Görüş Bildir
Haberler
MSÜ Geç Başvuru Ne Zaman, Bugün mü? MSÜ Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar, Nasıl Yapılır?

MSÜ Geç Başvuru Ne Zaman, Bugün mü? MSÜ Geç Başvuru Ücreti Ne Kadar, Nasıl Yapılır?

Milli Savunma Üniversitesi’nde okumak isteyen öğrenciler, MSÜ sınavlarına hazırlanıyor. MSÜ başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Başvuru tarihlerini kaçıran adaylar, MSÜ geç başvuruyu bekliyordu. ÖSYM 2022 sınav takvimine göre, MSÜ geç başvuruları bugün yapılacak. Peki, MSÜ geç başvuru ücreti kaç TL olacak? İşte sosyal medyada gündem olan MSÜ geç başvuru ile ilgili tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

MSÜ başvurularıyla ile ilgili araştırmalar çoğalmış durumda. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan MSÜ başvuruları sonrasında gözler MSÜ geç başvurusundaydı. MSÜ geç başvuru ile ilgili ayrıntılar haberimizde…

MSÜ Geç Başvuruları Bugün Yapılacak

MSÜ Geç Başvuruları Bugün Yapılacak

ÖSYM'den yapılan açıklamada yer alan bilgilere göre geç başvurular 22 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Aynı gün saat 10:00'da başlayacak başvurular saat 23:59'da sona erecek. Adaylar başvurularını ÖSYM'nin AİS sayfası üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Sınava başvuruda HES kodu bilgisi alınacağından adayların, sınava başvuru işlemi yapmadan veya başvuru için başvuru merkezlerine gitmeden önce HES kodunu edinmiş olmaları gerekmektedir. Adaylar, HES kodunun nasıl edinileceği bilgisine Sağlık Bakanlığının https://hayatevesigar.saglik.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2022-MSÜ Kılavuzunda yer almaktadır.

2022 MSÜ Geç Başvuru Kılavuzu İçin Tıklayın…

MSÜ Geç Başvuru Ücreti Kaç TL Oldu?

MSÜ Geç Başvuru Ücreti Kaç TL Oldu?

MSÜ başvuru ücreti 130 TL olarak açıklanmıştı. MSÜ geç başvuru için ödenmesi gereken ücreti ise yüzde 50 zamlı olarak ödenecek. MSÜ geç başvuru ücreti 195 TL oldu.

MSÜ Ne Zaman?

MSÜ Ne Zaman?

MSÜ 2021 yılında 27 Mart tarihinde merkezi olarak uygulanacak. Sonuçlar 14 Nisan'da erişime açılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın