Görüş Bildir
Haberler
Mimar Başak Cengiz'in Katili Samuray Kılıçlı Can Göktuğ Boz'dan Yeni Haber!

Mimar Başak Cengiz'in Katili Samuray Kılıçlı Can Göktuğ Boz'dan Yeni Haber!

GNS
15.11.2021 - 17:38

İstanbul'da sokak ortasında samuray kılıcıyla canına son verilen Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz'un Ataşehir'deki evi görüntülendi. Yaşanan korkunç olay ülke genelinde tartışmalara sebep olurken ailesi tarafından psikolojisi iyi olmadığı açıklanan Can Göktuğ Boz'un evinde görüntülenenler herkesi şaşkına çevirdi. Oturma odasında duvarlara A4 kağıtları yapıştırmış ve üstüne yazılar yazmış olduğu görülen Boz'un, masasının üstünde satranç, abaküs, rubik küp gibi oyun eşyaları ve kağıtların üstünde 'Herkes katil, kadın, erkek, tartışma' gibi garip notların olduğu da ortaya çıktı. İşte haberin detayları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da sokak ortasında canice samuray kılıcıyla katledilen mimar Başak Cengiz tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırmıştı. Ailesi tarafından psikolojisi iyi olmadığı ve daha önce defalarca tedavi gördüğü belirtilen katil Can Göktuğ Boz'un evinin görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Samuray Kılıçlı Katilin Evinin Görüntüleri

Samuray Kılıçlı Katilin Evinin Görüntüleri

Tutuklanan Can Göktuğ Boz (27) saldırıyı gerçekleştirdiği sokakta bulunan site önünde oturuyordu. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Can Göktuğ Boz'un evinin içinden fotoğraflar ortaya çıktı.

DHA'nın elde ettiği fotoğraflar Boz ile ilgili bazı şifreleri ortaya çıkarıyor. Boz'un oturma odasının duvarlarına asılı A4 kağıtlarında, 'Sabahtan akşama spor', '120 günde 4 yıl, 1 günde 24 gün.' , 'Alerji olunca 67'yi geçemedim kesin biliyorum' ve 'Sadece şınav, hapishane, doktor, zehir, fitness, hile' gibi kelimeler yazılı olduğu görüldü.

Herkes Katil!

Herkes Katil!

Yazılar Boz'un kilolarıyla ilgili sıkıntı yaşadığını ortaya koyuyor. Camları gazete kağıtları ile kapatılan odanın diğer tarafındaki duvarda ise, 'Birleştir, farklı amaçla kullan, benzet.' ,'İstanbul Avrupa bölgesinde herkes katil, kadın erkek, tartışma', 'Dünyada 50 kelime vardır.' 'Sinirle kol vurma, tuzak kuruyor.' gibi notlar olduğu görülüyor.

Kendini İzole Etmek İstemiş

Kendini İzole Etmek İstemiş

Öte yandan odada bulunan masanın üzerinde ise çok sayıda bozuk para, sigara kutusu, satranç, jenga oyunu, rubik küp ve abaküs olması dikkat çekiyor.  Göktuğ'un evindeki eşyalara ve duvardaki yazılarına ilişkin değerlendirme Dr. Uzman Psikolog ve Sosyolog Serap Duygulu:

'Odaya baktığımızda oyunların olduğu bir genç odası gibi gözüküyor. Fakat orada dikkat çekici unsurlar var. Onlardan birisi pencerelerin kağıtlarla kaplanmış olması, duvarlarda birtakım kendisine talimat verdiği hem kendisini disipline etmeye çalıştığı hem de başkalarıyla ilişkisini sınırlandıran birtakım cümleler, komutlar olduğunu görüyoruz. Özellikle camlara yapıştırdığı kağıt parçalarının biraz çevreden izole olmak istediğini kendisinin başkalarının izlenmesine karşı olmak yönünde kaygılar taşıdığını görüyoruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın