Görüş Bildir
Haberler
Muazzez Ersoy'un Olay Yaratan Açıklaması: Beni Moruk Olarak Göremeyeceksiniz!

Muazzez Ersoy'un Olay Yaratan Açıklaması: Beni Moruk Olarak Göremeyeceksiniz!

GNS
21.11.2021 - 21:21

Klasik Türk Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy yaptığı açıklamalarla olay oldu. 63 yaşındaki sanatçının katıldığı 'Biz Bize' programında 'Kimse beni moruk olarak göremeyecek' ifadelerini kullanması herkesi şaşırttı. Ersoy, hayatını sadece müzik üzerinden para kazanarak ilerletmek istediğini fakat durumun buna el vermediğini belirtti. İşte Muazzez Ersoy'un o açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

63 yaşındaki Klasik Türk Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy yaptığı açıklamalarla şaşkına çevirdi. Nostalji Kraliçesi olarak tanınan Ersoy 'Beni asla moruk olarak göremeyeceksiniz' ifadelerini kullandı. İşte Muazzez Ersoy'un açıklamaları...

Kimse Beni Moruk Olarak Göremeyecek

Kimse Beni Moruk Olarak Göremeyecek

Ersoy, Para'da yayınlanan Sinan Özedincik ve Sonat Bahar'ın sunduğu 'Biz Bize' programına konuk oldu. Sanatçı Muazzez Ersoy:

'Elbette yaşlanacağım ama beni kimse moruk olarak göremeyecek. Bizim işimiz estetik, hekimlere çok iş düşüyor. Yeter demeleri gerekli, bazı mimiklerin lazım olduğunu söylemeleri gerekir. Tek tip oldu ifadeler.' dedi.

Şarkı Söyleyerek Para Kazanamıyorum

Şarkı Söyleyerek Para Kazanamıyorum

Ersoy sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“Piyasa müsaade etse sadece şarkı söylemek istiyorum. Ama şarkı söyleyerek para kazanamıyorum ki. Ben hiçbir zaman aç tiyatrocu olmadım. Tiyatrodan da para kazandım. Rahmetli Hasan Saltık sana albüm yapacağız demişti. 55 yaşında beni pop star mı yapacaksın dedim. Kalan Müzik'ten çıkan kalır dedi. O şekilde bir albüm çıkarmıştık. Ama pandemi bir patladı. Hâlâ şarkı söylemek istiyorum. Benim bütün tiyatro eserlerimde müzik çok öndedir.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın