Görüş Bildir
Haberler
Misafirlikte Nasıl Oturduğunu Söyle, Kişiliğini Ortaya Dökelim!

Misafirlikte Nasıl Oturduğunu Söyle, Kişiliğini Ortaya Dökelim!

Karakter analizi yapıyoruz, hadi gelin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir arkadaşının evine gittin diyelim, nasıl oturursun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen, sakin gözükmene rağmen tam bir maceracısın!

Sen son derece açık ve zarif birisin. Fakat ruhunun derinliklerinde durduğu yerde duramayan, maceracı bir insan var. Her ne kadar sakin biri gibi dursan da, en ufak bir kıvılcım senin bu özelliğini anında alevlendirebiliyor. Kendini başkalarından saklamak zorunda değilsin. Özgür ol!

Sen konuşmaya bayılıyorsun!

Bu hayatı senin kadar seven var mı acaba? O kadar pozitifsin ki insanlar senin etrafında olmaya bayılıyor. Son derece konuşkansın, o kadar konuşuyorsun ki insanlar seni susturmak için bir şey ikram ediyorlar. Evet iyisin hoşsun ama etrafındakileri de biraz dinlesen fena olmaz.

Senin için bir zen kişisi diyebiliriz!

Sen yogi olabilir misin? O kadar sakin ve sabırlısın ki, bu huyuna herkes bayılıyor. Arkadaşlarınla buluştuğun an onların üzerindeki tüm sıkıntı ve stresi alıyorsun. Senin için onların Güzin ablası da diyebiliriz. Ama kendini böyle kalıplara sokmak zorunda değilsin, biraz özgür bırak.

Liderlik senin ruhunda var!

Sen girdiğin her ortamda sözün geçsin istiyorsun. Arkadaşlarınla buluştuğunda da onlara hükmetmek hoşuna gidiyor. Ama insanlar bundan rahatsız olabilir, gittiğin bir evin kralı sen olamazsın unutma.

Durduğun yerde beş dakika duramıyorsun!

Sen sıra dışı birisin. Beş dakika duramıyorsun oturduğun yerde. Arkadaşlarınla buluşuyorsunuz fakat sen orada olmaktan da sıkılıyorsun sürekli mekan değiştirmek istiyorsun. Çevrendeki insanlar senin nasıl bu kadar zayıf kaldığını merak ediyorlar. Ee bu enerjiyle kilo almak mümkün mü?

Bu hayatı çok seviyorsun!

Uzun uzun sohbet etmeyi seven girişken bir yapın var. Bu yüzden arkadaşlarınla görüşmeyi çok seviyorsun. Birileri ile birlikte kalmak seni rahatlattığı için sürekli evine yatılı misafir gelsin istiyorsun. Gelip 1 ay kalsalar gıkın çıkmaz. Ancak herkes senin gibi düşünmeyebilir, unutma.

Yalnızlığı seven içe dönük birisin!

Sen içe dönük birisin, kalabalık gruplar halinde buluşulduğu zaman çok geriliyor ve konuşamıyorsun. Senin için konfor alanından çıkmak çok zor. Yıllarca bir evde, kimseyle görüşmeden tek başına yaşasan asla şikayet etmezsin. Ama hayat sürekli tek başına kalabileceğin bir yol değil, insanlara ihtiyacın var unutma.

Tam bir entrikacısın, senden korkulur!

Entrika ve arkadan iş çevirme tam sana göre. Bunları seviyorsun çünkü sana kendini zeki ve güçlü hissettiriyor. Başkalarının hayatıyla oynamak hoşuna gidiyor. Sen insanlarla sırf bu yüzden görüşüyorsun da diyebiliriz. Dikkat et, yakında etrafında kimse kalmayacak!

Bu kadar duygusal olmasan mı?

Sen her gün başka bir arkadaşınla görüşmeye bayılıyorsun. Çünkü çok duygusal ve paylaşımcısın. Ne hissediyorsan onlara da anlatman gerekiyor. Konuşmaya başladığın zaman seni durdurmak çok zor, karşındaki insana söz hakkı vermeden saatlerce konuşabilirsin. Dikkat et, bu özelliğin çevrendekileri bunaltabilir.

Senin için hayat gerçeklerden ibaret!

Çok fazla arkadaşlarını ziyaret ettiğin söylenemez. Genelde yalnız kalmayı tercih ediyorsun çünkü kendi kendine yettiğini düşünüyorsun. Çevrendeki herkese karşı da gerçekçisin, düşündüklerini olduğu gibi söyleyiveriyorsun. Gerçekçi olmak güzel bir şey olabilir ama bazen karşındaki insanı kırmamak için biraz daha sessiz kalabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
121
107
50
22
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

Gittigim yere, ortamdaki kisilere göre degisir...

Ş.D

Yok artık!!! Deniz aşırı mizahta kahkahalardan daha saçma bir şey olamaz derken, Merve arkadaşımızdan çıtayı arşa kaldıran başka bir saçmalık geldi.

cernobilo

EDEPSİZ OROSPU ÇOCU GİBİ OTURUYOSUN.