Görüş Bildir
Haberler
Mısırlı Futbolcu Mohamed Salah Ülkesinde Ders Kitaplarına Konu Oluyor!

Mısırlı Futbolcu Mohamed Salah Ülkesinde Ders Kitaplarına Konu Oluyor!

dila bahar
29.10.2021 - 15:52

Liverpool'un Mısırlı futbol yıldızı Mohamed Salah, bu sezonda göstermiş olduğu performansı ile dünya futboluna damga vuruyor. 29 yaşındaki yıldız için ülkesi Mısır futbolcu hakkında dikkat çeken bir karar verdi. Liverpool forması giyen Mohamed Salah, ülkesi Mısır'da müfredata girecek ve kitaplarda yer alacak. İşte haberin detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un 29 yaşındaki Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, performansıyla dünya futboluna damga vuruyor. Mısırlı yıldız, ülkesinde ders kitaplarına konu oluyor.

Mohamed Salah, Hem İlkokul Hem De Ortaokul Kitaplarına Giriyor!

Mohamed Salah, Hem İlkokul Hem De Ortaokul Kitaplarına Giriyor!

Liverpool'un yıldız futbolcusu Mohamed Salah, ülkesi Mısır'da müfredata giriyor. 29 yaşındaki futbolcunun saha içerisindeki başarıları ve saha dışındaki yardımseverliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mohamed Salah ülkenin tamamında hem ilkokul hem de ortaokul kitaplarında yer alacak. İngiltere Premier Lig'de en çok gol atan futbolcu olmasıyla ve yaptığı yardımlarla ilköğretim ve ortaöğretim ders kitaplarında yer alacağı belirtildi. Mohamed Salah, bu karardan sonra Mısırlı Nobel sahibi Naguib Mahfouz, Ahmed Zewail ve Magdi Yacoub ile aynı şerefe ulaşmış olacak. Salah, bu sezon Liverpool formasıyla toplamda çıktığı 12 maçta 15 gol attı ve 5 asist yaptı. Mısırlı yıldız, İngiltere Premier Lig'de 167 maçta 107 gol atarak Chelsea efsanesi Didier Drogba'yı geride bıraktı. Salah, Premier Lig'de en çok gol atan Afrikalı futbolcu oldu.Son 5 sezondur Liverpool forması giyen Salah, 215 maçta 140 gol atıp 52 de asist kaydetti.Mısırlı yıldız, milli takımda ise 71 maçta 43 gol attı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın