş hakkında konuştu.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "CNN Türk yine tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınlıyor" diyerek tepki gösterdi.

Ongun, başka bir paylaşımında, AKP'li Göksu'nun, "Murat Ongun mahkeme kararı ile yalancı ilan edilmiştir" dediğini aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
11
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sirius

istanbul seçimlerindeki ali ihsan yavuz neyse tevfik göksuda odur şuan iyi kıvırıyor zamanı gelince kullanılmış mendil gibi çöpe atacaklar onu haberi bile ol... Devamını Gör

Emre Öztürk

global cnn bu bizim cnn'ni teftiş edecekti noldu o iş.

Serkan

Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Cevap hakkı vermeye bile korkuyorlar. Üstelik bir o kdar da yüzsüzler.