Görüş Bildir
Haberler
Motivasyoncu Ayağınıza Geldi! İhtiyacınız Olduğu Anda Size Hızır Gibi Yetişecek 15 Video

Motivasyoncu Ayağınıza Geldi! İhtiyacınız Olduğu Anda Size Hızır Gibi Yetişecek 15 Video

Gökhan A.
01.10.2017 - 02:37

Günlük hayatta olsun iş yaşamımızda olsun zaman zaman pes ettiğimiz anlar oluyor ve herkeste olduğu gibi motivasyon kaynağı olan şeylere açlık duyuyoruz. İşte tam bu zamanlarda arzu ettiğiniz ateşlemeyi sağlayacak birçok videolar mevcut. İşte size, kişisel gelişim üzerine eğitimler veren insanların konuşmalardan derlenen o videoları ulaştırmak istedik. 

Daha önce hazırladığımız motivasyon video içerikleri

1 2 3 4

Not: Altyazıları göremiyorsanız oynatıcının ayarlar sekmesinden altyazılar sekmesini açık konuma getirip Türkçe'yi seçiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mücadeleci ► "Hayatında şu an sahip olamadığın şeyler varsa bunun nedeni kim olduğun ve nasıl düşündüğün."

2. Zihniyetini Değiştir ve Başarılı Ol ►"Uzun vadede hayatımızı değiştiren şey standartlarımızı yükselttiğimiz zamandır."

3. Tembel Olmayı Bırak ►"Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun, aynı iştesin. Hayatında sürekli aynı şeyleri deneyimliyorsun. Hiçbir şeyi değiştirmedin."

4. Kazanacağım ► "Asla her şeyin mükemmel olmasını bekleme. Asla bekleme o şeyin ideal olmasını, o şey asla ideal olmayacak."

5. Tüm Yolları Dene ►"Senin hayatın, senin hayatındır. Lanet teslimiyete indirgenmesine izin verme. Çıkış yolları var, bir yerlerde ışık var, fazla ışık olmayabilir ama karanlığı yenecek kadar var."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşı Koy ► "Zihnen, duygusal ve ruhsal büyüme ancak yere serildiğinizde gerçekleşir."

7. Geçmişini Bırak Gitsin ►"Geçmişini değiştiremezsin. Yine de yapabileceğin şey şu anda geleceğin için elinden gelen en iyisini yapmaktır."

8. Başarılı İnsanların Psikolojisi ►"Biliyoruz ki çok başarılı insanların tek şeyleri var, onların hedefleri var. Kelimenin tam anlamıyla hedeflerin olmadan yönünü bulamazsın!"

9. Zihninizi Yeniden Programlayın ►"Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Ama hayal gücü sizi her yere götürecektir. "

10. Kendine Yatırım Yap ►"Kimse çok meşgul değildir, bu sadece neye öncelik verdiğimizle alakalı."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zihinsel Savaş ►"İnsanlar hayatta ne istedikleri konusunda emin olduklarında onlar için zamanın değeri artar."

12. Başarılı İnsanlar Nasıl Düşünür ► "Nereye gittiğinizi, hedefinizi bilmiyorsanız asla oraya varamayacaksınız. Nokta!"

13. Bahaneler ►"Tembel, kıçını kaldıramayan bahanelerle dolu bir insan. Acınası bir ortamda olan, her kazanamadığında dünya kadar bahaneyle gelen. Kazanamamanın tek sebebi sensin."

14. Zamanını Boşa Harcamayı Bırak ►"Kendin için zaman bul. Okumak, keşfetmek, araştırmak, hayatı daha önce hiç düşünmediğin şeyler yaparak yaşa."

15. Yanıldıklarını Kanıtla ►"Vizyonun, hayallerin ve tutku katillerinin farkında ol. Genelde bunlar aile ve arkadaşlar, bu söylemek üzücü."

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
40
5
4
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray Yalçınkaya

Güzel çalışma olmuş, emeklerinize sağlık ama bu videoyu nasıl unuttunuz? https://www.youtube.com/watch?v=QJqfz8K6RCg