Görüş Bildir
Haberler
Muharrem İnce'den Muhalefete Eleştiri: '6 Ayda Dağılırsınız'

Muharrem İnce'den Muhalefete Eleştiri: '6 Ayda Dağılırsınız'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “8-10 kişi bir araya gelecek, indirdiniz diyelim, nasıl anlaşacaksınız. 6 ayda dağılırsınız siz. 6 ayda dağılırlar” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnce, memleketi Yalova’da partisine yeni katılan 200 üye için düzenlenen rozet takma törenine katıldı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda konuşan İnce, iktidar ve muhalefete eleştirilerde bulundu. Memleket Partisi’nin kısa sürede örgütlendiğine değinen İnce, tüm Türkiye’yi dolaştığını anlattı. İnce, seçime 1,5 yıl olduğunu ve buna en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Muhalefetin sağlam planlarla hareket etmediğine dikkati çeken İnce, kendi gücüne güvenmeyen muhalefeti sert dille eleştirerek, “Kendi gücüne güveneceksin önce. 8-10 kişi bir araya gelecek, indirdiniz diyelim, nasıl anlaşacaksınız. 6 ayda dağılırsınız siz. 6 ayda dağılırlar” dedi.

'Nasıl anlaşacaksınız?' 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
25
18
9
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DoctorWhat

mevzu zaten bir restorasyon hükümetinin kurulması, yeni bir parlementer sistemin inşa edilmesi. Sistem hallolduktan sonra yeniden seçime gidilir zaten sonsuz... Devamını Gör

Countess Rain

Yeni sevgili yaptığımı duyan eski sevgilim :DD

Aslı Aksoy

Kendisini ittifaka çağırsalar takla atarak gidecek asfıojasklmfsdf