Görüş Bildir
Haberler
Muğla Datça'da Deprem: Datça'da Deprem mi Oldu? 21 Ekim Perşembe AFAD ve Kandilli Deprem Listesi...

Muğla Datça'da Deprem: Datça'da Deprem mi Oldu? 21 Ekim Perşembe AFAD ve Kandilli Deprem Listesi...

Son dakika haberine göre Datça'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasthanesi, deprem büyüklüğünün 4.5 olduğunu açıkladı. Kısa süreli endişe yaratan deprem, ilk belirlemelere göre yıkıma yol açmadı. Türkiye’nin dört bir yanında aktif fay hatları bulunması sebebiyle vatandaşlar deprem haberlerine yoğun ilgi gösteriyor. ‘Son deprem nerede oldu’ ve ‘deprem mi oldu’ sorularına cevap aranıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın yayınladığı son depremler sayfası…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kandilli'den gelen bilgiye göre Datça'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin yaşanmasının ardından, o ilde yaşayan vatandaşlar sosyal medyada depremi hissettiklerini dair mesajlar paylaştı. Peki 'Datça'da deprem mi oldu? Datça neden sallandı?

21 Ekim Afad ve Kandilli Son Depremler

21 Ekim Afad ve Kandilli Son Depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımlarına bakarak çevrenizde deprem gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın