Görüş Bildir
Haberler
Son Depremler: En Son Nerede Deprem Oldu? İşte 20 Aralık Kandilli ve AFAD Son Depremler Sayfaları...

Son Depremler: En Son Nerede Deprem Oldu? İşte 20 Aralık Kandilli ve AFAD Son Depremler Sayfaları...

Sunay Korkmaz
20.12.2020 - 10:23

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Muğla’nın Ula ilçesinde saat 06.14’te 3.9 ardından 06.16’da ise 3.8 büyüklüğünde iki artçı deprem meydana geldi. Muğla’nın ardından ise Van’dan bir deprem haberi geldi. Saat 07:32’de meydana gelen Van’ın Başkale ilçesindeki depremin şiddeti ise 4.4 olarak belirlendi. Ula ve Başkale’nin çevre illerinde de hissedilen depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. İşte 20 Aralık Aralık'ta yaşanan depremlerle ilgili tüm detaylar ve Kandilli ve AFAD son depremler sayfaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muğla Ula'da 3,9 Büyüklüğünde Deprem

Muğla Ula'da 3,9 Büyüklüğünde Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Muğla'nın Ula ilçesinde saat 06.14'te 3,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem, yerin yaklaşık 11,99 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Depremden yaklaşık 2 dakika sonra Ula'da 3,8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İkinci sarsıntı, yerin yaklaşık 14,18 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Van'da 4,4'lük Deprem

Van'da 4,4'lük Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, merkez üssü Van'ın Başkale ilçesinde Richter ölçeğine göre, 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 13 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, Başkale ve çevre ilçelerde hissedildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) ise Başkale'deki depremin büyüklüğünü 4.5, derinliğini ise 5.8 kilometre olarak açıkladı.

En Son Deprem Nerede Oldu?

En Son Deprem Nerede Oldu?

Deprem kuşağında olan Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor. 👇

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Aşağıdaki Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın